.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Въпрос към модераторите

Не мога да вляза със стария си акаунт.. Какво се е случило? Да не би да съм била банната, без да знам (Мисля, че не съм нарушавала правилата)

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    kakvo ti e predi6noto potrebitelsko ime
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*`*

Град
    I don`t know where
    ne sum uvedomena ot adminite za ban nad tova potrebitelsko ime

Ами, понеже не ми приема нито името, нито паролата.. И се чудех какво е стнало . Дори си я промених.. но пак не стана Затова се обръщам към вас...

Град
    I don`t know where
    Не знам на какво може да се дължи проблема.Ако до утре не се оправи ми пиши ЛС.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Имам въпрос. Как е възможно един модератор в толкова голям форум да си позволи да пише на латиница?

Град
    I don`t know where
    Модератора,леко го домързя,за което се извиняма,че е затруднил прочитането на постта.

Ок, мерси много, ако има нещо, ще ползвам този акаунт Може и да е от компютъра ми.. най - вероятно някой вирус.. Ще го оправя

Кажи какво ти изписва? Или просто презарежда отново страницата за вход?
    Сигурна ли си, че правилно изписваш името и паролата? Сигурна ли си, че използваш главни букви в паролата си само там, където трябва и че езикът не е сменен?

Ами, опитах всичко възможно, дори си копнах паролата, за да бъда напълно сигурна, за името също се уверих.. Но пак я презареди за вход.... И пак, и пак... Накрая се отказах И си направих нов акаунт, почти същия, както предишния Надявам се и този някой ден да не се прее*е Ако се случи, ще се обърна към вас отново Мерси

Здравей,

не си банната, нито профила ти е заключен. Най-вероятно проблема е в бисквитките. Изтегли си мозила от тук www.mozilla.org и опитай с нея. Ако пак ен стане ми пиши за да намерим решение.

Поздрави Алекс

Цитирай Първоначално написано от alex
    Здравей,

не си банната, нито профила ти е заключен. Най-вероятно проблема е в бисквитките. Изтегли си мозила от тук www.mozilla.org и опитай с нея. Ако пак ен стане ми пиши за да намерим решение.

Поздрави Алекс
    рече и отсече

Смени си браузъра, явно проблема е от там

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Обикновено IE прави повече проблеми с бисквитките от колкото Mozilla Firefox. За това го препоръчвам. Иначе ако пак има проблем можем да потърсим проблем с паролите в което се съмнявам.

Ами, изтеглих си Mozilla-та.. Отначало всичко тръгна добре, дори успях да си кача картинка в подписа, а с предишната програма не ставаше ( пък и добре, че един потребител ми обясни, за което много му благодаря ) Сега не знам какво стана, но картинката изчезна Вече не знам къде е проблема... Май за мен няма оправия Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна
    `*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`

Супер фен
    Град
    Мбабане
    проблемът е в теб всъщност

Код:

Аз съм урочасана ... Ох, както и да е, мерси за помощта, но то постоянно се променя, нямаше точка.. Пък и когато я качих, всичко беше наред, имах голям текст към подписа и нищо не липсваше.. После картинката мистериозно изчезна Сега махнах текста, да не би да са много символите... Какато и да е, мерси Дано се задържи........
    `*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Мозилата е страхотен браузър и плъгините, които човек си добавя могат да правят всичко (доста от, които компаниите поддържащи сайтове не искат да има) като лесни търсачки; забраа на всички реклами и картинки, които не ти харесват; теглене на всякакви файлове, които иначе не могат да се изтеглят и човекът качил ги в интернет не иска да се теглят и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си