- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Въпрос към модераторите
Не мога да вляза със стария си акаунт.. Какво се е случило?Да не би да съм била банната, без да знам
(Мисля, че не съм нарушавала правилата)
![]()
kakvo ti e predi6noto potrebitelsko ime
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*`*
ne sum uvedomena ot adminite za ban nad tova potrebitelsko ime![]()
Ами, понеже не ми приема нито името, нито паролата.. И се чудех какво е стнало. Дори си я промених.. но пак не стана
Затова се обръщам към вас...
Не знам на какво може да се дължи проблема.Ако до утре не се оправи ми пиши ЛС.![]()
Имам въпрос. Как е възможно един модератор в толкова голям форум да си позволи да пише на латиница?![]()
![]()
Модератора,леко го домързя,за което се извиняма,че е затруднил прочитането на постта.![]()
Ок, мерси много, ако има нещо, ще ползвам този акаунтМоже и да е от компютъра ми.. най - вероятно някой вирус.. Ще го оправя
![]()
Ами, опитах всичко възможно, дори си копнах паролата, за да бъда напълно сигурна, за името също се уверих.. Но пак я презареди за вход.... И пак, и пак... Накрая се отказахИ си направих нов акаунт, почти същия, както предишния
Надявам се и този някой ден да не се прее*е
Ако се случи, ще се обърна към вас отново
Мерси
Здравей,
не си банната, нито профила ти е заключен. Най-вероятно проблема е в бисквитките. Изтегли си мозила от тук www.mozilla.org и опитай с нея. Ако пак ен стане ми пиши за да намерим решение.
Поздрави Алекс
рече и отсечеПървоначално написано от alex
![]()
Смени си браузъра, явно проблема е от там![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ами, изтеглих си Mozilla-та.. Отначало всичко тръгна добре, дори успях да си кача картинка в подписа, а с предишната програма не ставаше( пък и добре, че един потребител ми обясни, за което много му благодаря
) Сега не знам какво стана, но картинката изчезна
Вече не знам къде е проблема...
Май за мен няма оправия
Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна
![]()
`*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`
проблемът е в теб всъщност
Код:
Аз съм урочасана ... Ох, както и да е, мерси за помощта, но то постоянно се променя, нямаше точка.. Пък и когато я качих, всичко беше наред, имах голям текст към подписа и нищо не липсваше.. После картинката мистериозно изчезна
Сега махнах текста, да не би да са много символите... Какато и да е, мерси
Дано се задържи........
`*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`
Мозилата е страхотен браузър и плъгините, които човек си добавя могат да правят всичко (доста от, които компаниите поддържащи сайтове не искат да има) като лесни търсачки; забраа на всички реклами и картинки, които не ти харесват; теглене на всякакви файлове, които иначе не могат да се изтеглят и човекът качил ги в интернет не иска да се теглят и т.н.![]()