.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Възпален и оттекъл венец

Здравейте! Сутринта се събудих с болки и реших, че ме боли зъба. Изпих един асперин, минаха се повече от 2 часа, но нещо все ме дразнеше и леко поболваше в устата. Погледнах се в огледалото и забелязах, че венецът ми се е подул и зачервил. Пипнах го с пръст и установих, че от там идва болката и дразненето.
    Може ли някой да ми каже нещо /лекарство, мехлем, упражнения и т.н/, за да ми мине венеца? Благодаря, предварително!

Kupi si Tantum Verde - voda za usta protiv vsqkakvi vuzpaleniq i se jaburi s neq. ima golqm efekt pone pri men ako ne ti pomogne ne e losho da otidesh na zubolekar...kolkoto i da e strashno (pone za men de )

Цитирай Първоначално написано от forever_yours
    Kupi si Tantum Verde - voda za usta protiv vsqkakvi vuzpaleniq i se jaburi s neq. ima golqm efekt pone pri men ako ne ti pomogne ne e losho da otidesh na zubolekar...kolkoto i da e strashno (pone za men de )
    Благодаря! А може ли да ми кажеш горе-долу колкo e цената на водата? \/

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Astera paradont aktiv li ko beshi;] Ili Lakalut Edna chervena voda;]

Tantum Verde struva okolo 5-6lv malkata opakovka, a ima i golqma no zabravih kolko struvashe....malko po skupa e dano da ti pomogne

Цитирай Първоначално написано от forever_yours
    Tantum Verde struva okolo 5-6lv malkata opakovka, a ima i golqma no zabravih kolko struvashe....malko po skupa e dano da ti pomogne
    Благодаря ти! Впрочем аз съм чувала ,че трябва да се ядат много плодове и зеленчуци, за да мине по-бързо венеца или пък да се избегне възпаление.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Възпален и оттекъл венец

Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Здравейте! Сутринта се събудих с болки и реших, че ме боли зъба. Изпих един асперин, минаха се повече от 2 часа, но нещо все ме дразнеше и леко поболваше в устата. Погледнах се в огледалото и забелязах, че венецът ми се е подул и зачервил. Пипнах го с пръст и установих, че от там идва болката и дразненето.
    Може ли някой да ми каже нещо /лекарство, мехлем, упражнения и т.н/, за да ми мине венеца? Благодаря, предварително!
    е хубава работа, млад човек и аспирин.......

пол&ВЪЗРАСТ?

къде по венеца е локализиран проблема?
    всяко лекарство може само палиативно да ви реши проблема. после ще стане много по зле.
    консулт с грамотен стоматолог. по възможност със специалност "лицево-челюстна хирургия"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си