.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Отново и отново...

Писнаха ми и на мен тия теми с подаръци ама...Та дайте съвет за подарък за момиче(приятелката на брата ме покани на рд - на 18 ще става).Излизали сме няколко пъти ама не сме чак толкова близки с нея.Ама не искам да е парфюм, че винаги тва се подарява и е доста клиширано.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Нещо лигаво и подари.. Некоя плюшена играчка.

Животът е адът описан в Библията!

Например.... роба?

и плюшено не става - няма да и допадне

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Някоя сладка дрешка ?

Животът е адът описан в Библията!

Град
    ПрИ Теб
    Ami porazpitai kakvo haresva i preceni kvo 6e bade nai-dobre da i podari6
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мерси за предложенията, май стигнах до извода, че ще е часовник, но тогава какво да подаря на приятеля си за коледа по дяволите - ако е дрешка хубаво ама ако не улуча размера какво правим тогава

Ми аз ти предлагам някое изчанчено бижу от индиски магазин оргинални са,а и много ефектни

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    Ми аз ти предлагам някое изчанчено бижу от индиски магазин оргинални са,а и много ефектни
    И аз така мисля

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен
    Град
    София
    Ако поне горе дору энаеш в каква насока се простират интересите и ,може да и купиш някаква книга.Аэ бих се эарадвала.
    Ако пък имаш впечетление от стила и на обличане ,кепи и някаква дреха-блуэа,потник,тениска,чанта някаква..абе много варианти има.Или пък някаккво бижу по посредствено-гердан,обички...
    Друг варианто е сувинир,ама това е много глупаво.Аэ рично мраэя да ви подаряват сувинири.
    Може някакъв по-готин ключодържател.Ако си от София- в Мола има много хубави на пъвиаят етаж,точно срущя Бенетон и Сисли.ПОдариха ми такъв и много ме радва.
    Другу ,друго.. *мисля *
    Ако се гримира и употребява коэметика,може да и купиш някакъв коэметичен компрект с несесер.Или пък некви кремове,гланцове..
    Или пък една яка химикалка.Има готини по 10-15-20 лв с ефипни опаковчици,сеедно е маркова
    И така,друго сега не ми идва като идея..ама май достатъчно дадох.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Град
    София
    Раде , здр

Аз бих се зарадвал на музикален подарък , любимата ми група или нещо такова ... Но аз съм отдругата страна ... Иначе подари и празна кутия - т.е сложи в най-голямата кутия където намериш , по-малки и така накрая сложи 1 бележка - Да си жива , здрава и все така любопитна =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си