.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    In a bathtub full of ether......

Кражбата.....

Да видим какво мислите за това деяние(изкуство) ? Влече ли ви ? Отблъсква ли ви ? Одобрявате ли го или не ? случвало ли ви се е да крадете или пък вас да крадат ?

Мега фен Аватара на Blab
    1. Няма въпрос, няма отговор.
    2. Не ме влече.
    3. Да, не ме влече.
    4. Не.

1 не ми пука
    2 нне ми пука
    3 не ми пука
    4 пука ми.... хехе, шегувам се, не ми пука
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Изобщо не одобрявам кражбата .. не съм крал но пък мен са ме крали .. което много ме дразни!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Не съм крал, но мене са ме ограбвали и бой съм ял даже.. Ако ще ме ограбват втори път да само двама не четири..
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Град
    Behind You... BOO o_O
    Лелее...не си представям сега някой да напише нещо от рода на:
    Оооо да, много е яко тва, тръпката е много готина и всичко ти е на готово...
    ако някой го каже това, трябва да е голям запъртък. Кражбата е много гадно и противно нещо, ако човек има самоуважение не би трябвало да го прави....

Не, не съм крала, нито пък мен са ме крали...

Сега си помислих... както има благородна лъжа, така би могло да има и благородна кражба...хахах... верно, има го това

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Не я одобрявам кражбата, нито съм открадвала нещо. На мен са ми крали парите в училище.. което ме навява на мисълта, че от училището ще излязат престъпници..
    You are broken, I can fix you...

те тва изкуство ми го упражни и ще ти направя гумени ръцете! Деба наркомана скапан

Град
    In a bathtub full of ether......
    Хе хе много пъти са крали от мен........и аз също съм крала.....лично аз не смятам че е нещо лошо(дори и да е неприятно в първия момент като чувство) защото все пак са материални неща......Както аз мога да крада така съм готова и на мен да ми откраднат, защото има хора които са готови да убиват например и това че на мен не ми харесва тях няма да ги спре......

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    в 7-ми клас след даскало отивахме в един магазин няколко човека и един си поръчваше джоб докато ние скатавахме по няколко бири

продавачите знаеха и винаги се оглеждаха обаче никога не ни хванаха всъщност :>
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi opredeleno ne me vle4e,ne ponasqm krajbite i da krali sa ot men edin ili dva pati ve4e ne pomnq kakvo

Което не ми пречи да мразя кражбите.. нима всички правим само неща, които ни харесват? А и интелектуалната кражда е спорен въпрос..

Веднъж си свихме чипс и кола от един магазин... Друго не си спомням да съм крал, като изключим няколко химикалки от съученици, в среден курс .
    По принцип кражбата е гадно нещо - никога не бих го направил, независимо в каква нужда съм (говоря да ограбя някого и т.н.)
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

хах, като малка и аз крадях дъвки по 10ст от стола и след това черпех съучениците, които бяха много доволни
    иначе съм крала, както и от мен са крали доста

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Взимали са ми телефон в автобус без да се усетя, обраха ми апартамента.. 2 пъти.

Пожелавам на всички обирджии и крадци.. не да умрат, а да се разболеят неизлечимо и до края на жалкия им живот да живеят с бремето, че лишават хората от неща, за които събират и дерзаят с години.

Не съм крала,не са и ме обирали.

Никога не съм крала, не смятам и да го правя..
    крадците са едни жалки хора

Мега фен
    Град
    София
    Аз един път откраднах от Слънчоглед Ама то беше от ония шипки дето са поразкрасени с разни цветя и т.н. На мен просто ми трябваше цветето, пък така се беше случило, че едно се беше разпаднало и си го мушнах в ръкава. Кво съм виновна, че не ги продаваха тогава отделно.

Иначе да чукна на дърво(чук-чук), не са ми крали нищо.

Като по малък съм крал Снаксове и 1 галонка бира но тогава бяхме малки и никои не я изпи а и химикалки когато бех първи клас
    ина4е и ся крада така приятелски смисъл докат някои е с раницата земам му примерно у4ебника и утивам пред него и примерно по4вам да 4ета докато се усети да му го дам ина4е НЕ крада просто съм бил малък и прост и исках да усетя какво е.. ! Но много неща са ми крали на мене 2 телефона на обща стоиност 650 лв пари във у4илище и др неща но сега не се сещам и по4ти не познавам 4овек на когото да не са му откраднали телефона... И сме във Европейския съюз

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Само за материални неща говорите вие, бе, пу, деба, материализираните хора!
    Крадеш = присвояваш!
    (думи, приказки, въодушевени (хора, животни, цветя), невъодушевени предмети... [гаджета ] )

мнението на атакабг и експлойтедтийн са достатъчни и изчерпателни...
    всички други отговаряте елементарни неща (номбони, дъвки, НЕВЕРОЯТНО НИСКО КОЛИЧЕСТВО пари....) смешно е...

Цитирай Първоначално написано от Sladyranka14
    крадците са едни жалки хора
    Sladyranka14 Ожесточено ти препоръчвам да прочетеш "Клетниците" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Riot
    аз съм крал
    от кварталния магазин когато бях малък пикльо
    и пари от наще многоКратно (не говоря за 10-20 лв)
    и на баба ми златото продадох !!!
    проблем ли има ?
    Моля ?!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^да, това е неморално, примитивно и изключително жалко да крадеш от близки хора, а в твоя случаи - хора, отгледали те, дали ти живот, и въоббще хора, които са направили нещо, за да (про)съществуваш......

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ^да, това е неморално, примитивно и изключително жалко да крадеш от близки хора, а в твоя случаи - хора, отгледали те, дали ти живот, и въоббще хора, които са направили нещо, за да (про)съществуваш......
    интересува ме мнението ти ?
    Моля ?!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    лятото от бачкането ми можеха да се крадат страшно много пари
    ама не ми стискаше..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване