- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Свидетелите на Йехова
Смърт за сектантите.. т'ва е бахти напастта! И с ква цел промиват мозъците на хората? Аз като видя некви такива религиозни батковци по улицата (както и педали) почвам ги налагам или (в повечето случаи) да ги гоня щото те бягат и бягат наистина бързо копеленцатата
п.п. Аз съм Българче - имате много приятен парк до гарата у Стара Загора... веднъж там се пренапуших щото някви добри батковци метали ми дадоха козче,което се оказа много добро сравнение с моите стандарти тогава. Някви шибани педали ме обарваха,а аз нямах сила да стана от пейката..разправяха ми как искат да ми правят и минети в храстите!Преместих се на друга пейка и дойдоха други! След тва имах сила и оритах единия в муцуната!На влакчето срещу гарата е пълно с презервативи...От тогава ги мразя тия педалИ! Даже си правихме групичка от Търново да ходим да ги трепем
![]()
dance
ооо аз постоянно се возех в един автобус със едни сектанти. Те не даваха бележки ама имаха някакви костюби с врътовръзки, с едни чанти като торби. поцентъра съм ги виждала да раздават такива ми ти работи. а веднъж като бях 3 клас ни звъняха на вратата ипишеха на ризите им некви глупости ама аз и без това бях сама и малка и не отварях вратата на никой, така ме бяха учили!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
незнам ама те ако бяха толкова опасни трябваше да са в затвора.Доколкото знам нито един от тях не е бил в затвора поради някакво престъпление за разлика от някой православни свещеници(като например както даваха по новините- свещеник-педофил).А и доколкото знам в другите страни почти никъде не са забранени.Просто всеки говори квото е чул без да проверява....
Защо Свидетелите на Йехова са толкова преследвани и се говори против тях ???
цитат от самата Библия - 2 Тимотей 3:12(проверете сами) - "Но и всички, които искат да живеят благочестиво в Христа Исуса, ще бъдат гонени".
![]()
![]()
![]()
![]()
Свидетелите на Йехова отричат, че Исус Христос е Бог от плът и кръв. Тях само християните, които знаят в какво вярват ги гонят. Също и хора, които изобщо си нямат на идея какво става, но ги е "страх" от секти.Първоначално написано от speciality
Ето един по-добър цитат:
1 Йоаново 4:2-3
2 По това познавайте Божия Дух: всеки дух, който изповяда, че Исус Христос дойде в плът, е от Бога;
3 а никой, който не изповядва Спасителя, не е от Бога; и това е духът на Антихриста, за когото сте чули, че иде и сега е вече в света.
I'm clean, washed in blood
Sanctified inside out
Oh I'm dead to Satan's grasp
Justified by the cross
Еей много интересен стих наистина - ма ако православните християни наистина "живеят благочестиво" защо не са гонени ???Първоначално написано от speciality
![]()
![]()
![]()
май пича донякъде има право....
православна християнка съм, но съм присъствала на техни събирания и тр да ви кажа, че е мн приятно. донякъде заради тях вярвам толкова силно в бог, но според техните педели и разбирания. просто ми помогнаха да открия себе си и мястото на бог в мен
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Сектанти тровещи обществото с болните си разбирания за вяра!![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Много е лесно да заплашваш хора, чиито вярвания забраняват насилието.Що не отидете всички вие отворковци да критикувате вярванията на Скинарите или на Нацита-та.![]()
Мразяяя ги тия секти, големи палячковци за отвсякъде![]()
![]()
Memento moriendum esse!
кво толкова всички сте против тях немога да разбера ? бас ловя че ги мразите само защото "мама и тати" са ви учили че те са "лоши". Надали някой се е занимавал с тях ,че да знае кво точно правят . НЕ съм на тяхна страна нито на ваша ! Всеки да си вярва в каквото си иска.По вашата логика и библията може да е някакъв филм ...
офф спори ми се просто![]()
Всъщност да, Библията е филм-сапунка. Както и да е. Аз не казвам, че хората нямат право да вярват в каквото искат, но вярата не е търговска марка, тя не е позьорщина, тя не изисква да зарибяваш някой да вярва в това, което вярваш в ти и ни най-малко не се раздава на рекламни брошурки. Според мен тя е строго индивидуална и лична и всеки човек си я изгражда според културните си ценности и опита си. Сектите приличав повече на търговки марки и раздават някакви брошурки - против това съм.
Memento moriendum esse!
е тогава защо от малки ни учат да вярваме в бог ? Тва си е зарибявка ... баба ме зарибяваше да вярвам като малъкНемислиш ли че примерно 1 бебе като се роди и като го покръстват на сила го "зарибяват" да вярва ? а представи си че то не иска ? не че е голям проблем тва дали си кръстен или не ама ... / да става спор че ми е тъпо / Да не говорим едно време какво е било ако не вярваш или поне не се преструваш че вярваш . А брошурките са 1 вид реклама понеже е пълно с неинформирани.
Нали всички вие осъзнавате че става въпрос за религия, оцеляла Холокоста?? Тва не вие е няква поредна религия, тва е сериозна религия с много години опит и т.н. И все пак..... побързайте и ще се спасите
Питам се дали тези хора(във форума) поне знаят какво е Холокост.Първоначално написано от Roumen
![]()
А за така нареченото "зарибяване" по-точно е да се казва проповядване.Това е за всички така наречени християни които се правят тук във форума- Римляни 10:14,15.Така че нищо не може да кажете срещу свидетелите,тъй като те пряко изпълняват заповедта да проповядват-Матей 28:19![]()
чакай малко ся ... Тва е отделна религия така ли ?
Свидетелите на Йехова са християнска религия. Ако някой иска информация за тях от първа ръка, а не разни клевети лъжи и глупости, да види в уеб сайта им.
Не знам какво твърдиш с аватара си, може би че си християнин или нещо от сорта, но не бих казал, че се отличаваш с християнско миролюбие, мой човекПървоначално написано от Мате
![]()
http://jesus-is-savior.com/False%20R...tnesses/jw.htmПървоначално написано от Roumen
moar?
Там където ти не може да дойдеш.Първоначално написано от exploitedteen
![]()