- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Свидетелите на Йехова
Дам...може да попиташ едната си леля за другата.Не може да изследваш родословното си дърво разпитвайки роднини.Първоначално написано от Мате
Мислите ли , че ако Свидетелите на Йехова не спазваха библейските изисквания щяха да тряат някви си лапета да си мислат , че могат да има направат нещо - хехе - едва ли щяха само да си стоят - имайте впредвид , че сред тях има доста яки хора - но те просто следват библейските напътствия, което ги отличава от всички други религиии.......![]()
не, а ти?![]()
Да, земи поразпитай и още 200 или 300 години. Ти си зле, бе, щял да разпитаПървоначално написано от Мате
, кой ше разпиташ бабите на село ли, тва да не ти е ала бала, да разпитваш, нищо не знаеш ни родословие ни нищо
Когато в рода ти е направен реферат и със сигурност знаеш че има известни личности в него, както е при мен, ела ми се обади, не всъщност, не ми се обаждай, щото нема да ти дигна![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Братко не се изнервяй отиди на секта и се успокой!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Това го казва човек чийто сайт гласи chalgata_vladee_sveta_miПървоначално написано от exploitedteen
Разбира се , че свидетелите на Йехова са секта !
Никой не е видял Йехова!!
Заблудени глупаци ... не можете ли сами да се сетите коя е най голямата секта ? Православната църква ... Защо ли ? 40% от "БОГОИЗБРАНИТЕ" попчета са гейове и си се праскат по цял ден в Божия храм ... Ако беше нещо много хубаво да се пали свещичка за какво тогава се дават 10 - 20 стотинки за нея А ? Хората си дават апартаментите на тая пропаганда защото си мислят че правят добро но всъщност пълнят джобовете на попетата .. Целия свят е забутан и пропада с всеки изминал ден ! 10 божии заповеди знаете ли ? 1 от тях казва - кланяй се само на Бог и на никой друг, а какво правят хората днес ? Безброй икони,божества и тн.Религиите не струват ! ВСИЧКИ ДО ЕДНА ... измислени за власт и нищо друго ! Ще видим накрая истината ...
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.