Към автора:
Знаеш ли, доста от това, което си написал е така. Обаче... Казваш, че си минал през много етапи, за да стигнеш до тези изводи. Наистина се съмнявам, че много си преживял. По-скоро си наранен според мен. Не зная какво е станало, но в такива случай човек постъпва по този начин - упреква едва ли не всички подобни на човека, причинил му болка. Но като цяло мисля, че имаш потенциал да виждаш по-далеч от носа си и си доста прав за някои (забележете казвам някои) тийнейджъри. Аз съм на 18 год. и момчетата на моята възраст, поне повечето познати и приятели , цитирам "не смеят да се занимават с момичета като мен". Плашат се, може би осъзнават, че не сме на едно ниво на развитие. И си търсят 13-14 годишни сополанки. И на въпрос "Защо харесвате по-големи" аз на един френд му отговорих, че не ми е на акъла. Но си зависи и от човека...
И за още нещо ще се съглася с теб - любовта е най-истинското нещо и името и не се споменава ей така , като повечето тийнове...Обичам те, та обичам те. НЕ! не можеш на 13 да знаеш какво е да си влюбен. Любовта е много повече. Не ме интересува на кого ще му харесат тия думи, просто си изказах мнението и мисля, че като цяло момчето е налучкало доста болен въпрос и е до голяма степен прав.