hmmm ima6 mnogo stranni predstavi za sveta... ne vsi4ko e love story... ne vsi4ko e prikazka... ne vsi4ki tarsqt 4ovek dety da sa si samo s nego [!] nqkoi hora prosto si izbirat sexa za ena no6t.. ne govorq samo za emiiiii az sam 14 god - mi da, qvno az se imam za golqmata rabota... az darja na materialnoto, ne darja da imam nekva traina vrazka /vie tva go nari4ate kyrvenstvo - gre6na vi e dymata no nvm.../, kvoto i da staa v momenta ne bih tragnala s mom4e na moqta vazrast - no comment za 14 godi6nite mom4eta... aa... ne me vartqt batkovcite ako te vartqt i te izpolzvat po golemi mom4eta - na4i izob6to ne si za po golemi /ne se zahva6tai/ :P
na4i sq oba4e mi obqsni kvo ima6 protiv materializma ne bih tragnala s nqkoi zaradi parite my - govorq za drygo, vinagi 6te si darja na neizpolzvaemite drankylki i parcalki bace
aaa.... v golqma zablyda si 4e nqma razlika mejdy misleneto na momi4eta i mom4eta... bih priela ako si na 17-18 /tam verno nqma razlika ve4e/ i mi go kaje6 tova, oba4e.... ti si na 15 bace... prosto ne proymqvam kak moje da ne vijda6 razlika izvinqqm se mnogo no pove4eto mom4eta ot moq vipysk za momenta dori ne sa se zamislqli da pregarnat momi4e [ pRiQteLskI ] i kak da ne namiram razlika mi kaji...
iiiiii imam samo4yvstvie da golemo e priznaam si nikoi do sq ne me e naebaal ei tei za enata ve4er makar 4e zaglejdam mom4eta ot 16 do 18...

i sega 4ekam da me napadate