- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за члена
искам да питам защо като не е възбуден а и когато ми е възбуден малко ми стои на криво ( като го гледам от горе стой наклонен от ляво )
секи ден си бия чикийте с дясната ръка и затова ли ми стои леко наклонен на ляво и опасно ли е това
искам отговори бес ебаване и тем подобни
двствен съм почти на 14 години ( без 4 месеца )
Както всяка друга част от тялото ти и члена ти има свойте уникални размери.Има дълги,къси,дебели,тънки членове, има и такива, които са изкривени в някоя посока.Това се нарича уникалност, така че няма за какво да се притесняваш![]()
ne ne e opasno , ne se vtilqsvai , ni6to ti nqma malkiq![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Оле малък чесно ти ме разби
То тук хората са откровенни и директни ама ти направоRock THE HOUSE MUSIC
![]()
Така де напълно е нормално спох малки приятелю и други такива случей съм чувал така,че не е нито дефект нито проблем.Просто това ти е гена чара може би![]()
+1Първоначално написано от miss california
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от stefkoto
![]()
![]()
спокс малък нищо ти няма!
Първоначално написано от _Toi_
![]()
![]()
Спокойно , няма ти нищо! Просто намали 4аиките !!!
![]()
Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!
Първоначално написано от Golfadjiq
![]()
![]()
![]()
otidi na pravachka da ti go namesti haha bz-se no inache shte ti vurshi rabota nqma ot kakvo da spichash daje moje da ti e +![]()
Първоначално написано от pish0nko
Това ми хареса. И аз така си мисля!
Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!
Ами биеш дясната оди на ляво бии с лявата ще се изправи![]()
![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Еми на 80% от мъжете в света е така ! И аз съм към тези проценти , няма от кво да се притесняваш нормално е![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
много е нормално..
$uperman
Е па то и моя е на ляво ама само като се възбудя иначе си прави квото си иска![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
и моя си прави квот си иска и моя влачи в ляво ма си бачка...бтв това е 15-та тема за същия проблем за 2 месеца....ползвайте търсачката![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ако ти е наляво-зимаш пари, ако ти е надясно даваш, аз съм от взимачите като теб. Това си е съвсем нормално като дали ти е клюмнал прав или леко вирнат нагоре на повечето хора по света е на ляво и леко клюмнал.