Такаа... не видях подобна тема, затова реших да пусна Значи, от вече почти 4 месеца съм с приятеля си... Обичкам си го страшно много, мн държа на него, а и той на мене.. Обаче в момента него го няма и още поне 2 месеца няма да го има... (Поръчал е на най- добрия си приятел (който е и мой най- добър фр )да ме пази и да ми помага.. ) Преди 3 дни супер се бях сдухала, супер ми беше зле... Звъннах на мойто момче, а той ми вика: "Нямам време сега слънце, мн мн бързам..." Тогава реших да изляза с Владо (споменатия по- горе фр).. ТРЯБВАШЕ някой да ме изслуша.. Разхождахме се, отидохме на кафе, аз му казах, каквото ме тормозеше, той ме изслуша, даде ми 2- 3 съвета... По пътя към къщи се спряхме до една лампа, уж да "палне 1 цигара"... Тогава аз се загледах в него.. И ми се стори АДСКИ готин. Приближи се към мене и ми каза:"Що ме зяпаш така?", а аз,: "Аа, нищо.." Той се приближи още повече и ме гушна... И тогава, нз защо, го целунах... И ми беше приятно.. Вечерта, когато се обади приятеля ми, бях твърдо решена да му кажа... Ама не можах
Просто не се получи! Ако му кажа, ще го загубя... А не искам Плс, кажете, да му кажа ли? Сигурна съм, че Владо няма да ме издъни, обаче от друга страна едва ли не му изневерих и няма да мога да го погледна в очите... Кажете ми какво да правяя