- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля ви кажете
според вас сигурен знак ли е,че 1 момче щом ме поздравява значи че не съм му противна или не ме мрази или въобще няма никакви лоши мисли за мен
ne e "сигурен знак" az pozdravqvam ili za6toto mi e priqtno ili po zaduljenie (daskalkite) smis nz za6to trqbva da te mrazi ako ne te pozdravqva![]()
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
tva 4e te oozdravqva ni6to ne zna4i.Moje prosto da e vazpitan![]()
ти тъпа ли си...........?????тука става въпрос за МОМЧЕ не за даскалиПървоначално написано от RunawayLove
Означава че малко или много те уважава а следователно не си му противна! Лека вечер!![]()
ne e znak, moje da e 4ista formalnost![]()
Присмял се Куку на Пипи,че му е по-дъгло името ...Първоначално написано от malkata_f
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
айде ако може да отговарят момчетата шото с тея курви из тоа форум ми писна!
Aз ако мразя някой или ми е противен няма да го погледна, какво остава да го поздравя.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Хайде, да не е баш сигурен, защото някои хора са доста учтиви и могат да преглътнат да поздравят някой, който не им харесва...
Момиче съмМисля, че това, че те поздравява не означава нищо !!!! Просто уважение
според мен момчето няма нищо против теб и е въпитано затова ти казва здравей![]()
abe lape kat ne6te6 k*rvite da ti otgovarqt i ti e pisnalo ot foryma ne puskai 6ibani temi .. i na mene mi pisna ot kele6i ama da sam trugnala da psuvam si4ki iz foruma...![]()
![]()
Ами следващия път бъди готова да чуеш истината като искаш да ти я кажат...В тоя случай излизаш ти тъпата щото онова с даскалите е било пример...Мене също ми писна задрсътени лапета да пускат безсмислени теми!Поздравява те най-вероятно щото го е страх горкото момче като гледам как се държишПървоначално написано от malkata_f
![]()
![]()
![]()
![]()
Ai samo ako moje po spokoino bre .... mom4eto se opitva da pomogne na t1piq ti problem a ti q obijda6Първоначално написано от malkata_f
ai malko kyltyra vloji
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
благодаря за коментарите....забелязвам, че момчетата са отговаряли по- различно от момичетата и се надявам те да са прави
ОмГ...Не УЕ....
Ми аз лично поздравявам винаги,понякога дори почти непознати хора.С лекота го правя дори с хора,с които съм жестоко скаран,само за да им покажа,че не ми пука за тях,което е по-кофти отколкото да парадирам колко много ги мразя(според мен).Така че не е сигурен знак.