.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89

Град
    Под масата
    Смърт за сектантите.. т'ва е бахти напастта! И с ква цел промиват мозъците на хората? Аз като видя некви такива религиозни батковци по улицата (както и педали) почвам ги налагам или (в повечето случаи) да ги гоня щото те бягат и бягат наистина бързо копеленцатата

п.п. Аз съм Българче - имате много приятен парк до гарата у Стара Загора... веднъж там се пренапуших щото някви добри батковци метали ми дадоха козче,което се оказа много добро сравнение с моите стандарти тогава. Някви шибани педали ме обарваха,а аз нямах сила да стана от пейката..разправяха ми как искат да ми правят и минети в храстите!Преместих се на друга пейка и дойдоха други! След тва имах сила и оритах единия в муцуната! На влакчето срещу гарата е пълно с презервативи...От тогава ги мразя тия педалИ! Даже си правихме групичка от Търново да ходим да ги трепем
    dance

Супер фен Аватара на gabi_94
    ооо аз постоянно се возех в един автобус със едни сектанти. Те не даваха бележки ама имаха някакви костюби с врътовръзки, с едни чанти като торби. поцентъра съм ги виждала да раздават такива ми ти работи. а веднъж като бях 3 клас ни звъняха на вратата ипишеха на ризите им некви глупости ама аз и без това бях сама и малка и не отварях вратата на никой, така ме бяха учили!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

незнам ама те ако бяха толкова опасни трябваше да са в затвора.Доколкото знам нито един от тях не е бил в затвора поради някакво престъпление за разлика от някой православни свещеници(като например както даваха по новините- свещеник-педофил).А и доколкото знам в другите страни почти никъде не са забранени.Просто всеки говори квото е чул без да проверява....

Далеч са от Истината.

Защо Свидетелите на Йехова са толкова преследвани и се говори против тях ???
    цитат от самата Библия - 2 Тимотей 3:12(проверете сами) - "Но и всички, които искат да живеят благочестиво в Христа Исуса, ще бъдат гонени".

Цитирай Първоначално написано от speciality
    цитат от самата Библия - 2 Тимотей 3:12(проверете сами) - "Но и всички, които искат да живеят благочестиво в Христа Исуса, ще бъдат гонени".

Свидетелите на Йехова отричат, че Исус Христос е Бог от плът и кръв. Тях само християните, които знаят в какво вярват ги гонят. Също и хора, които изобщо си нямат на идея какво става, но ги е "страх" от секти.

Ето един по-добър цитат:

1 Йоаново 4:2-3

2 По това познавайте Божия Дух: всеки дух, който изповяда, че Исус Христос дойде в плът, е от Бога;
    3 а никой, който не изповядва Спасителя, не е от Бога; и това е духът на Антихриста, за когото сте чули, че иде и сега е вече в света.
    I'm clean, washed in blood
    Sanctified inside out
    Oh I'm dead to Satan's grasp
    Justified by the cross

Цитирай Първоначално написано от speciality

Еей много интересен стих наистина - ма ако православните християни наистина "живеят благочестиво" защо не са гонени ???
    май пича донякъде има право....

православна християнка съм, но съм присъствала на техни събирания и тр да ви кажа, че е мн приятно. донякъде заради тях вярвам толкова силно в бог, но според техните педели и разбирания. просто ми помогнаха да открия себе си и мястото на бог в мен
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Някъде по широкия свят...
    Сектанти тровещи обществото с болните си разбирания за вяра!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Много е лесно да заплашваш хора, чиито вярвания забраняват насилието.Що не отидете всички вие отворковци да критикувате вярванията на Скинарите или на Нацита-та.

Цитирай Първоначално написано от Мате
    Цитирай Първоначално написано от Sillent_Warrior
    Много е лесно да заплашваш хора, чиито вярвания забраняват насилието.Що не отидете всички вие отворковци да критикувате вярванията на Скинарите или на Нацита-та.
    Защото не са чифути ве паляк
    Щото не ти стиска затова.

Мразяяя ги тия секти, големи палячковци за отвсякъде
    Memento moriendum esse!

кво толкова всички сте против тях немога да разбера ? бас ловя че ги мразите само защото "мама и тати" са ви учили че те са "лоши". Надали някой се е занимавал с тях ,че да знае кво точно правят . НЕ съм на тяхна страна нито на ваша ! Всеки да си вярва в каквото си иска.По вашата логика и библията може да е някакъв филм ...

офф спори ми се просто

Всъщност да, Библията е филм-сапунка. Както и да е. Аз не казвам, че хората нямат право да вярват в каквото искат, но вярата не е търговска марка, тя не е позьорщина, тя не изисква да зарибяваш някой да вярва в това, което вярваш в ти и ни най-малко не се раздава на рекламни брошурки. Според мен тя е строго индивидуална и лична и всеки човек си я изгражда според културните си ценности и опита си. Сектите приличав повече на търговки марки и раздават някакви брошурки - против това съм.
    Memento moriendum esse!

е тогава защо от малки ни учат да вярваме в бог ? Тва си е зарибявка ... баба ме зарибяваше да вярвам като малък Немислиш ли че примерно 1 бебе като се роди и като го покръстват на сила го "зарибяват" да вярва ? а представи си че то не иска ? не че е голям проблем тва дали си кръстен или не ама ... / да става спор че ми е тъпо / Да не говорим едно време какво е било ако не вярваш или поне не се преструваш че вярваш . А брошурките са 1 вид реклама понеже е пълно с неинформирани.

JW

Нали всички вие осъзнавате че става въпрос за религия, оцеляла Холокоста?? Тва не вие е няква поредна религия, тва е сериозна религия с много години опит и т.н. И все пак..... побързайте и ще се спасите

Re: JW

Цитирай Първоначално написано от Roumen
    Нали всички вие осъзнавате че става въпрос за религия, оцеляла Холокоста?? Тва не вие е няква поредна религия, тва е сериозна религия с много години опит и т.н. И все пак..... побързайте и ще се спасите
    Питам се дали тези хора(във форума) поне знаят какво е Холокост.

А за така нареченото "зарибяване" по-точно е да се казва проповядване.Това е за всички така наречени християни които се правят тук във форума- Римляни 10:14,15.Така че нищо не може да кажете срещу свидетелите,тъй като те пряко изпълняват заповедта да проповядват-Матей 28:19

чакай малко ся ... Тва е отделна религия така ли ?

JW

Свидетелите на Йехова са християнска религия. Ако някой иска информация за тях от първа ръка, а не разни клевети лъжи и глупости, да види в уеб сайта им.

Цитирай Първоначално написано от Мате
    НЕ са ми звънели подобни чифути, моля се да имам шанс да ме навестят да ги гримирам , знам къде им е скапания сектантски офис, на булевард Цар Борис, може нощем да ги навестим с една молотовфка :P
    Не знам какво твърдиш с аватара си, може би че си християнин или нещо от сорта, но не бих казал, че се отличаваш с християнско миролюбие, мой човек

Re: JW

Цитирай Първоначално написано от Roumen
    Свидетелите на Йехова са християнска религия. Ако някой иска информация за тях от първа ръка, а не разни клевети лъжи и глупости, да види в уеб сайта им.
    http://jesus-is-savior.com/False%20R...tnesses/jw.htm

moar?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    къде се отвя пък ти...
    Там където ти не може да дойдеш.

къде се отвя пък ти...
    Не ти решаваш това.

Цитирай Първоначално написано от Christ
    къде се отвя пък ти...
    Не ти решаваш това.
    Йоан 14:6-ти също не решаваш. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си