- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всеки лъже...
Абе аз ли не съм добре или просто има супер ограничени момичета????Скъсахме с приятеля ми и вчера го видях с едно момиче.Да не отричам ,че е красива ..но работат е там че я попитах просто дали ходят с бифшия ми и тя започна да овърта защо питам ,кфо ако неиска да ми каже и изобщо некфи такива супер глъпости...Та въпросчето ми е за кфо се опитва да ме лъже,че ходят като явно не е така или ако е така за кфо не казва няма да взем адая гърмя я !![]()
Еми.. Според мене първия варянт е, че се прави на много интересна.. Т.е мисли си, че ще почнеш да и държиш сметка.. Другия е, че се притеснява от тебе.. Не знам кое от двете е, но предполагам 1вото..
Животът е адът описан в Библията!
Защитен механизам, може да си е помислила че си му гадже ...
Да бе аз ходех два месеца с него и той изведнъж реши ,че съм му писнала... и кфо да се страхува от мен аз просто я попитах най-очтиво нищо повече?![]()
А ти защо питаш ?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Може да я посиниш и да си изплюе някой зъб после![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
Abe to nqkoi si lujat e tui za sporta mainata i i tui .Lujci na put i prez put da ne ti puka .A puk moje i da i stanalo nelovko kato si kazala 4e ti e biv6 i da se 6a6nala da ne e znaela ko da kaje i da e po4nala da lujeПървоначално написано от kifla
![]()
попитах ,защото тя не се вписва в момичетата ,които той харесва пък и не е такъв че да преминава от една на дръга за един ден и такаЛюбопитство ..пък и все пак още ми пука за него и ако ме е заменил толкова бързо поне да си беше избрал някоя свясна....
![]()
![]()
А вие с нея приятелки ли сте? Щот ако сте, тя може да си мисли, че по този начин те предпазва, като не ти казва че ходят.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
боже те верно ходят....малее а той наи-гадно ме излъга...еи тва се казва момче!!!!![]()
Ами сега имаш причина да я набиеш вече и да потвърдиш нейните опасенияПървоначално написано от kifla
хем те е излъгала , хем ходи с гаджето ти
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
хахаха Е чак да я бия няма ,все пак ние с него сме скъсали и той може да си прави каквото иска![]()
Еми, напълно е възможно да изпитва някакъв страх.Все пак така, като идваш и я питаш - нормално е.
За да са прай на интересна се пак нали трябва да те даржи под напрежение![]()
Ако е по - грозна от теб ко ти дреме след време ще осъзнае какво е загубил
![]()
![]()
ахах а дано разбере каква е :P хахах незнам дали е по-грозна от мен все пак няма грозни хора =D>![]()
Хората са го казали "да би мирно седяло не би чудо видяло" ама ти нееее .. зор да си говориш с всички .. и с бившите ми и с настоящите ми приятелки ... не ти стана ясно че се излагаш по тоя начин .. и Ина ти го каза .. и сега пак се излагаш ... аз ти казах .. прави каквото си искаш и с който си искаш .. и очаквах и ти да ме оставиш намира да правя същото .. все пак това исках от теб .. проумей го че неможе да си приятелка с целия свят .. разни хора разни интереси .. поне после не се оплаквай като са се държали грубо с теб .. щото си вреш носа там кадето не ти е работа
абе какъв ти е проблема ...ти нямаше смелоста да ми го кажеш в очите а долно ме излъга,за това просто я попитах чисто приятелски и тя кфо напсуваме и показа че наистина е това ,което всички знаят за нея... ...и точно с момиче,за което всичките ти приятели ми казаха че е курва и не виждат кво си се хванал с тая??
хаха .. нямал съм смелост .. не .. ти нямаше смелост да прогледнеш и да си отвориш очите след всико което видя от мен .. което съм ти казал и съм направил през тия 2 месеца и нещо .. щотот трябваше ти да ме зарежеш а не аз теб .. ама ти така предпочете , да си жертвата , че да има после за какво да ме обвиняваш ... пък и не смятам че съм те лъгал за нещо .. просто не ме попита .. а ква е и що е не ти влиза в работата в крайна сметка. и не ме ебе кво говорят другите .... точно през едното място ми е !
не те обвинявам в нищо,а и ти много добре знаеш защо не съм искала да те зарежа....и оше нещо не мислиш ли ,че започваш да губиш хората на които им пука за теб,и не говоря само за мен ....дори след всичко немога да намразя ,забравя и т.н човек ,който обичам макар на теб това да не ти се вярва...казах ти и преди не съм като другите и това ,че не не съм имала смелост да си отворя очите...не просто не съм искала и още не искам да повярвам,че падаш толкова много заради....
в тоя сват пълен с егоизъм , съм далеч от истината , че има някой дет да му пука за мен освен семейството ми ....
на мен ми пука и мисля че съм го доказала!
ami ti sigurno si bila nqkoq strahotiq i zaradi tfa e speclo deteto![]()
xaxaxxaxa най-гадното същество съм [-o<
хайде личните драми другаде ?!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
durzost i krasota 1232384 seriq
am btw kat ne ti iznasq ne 4eti we