.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Hybrid View

Re: JW

Мале, мале, тва егати фантастиките в този линк, който беше даден преди малко. Свидетелите на Йехова нямат абсолютно нищо общо с тия конспиративни глупости. То първото което е, те са неутрални в политическо отношение, с това са известни. Нещо информацията ти е грешна, чоек

Цитирай Първоначално написано от Sillent_Warrior
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Много е лесно да заплашваш хора, чиито вярвания забраняват насилието.Що не отидете всички вие отворковци да критикувате вярванията на Скинарите или на Нацита-та.
    къде се отвя пък ти...
    Там където ти не може да дойдеш.
    Не ти решаваш това.
    Йоан 14:6-ти също не решаваш. :P
    Не съм казал, че аз решавам.

Много е лесно да заплашваш хора, чиито вярвания забраняват насилието.Що не отидете всички вие отворковци да критикувате вярванията на Скинарите или на Нацита-та.
    къде се отвя пък ти...
    Там където ти не може да дойдеш.
    Не ти решаваш това.
    Йоан 14:6-ти също не решаваш. :P
    Не съм казал, че аз решавам.
    Ами като не решаваш недей казва нищо.

Цитирай Първоначално написано от Мате
    А за така нареченото "зарибяване" по-точно е да се казва проповядване.Това е за всички така наречени християни които се правят тук във форума- Римляни 10:14,15.Така че нищо не може да кажете срещу свидетелите,тъй като те пряко изпълняват заповедта да проповядват-Матей 28:19
    не ме споменавай ве чифут
    "Чифут"?? Първо мисля, че в този форум в момента не се обсъждат евреите. И второ, такава дума е неприемлива, израснал съм в Германия и ще ти кажа - ходи я кажи в Германия ше видим как ше те вкарат зад решетките веднага. А тва за Свидетелите в цял свят, особено в Германия това е една от малкото уважавани, ако не и единствената уважавана религия

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Обсебени са от една голяма глупост.

И покрай мен минаха такива и гледаха с погледи показващи промити мозъци.
    Единственото глупаво нещо което може би правят е да се спират да говорят с такива като теб.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Тия от тая секта на сапун!
    Ако някога станат то най-накрая ще може да се изкъпеш.

едно време се събирахме да понатупаме някой такъв...

спомням си ги ясно... двама белички, та чак розови със табелчици брат Тък и брат Пък пишеше... или нещо подобно... и взеееееееееееееемиииии
    Спокойно бе и вас някой ден някой ще ви понатупа.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    exploitedteen евала!
    Прост народ - слаба държава! Мисля че си се описал много добре.

Не сектата, ми религията на сапун.

Още един на който му трябва сапун.Само да ви кажа че и в магазина продават.Възползвайте се поне веднъж в живота си-измийте се.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Така е църквата прецака вярата на хората !
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

що пък на сапун ? глей се къв си прост начи ... бас ловя че си на 13 и си "скин" // или поне разсъждаваш като 13 годишен "скин" //

Цитирай Първоначално написано от Jus7m3
    Смърт за сектантите.. т'ва е бахти напастта! И с ква цел промиват мозъците на хората? Аз като видя некви такива религиозни батковци по улицата (както и педали) почвам ги налагам или (в повечето случаи) да ги гоня щото те бягат и бягат наистина бързо копеленцатата

п.п. Аз съм Българче - имате много приятен парк до гарата у Стара Загора... веднъж там се пренапуших щото някви добри батковци метали ми дадоха козче,което се оказа много добро сравнение с моите стандарти тогава. Някви шибани педали ме обарваха,а аз нямах сила да стана от пейката..разправяха ми как искат да ми правят и минети в храстите!Преместих се на друга пейка и дойдоха други! След тва имах сила и оритах единия в муцуната! На влакчето срещу гарата е пълно с презервативи...От тогава ги мразя тия педалИ! Даже си правихме групичка от Търново да ходим да ги трепем
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Тия свидетели на йехова могат да ми направят една трабааа!

Мразя сектите!!!
    Ей май се намерихте.Единият иска едно, а пък другият го предлага че и чак дискретно-в храстите.

НЕ са ми звънели подобни чифути, моля се да имам шанс да ме навестят да ги гримирам , знам къде им е скапания сектантски офис, на булевард Цар Борис, може нощем да ги навестим с една молотовфка :P
    Молотовка се пиши без "ф"

Цитирай Първоначално написано от koman
    що пък на сапун ? глей се къв си прост начи ... бас ловя че си на 13 и си "скин" // или поне разсъждаваш като 13 годишен "скин" //
    По-скоро някъв неориентиран скин, и е лапе. Пак ви казвам, тва за сапун и всякакви такива хитлеристки неща, само ако ги споменете така като нещо положително в Германия или Австрия си имате проблеми. Израстнал съм там и тва ви го казвам, пък и Свидетелите на Йехова не са само евреи, те са от абсолютно ВСЯКА народност, германци, българи, американци, руснаци, виетнамци и всиииички други нации!!!!

Как само си личи колко си глупав и елементарен, като нямаш какво да кажеш, тъй като не можеш да измислиш нищо повече от обида или псувня, започваш да обиждаш. Ми, то кво повече да допълня, то този форум се превърна във възможност да докажеш не света колко си тъп

какво ги защитавате тия помияри "чифутска секта на йехова" ха и на тех да им го набием и 2-ро пак на сапун!!!
    щот ми се спори поне на мене

Ти си зле, бе

Първо, не съм ти никъв брат, и второ, ти си зле бе, целия форум го знае

Ето, колко си глупав, пак обиждаш, ако се правиш на голям българин за разлика от тебе знам, че съм 100 % българин и мога да го докажа с родословие, а ти не се знаеш от къде си и що си

И се пише "секция", а не "цекция", дори и български не знаеш

Цитирай Първоначално написано от Roumen
    Цитирай Първоначално написано от Roumen
    Как само си личи колко си глупав и елементарен, като нямаш какво да кажеш, тъй като не можеш да измислиш нищо повече от обида или псувня, започваш да обиждаш. Ми, то кво повече да допълня, то този форум се превърна във възможност да докажеш не света колко си тъп
    Да, благодаря ти брат Румен, колко си любезен Мисля че темата се е изчерпала и хората знаят що за стока са тия "свидетели" А ти си проповядвай глупостите на друго място!!!Тука не е Германия или там където ги били "уж" уважавали
    Ти си зле, бе
    Виж влашко цигане, ти си по-тъп и от мангал ВИждам мненията ти само в цекцията за религия, не се намерил място да пробутваш лайна на пубертетите!! И ако не спреш с пропагандата ще информорам модератор!!
    Ами и аз мога да ги информирам за това че пропагандираш расизъм.А пък за това кой къде ще коментира не е твоя работа.

Град
    Някъде по широкия свят...
    По отношение на "Свидетелите на Йехова" моето мнение за тях е силно
    отрицателно ,в края на краищата са тръгнали от мормоните ,които също нямат особенно добра репутация ,изобщо църквата като цяло не прави нищо друго освен да се дели на секти ,организации и уж законни
    сдружения ,а последствията от това са разделението на хората и множеството хора ,които се отричат от християнството привлечени от други религии и движения ,мисля че тези два факта са достатъчни ,за да се покаже че църквата и сектите само опорочават истинското Християнско учение и поставаят само бариери между Бог и човека ,църкавата за мен не е нищо повече от едно много печелившо предприятие на чиито гръб папи и патриарси са трупали пари и имоти,които са коствали много човешки животи и аз нямам вяра на църквата или свещенника ,а имам само вяра в Бог и себе си!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Прав си за това, че много често религията е разделяла хората и е била използвана по неправилен начин, днешно време пример за това как религиозна група използва за облагодетелстване и власт е Ватикана.
    Но за едно грешиш, че Свидетелите на Йехова произлизат от мормоните. Това е абсолютно грешно, Свидетелите на Йехова никога не са имали както и нямат нищо общо с мормоните.

Нещо не стават ясни несвързаното ти и непоследователно мислене и глупавите ти намеци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си