.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Sillent_Warrior
    едно време се събирахме да понатупаме някой такъв...

спомням си ги ясно... двама белички, та чак розови със табелчици брат Тък и брат Пък пишеше... или нещо подобно... и взеееееееееееееемиииии
    Спокойно бе и вас някой ден някой ще ви понатупа.
    aаммииии ние затова ходим при:

Много е лесно да заплашваш хора, чиито вярвания забраняват насилието.Що не отидете всички вие отворковци да критикувате вярванията на Скинарите или на Нацита-та.
    къде се отвя пък ти...
    Там където ти не може да дойдеш.
    или те идват...
    ама поне не сме дрисльовци....

та къде не мога да отида???
    Ти си зле май май.

Цитирай Първоначално написано от Мате
    Цитирай Първоначално написано от Roumen
    Ето, колко си глупав, пак обиждаш, ако се правиш на голям българин за разлика от тебе знам, че съм 100 % българин и мога да го докажа с родословие, а ти не се знаеш от къде си и що си
    отрепак знам си 100 години рода на зад, ако поразпитам роднини и 200 ще узная и много ме съмнява че си българин!!
    Дам...може да попиташ едната си леля за другата.Не може да изследваш родословното си дърво разпитвайки роднини.

Мислите ли , че ако Свидетелите на Йехова не спазваха библейските изисквания щяха да тряат някви си лапета да си мислат , че могат да има направат нещо - хехе - едва ли щяха само да си стоят - имайте впредвид , че сред тях има доста яки хора - но те просто следват библейските напътствия, което ги отличава от всички други религиии.......

не, а ти?

Цитирай Първоначално написано от Мате
    Цитирай Първоначално написано от Roumen
    Ето, колко си глупав, пак обиждаш, ако се правиш на голям българин за разлика от тебе знам, че съм 100 % българин и мога да го докажа с родословие, а ти не се знаеш от къде си и що си
    отрепак знам си 100 години рода на зад, ако поразпитам роднини и 200 ще узная и много ме съмнява че си българин!!
    Да, земи поразпитай и още 200 или 300 години. Ти си зле, бе, щял да разпита , кой ше разпиташ бабите на село ли, тва да не ти е ала бала, да разпитваш, нищо не знаеш ни родословие ни нищо
    Когато в рода ти е направен реферат и със сигурност знаеш че има известни личности в него, както е при мен, ела ми се обади, не всъщност, не ми се обаждай, щото нема да ти дигна

Град
    Някъде по широкия свят...
    бах мааааму и наркосите...

Братко не се изнервяй отиди на секта и се успокой!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

бах мааааму и наркосите...
    Това го казва човек чийто сайт гласи chalgata_vladee_sveta_mi

Разбира се , че свидетелите на Йехова са секта !

Никой не е видял Йехова!!

Заблудени глупаци ... не можете ли сами да се сетите коя е най голямата секта ? Православната църква ... Защо ли ? 40% от "БОГОИЗБРАНИТЕ" попчета са гейове и си се праскат по цял ден в Божия храм ... Ако беше нещо много хубаво да се пали свещичка за какво тогава се дават 10 - 20 стотинки за нея А ? Хората си дават апартаментите на тая пропаганда защото си мислят че правят добро но всъщност пълнят джобовете на попетата .. Целия свят е забутан и пропада с всеки изминал ден ! 10 божии заповеди знаете ли ? 1 от тях казва - кланяй се само на Бог и на никой друг, а какво правят хората днес ? Безброй икони,божества и тн.Религиите не струват ! ВСИЧКИ ДО ЕДНА ... измислени за власт и нищо друго ! Ще видим накрая истината ...
    Обичам държавата си.
    Обичам роднините си.
    Обичам траш и хеви метъла.
    Обичам бира.
    Обичам хората с добри сърца.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Какви са тези свидетели бре ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми