- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво може да е станало?
Еми преди 2-3 дена го направих с гаджето ми.Тя ми беше първата, но тя има доста опит така да се каже, но се случи нещо което ни хвърли в шок и двамата.Тръгнахме да го правим и всичко както си трябва с презерватива и всичко и тя каза, че като за първи път е по-добре да е отгоре и като влязох в нея и тя изохка, но не каза нищо и аз помислих, че е нормално и давам си аз 5-10минути някъде и тя вика да отиде малко отдолу и аз се съгласих, но като стана и имаше кръв по презерватива(малко, но имаше) и аз се уплаших да не е от мен, но беше от външната страна и тя отиде до банята и като се върна ме помоли да довършим друг път и аз се съгласих.Като си говорихме вечерта и двамата не знаехме какво може да е станало тъй като предишния ден вечерта и беше свършил цикъла, но тя каза, че не може да е от това и ми каза, че не е имала момче с толкова дебел член досега и така си остана и след това решихме пак да пробваме и този път нямаше проблеми и всичко е точно, но тя каза, че пак я е боляло малко, но е било търпимо.Принципно знам, че вагината се настройва според размера, но аз си се притеснявам дали проблема да не е в това, че ми е доста голям и така си се притеснявам или се чудя и аз даже вече не знам какво да правя.Някакви идеи?
Eto ti edna strahotna ideq: ela mi na gosti![]()
FUCK IS GOOD!
FUCK IS FUNNY!
A LOT OF PEOPLE FUCK FOR MONEY.
IF YOU THAT THAT FUCK IS FUNNY
FUCK YOURSELF AND SAVE THE MONEY!
Homeless
Мръсницо такава момчето си има жена вече ти кво го викаш ся![]()
![]()
КучкаНищо лично мила шегувам се не се засягай моля те!
Ами пич моя съвет е да оставиш така нештата както са си.Не се шашкай.Имах същия проблем е не съм чак толкова надарен с дебелината нито и с дължината нормално и достатъчно ама при мен проблема е,че съм спортист и като правя секс понякога ми е жал за момичето и просто я оставям да е отгоре за да не стане нещо от високата скорост :P Да кажа само не се хваля то просто гребците сме малко зверове в леглото.И така де да си дойдем на думата.Тая мацка също беше спала с много момчета дори и големи женени мъже (тва го разрах в последствие като се разделихме между другото) и дори с новата ми компания от 11 човека.Както и да е и аз бях потресен че и бях на нея бройка не тя на мен.Но въпреки всичко тя ревна и спряхме поради същата причина само,че с повечко кръв.Но се оправи всичко след 2-рият път.Незнам кво стана ама важното,че мина
мда споко ще мине след 2-3 пъти
и при мен имаше подобно - но без кръв и с мн бълка
заради дължината ми
но сега всико е ок, стига да не го вкарвам мн рязко отначало :P
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
само да допулня че то който и да го вкара рязко отначало те ,ако не са подмокрени достатъчно те винаги викат и може пак да покърват малко тогава
Дори и при 5 санта да му е на човек![]()