- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истината за любовта и живота
Незнам според мен момчето е право! Еми извинявайте но вече онези човешки ценности ги няма! Спомняте ли си ,,Ромео и Жулиета'' - Шекспир
Нищо не е както преди сега за съжеление парите владеят света за мое съжеление. Просто немога да разбера къде е Любовта? Еми няма я !
Не ли ги чувам от моя клас бе! ,,Ох тоз има готина кола '' Всичко е до Паричките !
Накратко да ви кажа: ,,ЛЮБОВТА Е ВЪВ ВЪОБРАЖЕНИЕТО НА ЧОВЕКА!''
ВЕЧЕ ТЯ НЕСЪЩЕСТВУВА УМРЯ![]()
П.П. това е мое мнение но тя май на истина изчезна еми то да ти писне да се занимаваш с хора дето са алчни за власт и пари вече колко хиляди години! Еми ако бях на мястото на любовта и аз щях да изчезна!
Първоначално написано от ScionOfStorm
много факти и прекалено малко мисъл вложена в талкуването им.... ... 3-4 години са значителна разлика само в периода 12-16 годишна възраст... след тва... след тва ше доживееш и ше видиш... + тва ако смяташ, че трябва да правиш секс само с "момичето на живота ти" , което трябва да с поне 6 часа по-голямо от теб well be my guest ... любовта е хубаво нещо, само дето не виждам защо да не си изкарваме хубаво и преди да я срещнем и след като си замине от нас... както и да е, кой съм аз, че да обяснявам такива неща на 15 годишен с толкова мн опит зад гърба си
Hmm reshih da procheta vsichko do krai za da znam kakvo tochno imash predvih.
1.ne mojesh da slagash vsichki momicheta pod edin znamenatel
2.prav si,che vsqka pikla po na 14 si misli,che e super s gadje na 20
3.tiq po na 20 deto hodqt s pikli deto nqmat oshte cici...mi mogat da se grumtat..tupo e.
4.Vqrno si e,che pochti vsqko momiche mai veche iska samo pari,koli,da i kupuvash vsichko i po vuzmojnost sex-a da e ludnica.No tuk idva momenta za pochti.Primer:Az kato sum na 19 pochti zashto ne sum si hvanala batko na 25...deto da me kara s kolata...Shtoto ne vsichki sa takiva.Gadjeto mi e po-malko,ne e milioner,no tova ne mi prechi da go obicham.
5.Az puk se draznq na drugo..ot koga decata po 13-14 sa namerili golqmata lubov...iskat da se jenqt i da se iznasqt na kvartiri?!
6.Kato cqlo veche lubov nqma...starite prioriteti veche gi nqma.Veche ne si izbirash gadjeto po tova kkauv e,a kolko pari ima i koq e kompaniqta mu...
7.Ne tvurdq,che ne e vuzmojno da ima lubov i mejdu malko momiche i po-golqmo momche.. no veche se otchaivam i ne iskam daje da vqrvam...
Простотия и ограниченост казваш,а според теб това,че "никога не бих тръгнал с по-малко момиче " не е ограничено от твоя страна?![]()
Какво значение имат годините...През цялото време говориш за някакви години,а накрая изтърсваш,че ти си на 15.До тук добре-аз мога ли да кажа ,че щом те превъзхождам с годините си,задължително те превъзхождам в други отношения?Ии може би факта ,че приятелят ми е по-голям от мен,го прави негоден ,аКак мислите вие 1 момче ще тръгне с момиче 3-4-5-6 години по-малко от него ?!![]()
Рядко,но се срещат и 'пораснали' за възрастта си хора на твоята възраст например,но знаеш ли колко твърде 'НЕ(такива)' можеш да срещнеш сред 'батковците' и 'какичките'.![]()
Общо взето-Годините не са критерии за нищо, освен за земния ти път ,който може да е възможно най-ограничения ,посредствен и безмислен,което прави и теб такъв,независимо дали си на 13 или 30.И не-мнението ми за живота и любовта няма как да се промени,дано твоето обаче се измени ,защото така далече не се стига.![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
absolutno vqrno !!!! koito ne mu haresva prosto da ne 4eteПървоначално написано от djeini
![]()
прочетох първите 5 реда на темата и изобщо не мисля да дочитам ами само да попитам,защо според автора момичетата на 18 мислят момчетата на 18 за кретени ? Защото са големите пички и се връзват на 25-30 годишните "зрели" (както им викат) мъже !
А и да добавя,въпреки че любовта няма граници не мисля да си вземам момиче което може да ми е дъщеря![]()
Ебал съм те у философа
Не можа ли да го сбиеш малко?! К'во си се разлял/а на екран и половина?!
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
На 15 едва ли си срещал любовта ,каму ли пък да ни говориш на нас за нея...Хората са казали "не се изказвай неподготвен"![]()
НЕЖНА = поезия , природа...
абе я ходи се лекувай..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!