Просто не мога да опиша колко простотия и ограниченост видях тук.Първо има много по-важни неща от това да си фанеш приятел/ка и да се изчукаш.Всичките момичета тръгнали с някакви 18-25 годишни мъже,а простите и недорасли момичета си мислят вече,че света им се върти в краката.Един приятел на 18 г търсише по-малки момичета на възраст поради знаете ли каква причина ? Всички момичета на неговата възраст (+/- 1г) го мислеха за пълен кретен.Но той отива при по малките 13-14-15-16 годишни и те му се връзват на идиотщините и той се прави на големия "пич".Честно да ви кажа аз никога не бих тръгнал с по-малко момиче ,защото като ги гледам просто какво самочувствие покрай тях,какъв егоизъм,идиотщина и лигавщина,мислят си ,че света покрай тях се върти.Това дето викате,че едно момиче е "много" по-пораснало от едно момче,мога да ви кажа,че това го казват само пропадналите момичета.Разлика абсолютно няма.Гледам напоследък всички момичета в България го раздават много "отворено".Всички си фащат по 1 пропаднал тип на 20 години и айде аз съм най-великата,да ама не - точно по-този начин ставате посредствени.На тая възраст,всеки си мисли,че е адски голям,че знае всичко и може всичко и най-жалкото е,че момичетата се поддават изключително много на това.Как мислите вие 1 момче ще тръгне с момиче 3-4-5-6 години по-малко от него ?! Трябва да е ебати кретена та да не може да си намери някоя на неговата възраст

Едно малко момиче 13-14 години няма абсолютно никакъв опит,а се имат вече за адски оборотни.Истинските момичета се държат далеч по-различно.НЕ мислят само за пари,секс за 1 вечер и скъпи и непотребни неща.Истинските момичета обичат да бъдат нежни,красиви,леко срамежливи,да слушат приятна музика,да обичат природата,да се интересуват от творчество,поезия и т.н. - с 1 дума да бъдат
нежни,а не като днешните префърцонени лигли дето не знаят дали им се пикае или е** и със самочувствието до небето.Разберете такива никое истинско момче няма да ги хареса,освен онези загорели и изпростели типове дето не знаят какво е любов.А любовта е нещо много повече от 1 секс за 1 вечер.Вярно,не отричам,някъде наистина има привличане (не мога да кажа чак любов) между 14 годишна и 17-20 годишен,макар,че в повечето случей тея така наречени от вас "батковци" ви имат просто за лесна плячка,която могат да контролират и да се праят на много велики,защото никоя от нормалните момичета на тяхната възраст не би им обърнала внимание.Това е което искам да кажа,не ме разбирайте погрешно,просто исках да кажа истината такава каквато е.Много хора могат да ме опрекнат,но мисля,че съм минал през достатъчно етапи,за да знам какво искам и т.н.
Айде и със здраве,надявам се поне малко да ви променя виждането за живота и най-вече любовта,защото като гледам нещата в днешно време не са никак хубави - няма ценностна система.
Понеже знам,че ще питате на колко съм години,ще кажа още от сега - 15 г.