.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Да ме посъветвате

и двамата сме детсвени чаках я сама да поиска не съм я карал и дойде момента горе доле съм образован чел съм някои неща но се пак си имам некав страх искам да ми кажете как да подходя но за ся е важно за мен че се обичаме но се пак да питам щото тя иска вече даже настоява

Re: Да ме посъветвате

Цитирай Първоначално написано от dial_for_murder
    горе доле съм образован чел съм

Град
    Пловдив
    Какво по точно искаш да знаеш? Как да постъпиш? Трябва да я предразположиш .. да бъде възбудена и да бъдеш много нежен милвай я , гушкай я ...всичко което мислиш че ще и е приятно

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    за такова нещо няма от къде да прочетеш,за първия път или тем подобни това са простотии логично е,че трябва да си супер мил и нежен първия път е нужно да присъства повече любовната игра,айде успе![:

Мисля, че е напълно излишно да ти казваме че трябва да си много нежен,внимателен и търпелив както и че трябва задължително да използваш презерватив Целуваи я нежно първо по устните и по цялото лице(по челото и по бузките дори),после започни да слизаш бавно надолу по врата,гърдите като я съблича6 също бавно и следиш реакциите и, целувки по корема и където още искаш преди да проникнеш в нея пъхни 1 пръстче и изчакаи да свкне с новото усещане,после 2 и в същия ритъм продължаваш нататък надявам се да съм била полезна ако имаш конкретни въпроси питай смело Успех!

имах предвид като казах че сум образован и че съм чел за най различни полови болести и така нататака не се израсих правилно
    Най полезен ми беше gossip_grl за сега нямам повече вапроси

Цитирай Първоначално написано от dial_for_murder
    имах предвид като казах че сум образован и че съм чел за най различни полови болести и така нататака не се израсих правилно
    Най полезен ми беше gossip_grl за сега нямам повече вапроси
    ama da ne zemesh sled vtoroto prustche da si puhnesh rukata do ramoto shegyfka uspeh
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Чел бил!
    Light The Universe

ами малчо кво да ти кажа

Значи най добрия вариянт за вас 2-та е тоя.Отиди да те прасне някоя кака да ти покаже как се прави, а ти отиди и и покажи как се прави секс.
    Не става така ти на нея да чакаш тя на теб.Все пак тя е тази която ще бъде отворената.Така,че ти освен че трябва да я предразположиш ами трябва и да поработиш с пръсчета преди тва просто да я подготвиш за това което я чака.Ама ти викаш,че се обичате и тра ла ла.Ами тогава лапни една лажица течен шоколад дай и на нея естественно.И просто се съблечете.Започни с пръст първо да я възбуждаш.И не се притеснявай,ако ти е тясно понатисквай лека по лека.Не за друго ама пръстите много по лесно ги командваш от колкото .....
    И само да изохка изтегляш леко пръсчето.След това вкараш и другия пръст в случея Показалеца и Средния ти говоря.
    И тогава когато решиш просто заставаш над нея и се пробваш да го вкараш,но много бавно и деликатно.Даже вземи презервативи дурекс ама не слагай в началото презерватив преди да си я отворил.Сложи от лубриканта по .... и по нейното котенце сложи лубрикант за да може да намалиш максимално болката дори може и кръвта да я няма,ако е възбудена много
    Ако има нещо не ясно питай аз за по малко от един ден тука вече имах близо 50 съобщения с разни въпроси.Явно хората са разбрали,че има един компетентен и НЕ мързелив чатър

Много се радвам, че съм била полезна (момиче съм :P ) Бих те посъветвала още да правиш всяко нещо на отделна среща т.е. на едната-целувки по гърдите ,на следващата-1 пръстче докато не се стигне до същността за да може момичето а и ти да свикнете с новите усещания (поне аз така го направих с мойто слънчице и беше мм.. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си