Искам да разбера дали при всички тийнове го има тоя проблем или при мен нещо е сбъркано... Почти няма ден, в който да не се скарам с наш'те(с баща ми по-конкретно, ама тя майка ми в повечето случаи е на негова страна, щото после тя си го отнася...)... Супер ми е кофти, имали сме караници, след които с дни не можем да се погледнем като нормални хора... С баща ми сме много идентични като характер... Той е инат, аз не по-малък... И също като него не мога да отстъпвам... т'ва ми наранява сериозно достойнството... въпреки че в случая става дума за родителите ми... А и от известно време баща ми знае, че си имам приятел и явно не е много въодушевен от тоя факт Само ми пуска некви ебавки и злобни бъзици във връзка с приятеля ми и много ме наранява, ама не виждам признаци да му е кофти от това или да е в следствие от това, че се притеснявал за мен(както майка ми казва)... Един път почна и да говори лошо по негов адрес... а нито го познава, нито нищо!!! Откачих и му наговорих и аз едни... А бе, не знам... Писнало ми е да се карам с него Посъветвайте ме как да постъпя, че да спадне малко напрежението вкъщи...