.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Тежко ми е...

Ето моята ИСТОРИЯ... Момиче... Запознах се с нея през лятото и много се сближихме по скайп. Аз обаче вчера и признах какво чувствам (страшно ама страшно много я обичам и искам нещо повече от приятелство)... и тя ми каза същото. Обаче тази вечер започна да ми обяснява, че неможело да има нищо повече от прияелство по между ни ... как стават тия работи не ми е ясно, но както и да е... аз я обичам страшно много но тази вечер просто й казах че повече не искам да си пишем (от различни градове сме и аз ходя само заради нея там за да я видя)... Незнам как ще я забравя. Тя е единственото момиче което някога съм обичал истински и не си представям живота си оттук нататък без нея. Ние за два месеца станахме най-добри приятели и сега всичко свърши... Знам само че колкото и да искам няма да я забравя... и бих искал да ми кажете какво мислите по въпроса (а няма да я забравя само заради спомените ми с нея... вечер по плажа, разходки, снимки)... Само да кажа предварително. Който мисли да пише нещо от рода на ще я забравиш споко да не го пише тук. Благодаря на всички.

bori se za neq, ne se otkazvai. ako naistina te obi4a otnovo 6te ste zaedno. pojelavam ti go

Фен
    Град
    Рая
    tejko e da...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Щом я обичаш бори се за любовта си.Бъди решителен! Щом тя е казала че изпитва нещо към теб навярно е така.Но тука идва проблемът-на другия ден тя ти казва че не иска да бъде с теб поради факта че можете само да бъдете приятели от нейна гледна точка.Може би тя мисли че приятелството ви е по-скъпо или че разтоянието ще е пречка за вашата връзка.Поговорете с нея обстойно на тази тема-дали искате да бъдете заедно и ако не защо- и накрая стигнете до консенсус.Успех и лека вечер!

Мега фен
    Град
    София
    Бори се эа това,което искаш винаги!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    пред компютъра :)
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Бори се эа това,което искаш винаги!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хей бори се за нея! Не се предавай! Това може да е голямата ти любов,не бива да я погубваш така! намери начин да поговориш с нея.Ако не иска да говорите по скайп,отиди до града и, където живее и я изненадай. Разговорите на живо са много по-емоционални и въздействащи! А това че живее далече един от друг,н е е никаква пречка. Разстоянията сближават отношенията! Бори сееееееееееееееееееееееее е!!!!!

Недей да се предаваш толкова лесно,бе!
    Бори се докрая-щом е отговорила на чувствата ти,както ти казваш значи има нещо,но най-вероятно я притеснява разстоянието и това,че само заради нея се разкарваш толкова...Покажи и,4е има смисъл!
    Както казаха по-нагоре и това много ми допадна: можеш да я изненадаш с някое цвете или някво подаръче и да се разберете доколкото е възможно!
    Айде и много успехчета!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от desi_bonbona
    bori se za neq, ne se otkazvai. ako naistina te obi4a otnovo 6te ste zaedno. pojelavam ti go
    Тежко е...трудно е....права е desi_bonbona Вярвай в себе си и продължи напред...бори се за нея...слушай сърцето си...
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от desi_bonbona
    Тежко е...трудно е....права е desi_bonbona Вярвай в себе си и продължи напред...бори се за нея...слушай сърцето си...
    +1

Животът е адът описан в Библията!

добре де... ами тя ми каза искала засега само да сме приятели след като и звъннах по телефона и майка и видяла кой се обажда... изгледала я гадно. После ми каза че ако майка й каже на татко й... ставало каквото тои каже. Аз я попитах... ами ако каже да забрави за мен??? Тя ми отговори... Да бе... Незнам какво да си мисля вече, а и след като ми каза че неможе засега пожече от приятели ми е киво и мога да пиша само неща от сорта на обичам те, никого не съм обичал толкова много през живота си (което разбира се е така), и че тази сутрин като се събудих и като се сетих какво ми е казала вчера и ме свива стомаха... дайте съвет какво да и пиша... досаждам ли й с това обичам те слънце и подобни неща... тази сутрин и казах че ако иска може да се крием засега и сега си влизам в скайпа и няма отговор какво означава това???

Град
    Там, където е сърцето...
    А пита ли я каква е причината за да реши,че неиска друго освен приятелствто?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

каза ми "Дълбоко в себе си осъзнавам че не съм готова за нещо повече... а предната вечер тогава защо ли ми каза че ме обича толкова много и че не е изпитвала към друг такива чувства...???

Според мен тя не те обича,но нищо не ти пречи да се бориш за нея и някога мойе да има резултат.............

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, по-добре да не контактувате известно време.Така ще ти бъде определено по-лесно да я забравиш, щом тя не изпитва същото.

Е кво да се бори за нея. То момичето си е казало, че не иска нищо повече от приятелство. Осъзнала е че не я привличаш достатъчно много за да предприеме нещо с тебе. Как да не ти кажа, че ще я забравиш като точно така ще стане. Излизай, забавлявай се, запознавай се с нови хора и ще видиш, че може и да не мислиш постоянно за нея.

а как толкова бързо разбра, че я обичаш, много ми е интересно...
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

еми... как... по цял ден пред компа пращане на снимки говорене по телефона и това всеки ден...

Здравей luf4eobi4amte Прочетох всичко това което си писал и съвета ми е не се предавай независимо какво знам че в момента се чувстваш отрязан пренебрегнат и всичко обаче трябва да я разбереш като ти казва че не е готова ако я обичаш колкото казваш трябва да я чакаш независимо какво не трябва да я заменяш а най трудното - да я забравиш защото така ще се измъчваш повече не си разваляй хубавите отношения със нея който имаш не казвам да разваляш и чувствата си към нея но в момента на нея и трябва място и време за да премисли всичко което става в живота и и ти трябва да и ги дадеш аз съм в подобна ситуация в момента е не точно същата но има общо и и аз бях на път да се откажа от него но като се замислих никога не знаеш освен ако не опиташ и ако не опиташ цял живот ще се чудиш какво щеше да е стане ако беше опитал просто не се отказвай от нея от любовта си от нищо защото мога да ти кажа че тя те обича по същия начин по който и ти но просто не е готова за приятел още изплашена е и трябва да го разбереш обаче в никакъв случай не трябва да си на принципа че ТрЯбВА да си имаш приятелка това изречение трябва да го забравиш ти няма да имаш приятелка защото ТрЯбВА да я имаш аз ще я имаш защото ИСКАШ да я имаш просто остани си приятели засега тя ще го оцени това че те е грижа а не като и казваш сбогом и се опитваш да я забравиш хубаво си помисли над думите ми и ти и ако тя го чете също

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами пробвай пак... Но ако и този път не стане няма смисъл да се бориш за предварително изгубена кауза... Сори...
    The reasons of love... <3

Обичаш я, защото не я познаваш истински. Ако я беше опознал, надали щеше да си толкова влюбен. Нямали сте достатъчно време да се опознаете, ти си спомняш само хубавите мигове -=> си заслепен от тях.
    Ако имаш толкова силно желание - бори се. Ако пък тя не иска нищо повече от приятелство, заради куп причини - обречен си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми, по-добре да не контактувате известно време.Така ще ти бъде определено по-лесно да я забравиш, щом тя не изпитва същото.
    Подкрепям коалка

Първо да попитам какво обяснение ти е дала за това нейно решение? Не може изведнъж така просто да реши повече да не сте заедо. Може да има друго момче, но това може само да се предполага. По-добре две, три седмици не си пишете и след това отново й признай какво чувстваш. Ако и тогава не го приеме или започне да овърта, просто наистина трябва да забравиш за нея.

Град
    Razgrad
    Ех,любов,любов
    Това чувство понякога много обърква хората. И аз мисля, че съм се влюбвала истински и знам,че на момента мисълта да забравиш любимия е немислима. При теб ... любовта е малко трудна, в смисъл, самия факт,че сте от различни градове и поддържате връзка само по скайп. Мисля че основният проблем при нея са родителите и` -те са я подтикнали да спре вр1зката си с теб и не са виновни,защото всеки има право да се притеснява за детето си. Щях да ти кажа да се опиташ отново да я спечелиш,но щом не сте от един град мога само да ти кажа от опит-ще я забрави6
    Be good ...

Град
    V sUrCeTo Na IgRiTe I mUzIkAtA
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    А пита ли я каква е причината за да реши,че неиска друго освен приятелствто?!
    \/

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    v jivota ima mn hora nqkoi ot tqx nikoga ne se zabravqt ...... i tr1pkata ostava ve4na ... Taaa v tvoq sly4ai s tva momi4e em nastoqvai de to samo edin p1t kato opita6 nqma da stnae ama na 2 ili 3 p1t toky vijj
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си