- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблемче
hi all ami zna4i. haresvam si 2mom4eta samo 4e i s dvamata si4ko e razli4no... s ednoto mom4e se poznavam mn dobre imam my skype ala bala sabirame se lqtoto po edna i sa6ta ylica v edna i sa6ta kompaniq.... samo 4e postepeno razbrah 4e go haresvam.... kato bqx izvan balgariq nespirah da si mislq za nego i 4akah koga nai posle 6te si doida.... taaka i sega go haresvam no ne znam kak da mu go kaja...... s vtoroto mom4e i nego haresvam no toi mi e ot klasa i ot skoro ho haresvam....... oba4eisitoriqta e takava 4e i toi mai me haresva za6toto pogledite ni postoqno se zasi4at i takiva my razni malki zaribqvki ama az ne go haresvam tolkova kolkoto parviqt e pak go haresvam ama po malkoe sq kajete kakvo da praq pls 4e sam mn obarkaana da kaja na 1 4ego haresvam ili da prodalhavam da si vtalpqvam 4e obi4am i dvamata
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Да, втълпявай си, че обичаш и двамата и наеш ли до къде ще стигнеш,м? Риторичен въпрос беше тва на който ще ти дам отговора - До никъде!.. Мисля, че повече харесваш (уоу като някоя врачка съм мамка му, та товати трябва да разбереш кой повече харесваш) тоя за който си си мислила цяло лято..
Животът е адът описан в Библията!
Ха-ха-ха мисля,че думата `Обичам` е доста тъпо да я иэполэваш в таэи ситуация.Ти дори не си наясно с кого от тях би искала евентуално да эапочнеш връэка,камоли пък да си втълпяваш ,че `обичаш и двамата`както каэа.
Щом самата ти не энаеш кой от двамата предпочиташ ,как може въобще да ти мине преэ главата ,че ние ще энаем.Абсурдно е.Ти си едиснтвеният човек,който може да реши.Усещаш кой повече те привлича и с кой има по-голяма тръпка![]()
Ако найстина първото момче повече те кефи,пробвай с него.Просто съвет,иэхождайки от думите ти.Не се притеснявай да му кажеш.Няма страшно,надали е човекоядец.Давай смело,пък дано ти провърви.
П.С: Много раэя хора,които не энаят какво искат![]()
[size=7][b][u]fosse cos