- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- къса юздичка под езика :/
--------------
на 14 си и не си се целувалмного сори ама не можах-просто немога да го приема-моята първа целувка с език беше в 4 клас
Ами по темата-като се изплезиш прекалено къс ли ти е езика-ако не е прекалено къс май ще се получи да се целунеш
Не дей да се опитваш даси режеш там езика щото със сигурност няма да можеш да се целуваш!!!!!
Много зле... ЧЕСТНО... да не кажа проста!!!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Момичето не те пита кога си се целувала... и никого не го интересува!
Аз не мога да дам достатъчно компетентен отговор... трябва да се съветваш със специалис. Тук никой не може да знае със сигурност, само да предполагат..
споко не пречи.от личен опит знам![]()
ок, темата с възрастта е много глупава. имам приятли на 16 и дори на 20, които не са се целували. и не са умрели от това![]()
аз мога да се изплезвам, ама не много. имам чувството, че изобщо няма да съм на ниво.тъй че който има личен опит да споделя
) и много мерси на всички
![]()
няма да имаш абсолютно никакъв проблем в нищо, освен ако не решиш да си вадиш хляба като професионална певица.Първоначално написано от portobelo
така че- целувай спокойно![]()
Ами да ти кажа честно според мен е ако не се харесваш такъв да отидеш да ти направят съответната операция.не е толкова сложна,защото на мен щяха да ми правят подобна,но се отмени работата.Първоначално написано от portobelo
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en