.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Дали едно момиче ме харесва...?

Значи, накратко историята е следната. Едно момиче се държи като адски добър приятел с мен. Споделя ми много неща , в кого е влюбена, дори ме гушка .
    Обаче вече започвам да мисля , че ме харесва и ми споделя тези неща за да ревнувам аз. А тя май вече забелязва , че го правя. Всичките ми приятели смятат, че тя ме харесва, обаче аз не съм сигурен.
    Идеи?

Хм...абе защо не я питаш Нали ти е добра фр!!Или пак кажи на някой от приятелитети да я питат !!!
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

ние няма как да знаем дали тя те хавесва по простата причина,че не све вътре в нея,но аз те съветвам да поговорите и да си изясните всичко! УСПЕХ

Ми аз съм ч питал, ама това беше отдавна и тя ми отказа. Беше началото на годината.
    А иначе когато й намекна нещо или някой друг я пита, тя най-често само се усмихва и сменя темата...

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, ако изпитваш нещо й го кажи.Нали сте приятели, а и предполагам, че вече се е досетила.Щом те кара да ревнуваш...значи има някакъв интерес.

Град
    Трявна
    Ако ти имаш чуства, действай! Кво чакаш След като се държи така, значи има симпатии към теб. Айде успех!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Re: Дали едно момиче ме харесва...?

Цитирай Първоначално написано от kriss4u
    Значи, накратко историята е следната. Едно момиче се държи като адски добър приятел с мен. Споделя ми много неща , в кого е влюбена, дори ме гушка .
    Обаче вече започвам да мисля , че ме харесва и ми споделя тези неща за да ревнувам аз. А тя май вече забелязва , че го правя. Всичките ми приятели смятат, че тя ме харесва, обаче аз не съм сигурен.
    Идеи?
    Според мен, и двете възможности са напълно вероятни.
    Ако те харесва, защо тогава ти казва, че е влюбена в друг? Лъже ли те? трябва да се замислиш над това. Ако те лъже... значи наистина те харесва...
    Може настина да те има за много добър приятел, може да си няма приятелки момичета, с които да сподели в кого е влюбена/не знам дали има или няма, все пак не я познавам/.
    Ти например харесваш ли я? Отговаряш ли на предполагаемите й чувства? Как ще реагираш, като разбереш истината?
    Внимавай да не си развалиш приятелството с нея, като я попиташ дали не те харесва! По-добре накарай някое момиче да разбере и после да ти каже. Не мисля, че да я питаш е добра идея, може да се обиди или нещо такова. Успех!

неможе просто така само ,защото ти споделяла такива неща да решиш че наистина те харесва може просто да има нужда да сподели и намира,че правилния човек за това си ти \/

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Хей не бързай толкова! Щом те е резнала в началото поизчакай малко па тогава и кажи чувствата си!
    I love Teodora

Това, че те гушка и ти споделя не означава, че те харесва. Може да те има за много добър приятел и да държи на теб като на такъв. Мисля, че ако те харесва досега щеше да ти го покоже по друг начин. А и сам казваш, че си и предложил и тя отказала. Но ако ти я харесваш...това е друг въпрос. И за да си спокоен помоли някой да разбере нещо по въпроса, но недей сам, за да не развалите приятелството си, (както казаха и преди мен) Айде и успехчета

Имам адски мн приятели момчета, с които си споделям всичко... казвам им кой харесвам, с кой съм била... И такива работи... не че нямам приятелки... но ми е по спокойно и по- ми вдъхват доверие момчетата... но при мен това е, че не изпитвам никакво влечение към тях... държа на тях и ги ценя като приятели... И адски гадно се получава когато усетя, че започват да проявяват интерес към мен.... И аз самата започвам да се отдръпвам.... нз защо.. Това ми се е случвало 3-4 пъти.... но имам 1 - 2ма приятели с които сме си забранили да става каквото и да е по между ни (особено единия) , защото ценим приятелството и не бихме искали да загубим доверието си... С тях абсолютно всичко си казваме.... Аз за моя приятел, той за неговата приятелка... споделяме си.. съветваме се... говорили сме си и за това ако единия има чувства към другия .... да си кажем... и от там да решим какво ще става...

Град
    Dreamland Varna
    Тя просто ти споделя като на приятел. Едва ли изпитва нещо повече...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Едва ли...това,че споделя с теб нищо не значи.Момичетата са много странниа момчетата веднага започват да си мислят какво ли не.
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Съжалявам, готин, песимист съм.

Град
    The endless river
    Резнала те е и все пак е решила,че може да сте само приятели.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    Sofia
    Еми, ако изпитваш нещо й го кажи