- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с или между Дебели Хора
Как по-дяволите може да се прави секс с Моби Дик, трябва ли да забранят на дебелите хора да правят секс (защото просто е грозно от естетическа гледна точка), и дали сред океана от тлъстини може да се открие острова Пенис или континента Клитор, съответни на определения пол! Определено такива мисли се въртят в главата ми когато спрат тока някоя вечер, тези са и мислите които ме възпряха от това да вляза в по-добрите училища...Извинявай те, но ако някоя 90 килограмова мадама реши да прави секс с мен шанса да я спра ще е нулев и акта няма да се счита по любов, а изнасливане...Наистина си мисля че тези хора не трябва да правят секс, те си имат други удоволствия което е повече от очевидно.
![]()
STFU!
Как се радвам,е такива мисли идват в главите на варненци....горда съм,че съм от Варна![]()
![]()
![]()
Същото,колко съм си мислела за такива неща докато бях още в училище.
От смешни ,по-смешни бяха тия ,на които попаднах.Та сред момичетата,които приличаха на сумистКи,и момчетата които не бяха по-добре,се отличавахме 3-4 ...От една страна вече се чудех нормално ли е да съм....нормална,а от друга можех само да се радвам .Но въпреки всичко си имаше такива които водят нормален полов живот,и за мое отегчение доста честичко споделяха.Ха,какво значение има кой какъв е.Щом толкова те притеснява тази мисъл,се научи да отказваш като за начало ,а всеки да се оправя както знае.И пълните са хора,нищо лошо няма.
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Всеки човек си има вкус.Познавам едно момче,което се среща предимно с по - закръглени момичета.И според него секса с такъв тип момиче е много по вълнуващ отколкото с цитирам "торба кокали".Малко му се обидих тогава,защото не съм от този тип и дълго мислех по въпроса.Та ти ако си 40 килограма и си на 12 нормално е да мислиш по този начин.Изпробвай секс със различни типове партньори и тогава ще можеш да кажеш,дали става с "дебели" или с "кльощави" по - добре![]()
Мога да ти кажа, че с9татистически погледнато по-пълните жени имат по-тесни влагалища, защото мазнините и допълнителната маса ги притискат.............1 слабо момиче е значително по-широко от 1 пълно. За мъжете обаче това не важи-колкото по-голямо коремче, толкова по-малка е дължината на тази част от пениса му, която може да вкара. И все пак вкусът другар няма. Всеки да си прави секс с когото му харесва. Тебе лично какво те бърка? Като не искаш-не правиш и въпросът приключва!
е като е грозно - да не би да ги гледаш ти?!
к'во.. да си умират девствени ли ?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз само не разбрах кой те кара да спиш с девойки, чиито килограми ти се струват повече от нормалното. И защо си толкова възмутен?
И хайде, за да не правя нова тема, дами, не смятате ли, че мъжете с малки пишки е редно да спрат секса?![]()
Веднъж попаднах на такъв и голям смях беше. Облякох се, тръгнах си и го оставих да се довърши самичък.
Абе, защо въобще тези момчета си смъкват гащите? Не ги ли е срам? Сигурно е много кофти...![]()
П.С.
Открийте 10те разлики в моя пост и в този на автора. мяу!
Собственост на Canis_Dirus
Всеки си има нуждии не е правилно да определяш човека по този начин.. дебел-слаб .... всички сме хора
![]()
Syglasna sym...ne mislq ,4e te kato sa pylni4ki ne trqbva da imat sexualni kontakti.i na men ne mi deistva mnogo vyzbujda6to debel 4ovek ,no za tova prosto ne pravq sex s takiva hora i nqmam ni 1 problemПървоначално написано от devil_girls_
teb kakvo te turmozi neznam
преди 3-4 месеца псувахме гейове лезбийки сега дебелите хора...след 1 месец да не почнем да псуваме кльощавите?? сорка за оффтопика така по темата всеки си решава с кой как и т.н. аз лично съм неутрален към едрата и към кльощавата де решават какво да се правят ако искат да го правят например имах един приятел той обичаше да си завира атрибута в по тесни места...на по закръглени...и един път с гаджето си...нещо станало на атрибута...така и не разбрах какво жив е ама се отучи да се занимава с по закръглени...![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Ти осъзнаваш ли какво каза бе, идиот?!Първоначално написано от Saint_Nicholas
Докато съдиш хората по килограмите им, ще си останеш ограничено, самотно същество.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ти си мн прост честно !!! леля ми е с доста наднормено тегло ама е супер готин човек и мн си я обичам ... тва значи ли че е смотана или че никой не трябва да бъде с нея ... ем за твое сведение има хора които не са толкова ограничени и поради тая причина си имам мн готино братовчедче![]()
и докато съществуват такива ограничени хора обществото само ще пропада![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Spodelqm ti mislite ti do edna stepen.. Prosto se chudq kak uspqvat da go napravqt ako i dvamata sa debeli... kak vyobshte penisa vliza vyv vaginata ot milionite tlystini koito ima okolo tqh.... Ne go kazvam zashtoto gi mrazq... ne gi haresvam... ili neshto takova... Az sym syglasna che vseki chovek e istinski edinstveno v dushata i syrceto si... i tqloto i kato cqlo vynshnia vid e neshto prehodno... no mi e lubopitno...
i az se pitam su6toto otnsono avtora...Първоначално написано от Lady Death
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Според теб един 100-килограмов човек няма право на нормална връзка, сексулани отношения, семейство и деца ли? Доста тесногръдо схващане! Всеки човек си е индивидуален и като външност, и като разбирания. Така че ти като не искаш- не правиш секс с пълни хора, а уверявам те те имат с кого да си легнат! Не знам обаче дали ще е така с теб, с тези ти разбирания!
naistina si mnogo zadrysten, dano sled kato vidi6 vsi4ki tezi mneniq, se pozamisli6 malko i dano se osyznae6, 6toto kakto si q podkaral...sled 30-40 godini te vijdam star, grozen, ozloben i samoten
podkrepqm napylnoПървоначално написано от fiama
![]()
avotora da si zeme tesnogrydite izkazvaniq i da si gi navre v klio6taviq zadnik
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
kvo iska6 da kaje6 s tva 4e debelite hora nemogat da pravqt sex?ima prekaleno mn darjavi koito s4itat palnite i gi po4itat.dano tozi problem ti doide na glavata i da vidi6 kav golqm 6te go qde6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Tova izkazvane za debelite hora e po-otvratitelno ot rasizma kum cvetnokojite! Kato kakav problem sxvashtash nadnormenoto teglo? Shtom nqkoi e debel,znachi ne e chovek,taka li da razbiram? Vsichko okolo nas,koeto ni se natrisa ot televiziq, radio i reklami po bilbordove i t.n, tolerira edinstveno slabite hora,zatova vsichki sa sviknali da obrashtat vnimanie edinstveno na perfektnata viziq. Kade otide verbalnoto obshtuvane,koeto fakticheski e nachinyt da opoznaesh choveka sreshtu teb i da razberesh kakyv e toi v deistvitelnost. A teb te interesuva mai samo vanshnoto? Kolko trqbva da e glupav i umstveno ogranichen edin chovek,za da ima mnenie kato tvoeto? I ako vse oshte ti e mnogo lubopitno kak po dqvolite sred okeana ot tlastini moje da se otkrie ostrovyt Penis,shto ne probvash da si napravish ot korema okean ot tlastini,pak togava si tarsi ostrovchetata kolkoto iskash i shte imash idealnata vazmojnost xem da si otgovorish na maloumniq vapros,xem da se spravish s Mobi Dik! Nqma da ti kazvam kade mojesh da si pahnesh mnenieto,bi trqbvalo sam da se setish. I kato prochetesh vtorata kniga v jivota si (vapreki che adski se samnqvam da si chel Mobi Dik izobshto), mojesh po citat ot neq da pusnesh porednata si maloumna tema!![]()
Аз съм само един, но все пак ме има! Не мога да направя всичко, но има какво да направя. И защото не мога да направя всичко , няма да откажа да направя това, което мога!
Да не превели секс.Айде сега нищо лично,но нямаш сили на господ че да им го забраниш това.И те са хора като нас.Някой са примерно амбицирани отиват тренират и отслабват.Пък и то си е тяхен проблем
Ти нали си слаб кво те притесняват те![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
Не е важно колко е голяма вълшебната пръчица... а колко е вълшебна
:P
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Айде бе! К'ва ще е тая жена, дето няма да има мЕсо! То не е ли да има де да я 'фанеш...
К'во искате вие... да правите секс с торба кокали ли?![]()
Едно, че за 'всеки влак си има пътници' и второ, нали сте гледали пълна промяна... ай не българското, 'щот в него няма нищо кой знае к'во фрапиращо... ама американското... с ония баш грозобайзери, които си имат и мъже, че и деца... а то, тя, жената примерно... в нея нищо нормално човешко няма, още повече женствено... и все пак си имат семейства..![]()
Вие сте седнали да се оплаквате от малко лой...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от nempoB
Ела ми на гости на по биричка да ти обясня някои неща..![]()
Собственост на Canis_Dirus