.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

моля ви кажете

според вас сигурен знак ли е,че 1 момче щом ме поздравява значи че не съм му противна или не ме мрази или въобще няма никакви лоши мисли за мен

Re: моля ви кажете

ne e "сигурен знак" az pozdravqvam ili za6toto mi e priqtno ili po zaduljenie (daskalkite) smis nz za6to trqbva da te mrazi ako ne te pozdravqva
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Град
    pernik

tva 4e te oozdravqva ni6to ne zna4i.Moje prosto da e vazpitan

Цитирай Първоначално написано от RunawayLove
    ne e "сигурен знак" az pozdravqvam ili za6toto mi e priqtno ili po zaduljenie (daskalkite) smis nz za6to trqbva da te mrazi ako ne te pozdravqva
    ти тъпа ли си...........?????тука става въпрос за МОМЧЕ не за даскали

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Означава че малко или много те уважава а следователно не си му противна! Лека вечер!

ne e znak, moje da e 4ista formalnost

Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    Присмял се Куку на Пипи,че му е по-дъгло името ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

айде ако може да отговарят момчетата шото с тея курви из тоа форум ми писна!

Aз ако мразя някой или ми е противен няма да го погледна, какво остава да го поздравя.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на koalka
    Хайде, да не е баш сигурен, защото някои хора са доста учтиви и могат да преглътнат да поздравят някой, който не им харесва...

Момиче съм Мисля, че това, че те поздравява не означава нищо !!!! Просто уважение

според мен момчето няма нищо против теб и е въпитано затова ти казва здравей

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    STARA ZAGORA
    abe lape kat ne6te6 k*rvite da ti otgovarqt i ti e pisnalo ot foryma ne puskai 6ibani temi .. i na mene mi pisna ot kele6i ama da sam trugnala da psuvam si4ki iz foruma...

айде ако може да отговарят момчетата шото с тея к**ви из тоа форум ми писна!
    Ами следващия път бъди готова да чуеш истината като искаш да ти я кажат...В тоя случай излизаш ти тъпата щото онова с даскалите е било пример...Мене също ми писна задрсътени лапета да пускат безсмислени теми!Поздравява те най-вероятно щото го е страх горкото момче като гледам как се държиш

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Ai samo ako moje po spokoino bre .... mom4eto se opitva da pomogne na t1piq ti problem a ti q obijda6
    ai malko kyltyra vloji
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Sofia
    Означава че малко или много те уважава а следователно не си му противна!

благодаря за коментарите....забелязвам, че момчетата са отговаряли по- различно от момичетата и се надявам те да са прави

ОмГ...Не УЕ....

Град
    София
    Ми аз лично поздравявам винаги,понякога дори почти непознати хора.С лекота го правя дори с хора,с които съм жестоко скаран,само за да им покажа,че не ми пука за тях,което е по-кофти отколкото да парадирам колко много ги мразя(според мен).Така че не е сигурен знак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си