- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Green Mile
Само аз ли се скъсвам от рев като гледам такива филми?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
т.1
krem4et0
Аз дори не съм го гледал... за кфо стаа вапрос
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Гаден е,по-точно тъжен,винаги когато някой се разплаче от който и да било филм и аз почвам![]()
мамка му.... и не мога да се спра
![]()
![]()
![]()
еми добър е , можеш да погледнеш и "The Shawshank Redemption" - пак е във затвор действието и мисля ,че е по-добър
Еми гледаи некфо смешно примерно![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Еми да бе гледам,ама ся като се сетя как ревах на "Титаник"...лелееПървоначално написано от bruteca
![]()
![]()
![]()
Яяяя плс обясни малко за какво става въпрос,защото аз го имам тоз филм ама нз дали е интересен за да го гледам![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Допреди един час го гледах по ТВ за първи път . Наистина филма е страхотен ! С право си е заслужил 13 - те награди и 22 номинации , ако не се лъжа ...
kPuCkA аз накрая се опитвах да се сдържа , но за жалост не успях ... Изплаках си очите.... Наистина филма е много тъжен , но въпреки това Великолепен !
Не може да се разкаже така с няколко думи ... трябва да се гледа !
![]()
Ohh;[ Az go gledahMn tyjen beshi...Obache go hvanah kym 9 chisa..Ama nakraq ubiha Djon Kofi
![]()
![]()
Ne trqbvashi be ama oniq Pol si zamylcha typaka..Az nakraq malko rivah nz zako ama prosto mi idvashi ot vytre
I samo kat gi ubivaha ones na elektricheskiq stollllll ..
![]()
![]()
Ето една сродна душаПървоначално написано от *LonelY_GiRL*
![]()
Green Mile е велик филм. Само не знам защо сте го гледали по телевизията, а не си гоизтеглихте до го гледата на компютъра. По телевизията качеството е по-лошо и на звук и на картина и непръкснато прекъсват филмите с тъпите си реклами.
А "The Shawshank Redemption" е пак по Стивън Кинг, но не мисля чак толкова много. На мен лично зелената Миля ми харесва малко повече, въпреки че The Shawshank Redemption е далеч по ценен като цяло. Много го ппределят за най-великият филм на всички времена, втори е по рейтинг в IMDB.
А принципно Криска можеш да видиш ей тая класация тук - http://www.imdb.com/chart/top?tt0111161 Това са общо взето филмите, които 'трябва' да се гледат. И всичките са голямата работа и са велики.
*Зелената миля е на 123 място в класацията.
подобен случай.. аз само че плача повреме на целия филмПървоначално написано от kPuCkA
Незнам дори когато ся щастливи аз пак рева като магаре
не сам го гледала филма но ще си го намеря
![]()
Невероятен филмТом Ханкс ми е любимец
![]()
we give it all.
Това е един от най-силните му филми.
Верно е доста тежък.
Стига да знаете за кво циврите все пак...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Култов филм, яд ме е, че не го догледахнашите са с егати слаба психика
Ма скоро пак ще си прочета книгата....любима ми е.....
Просто....айде няма да коментирам........ то не е за коментиране, то е за Гледане.... мноого по-добре, отколкото да си промиваш мозъка с дедо Слави или който и да било ...
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Според мен също филмът е велик! Аз го гледах за втори път, но сега ми беше по-леко да го гледам.
=D> Браво на Том Ханкс и на всички останали!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Велик филм! Нямам думи! Заедно с "Изкуплението Шоушенк" са ми едни от любимите филми... срамота е, че още не съм прочела книгите... но и това ще направя в скоро време![]()
Въпреки,че не го гледах,целия гледах няколко от най-важните моменти...включително и последния...,на който и аз се разрeвах...
Не,не си само ти тази,която плаче на такива или подобни филми
...
Актьорите са супер добри,не може да съществува критика...![]()
Общо взето много добър филм,дори и от няколкото "кадъра",които изгледах...
П.П.В момента разбирам (по-точно се сещам) откъде е аватара на Том Ханкс- _SL_ ...![]()
Let the beats control your soul...
Дам, The green mile е адски тежък филм, но е наистина страхотен. А е и един от малкото филми, в които на края добрия нито побеждава лошия, нито става герой. Обожавам такива филми. Друг подобен е "Обречена победа" - любимия ми филм, който обаче не го намирам никъде из нета
А на затворническа тематика The Shawshank Redemption е много готин (пак е такъв смислен) и Mean Machine (комедийка с Вини Джоунс).
И аз това възнамерявам да сторя.Първоначално написано от zloto
Иначе "The Green Mile" е страхотен.
Да,тежък е и доста плаках на него...
Един от най-добрите на Том Хенкс.Велик актьор е,ей!
Къде го слагаш Том Ханкс?! Точно в Зеления Път най-големия си беше Michael Clarke Duncan.
Съгласна съм,но и Том Ханкс си знае работата,супер много ми харесва във "Форест Гъмп"Първоначално написано от Orono
![]()
Той игра най-важната роля..Първоначално написано от Orono
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз съм си заклет фен на Стивън Кинг!Няма друг такъв писател в днешно време,наистин ае велик.Изчела съм много голяма част от книгите му,и някой наистина са покъртителни и съм ревала и аз.Не всички са за разни ужасии,има и много човешки истории,които те карат да се замислиш.
А филмът и аз го гледах.Зарибих и мамчето да го гледа с мен,а после и двете ревахме като бебетаМного силен филм,също както и книжката.