- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години трябва да правим секс???
На колко години според вас е нормално едно себеуважава6то моми4е да прави секс????![]()
![]()
*|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*
Да изчака поне до 16. Тогава поне акъла и ще е малко по напред от на 12![]()
Play hard,go PRO!
"Себеуважаващо" се над 14-15 поне.. Когато се почувства готова иначе
П.П.На 12-13 каквото и да мислиш не си..
Подкрепям...Първоначално написано от StEaLtHy_girl
London Tipton
По-добре по-късно, от колкото да и се повреди детската психика. Абе на колкото се чувства готова.Първоначално написано от Kremito
![]()
Обичам ви!!!
еми по принцип на 21-22 защото до тогава тялото се развива...най големия ръш от хормони по тялото е на тинейджърска възраст ние го знаем като пубертет..при всеки започва различно при мене започна на 12..но това е друг въпрос един лекар ми каза че е добре да се прави секс на 21-22 защото все нещо се увреждало...иначе не виждам проблем да го направиш по рано![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Здрвей.Въпроса,който повдигаш,не еднократно е дискутиран тук.Според мен,няма реален отговор,защото всичко опира до личния избор,принципи,възгледи.![]()
За мен има 3 основни условия,на които трябва да отговаря едно момиче/момче,преди да започне да води полов живот
Да се чувства психически и физически готово да предприеме тази важна крачка.
Да има пълно доверие на партньора си,да се чувства сигурна и защитена,когато е с него
Да може да поеме отговорноста,в случай че се случи нещо непредвидено.
И така за мен над 16 години е може би приемливо,но както казах вече,всеки сам избира кога да го направи.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
spored men 16-18 .. nqkoi 12 godi6ni si mislqt priqtelkite mi go pravqt i sa gotovi kakvo mi pre4i i na men da go napravq i si vnu6ava 4e e gotova ..
ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..
готови са ама не...нали се сещаш че ако се усмелят да направят тъпата грешка да си пошлякат задниците това им остава като петно в живота не една част емоционално друга част върху човешката физика...най полезно е да се прави око 18-годишната сега ако са любопитни да се пробват на 15-16 години да речем...
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Ако говоим за морал, по-морално е да правиш секс от 15 годишна с 1-2-ма партньори докато направиш 25 да речем, отколкото да започнеш на 20 и на 25 да не си знаеш с кой си спала.......Иначе преди 16 е вредно за организма ти, а и след 21 да започваш полов живот не е особено добре пак от чисто физиологична гледна точка.
Около 17-20 за мен е идеалната и оптимална възраст за започване на полов живот при момичетата. за момчета 1-2 години поне по-късно, защото и на 20 са супер бебета!
ima samo edin otgovor kogato si dostatu4no p[orasnala za da razbira6 kakvo e sex i da bude6 gotova za nego
абе проеби са на 11...кфо ти е зор![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Над 15, според мен.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Povecheto kazvat che kogato se pochuvstva gotova... Ama istinata e che edno momiche na 12 si misli che e gotovo zashtoto gadjeto i koeto e s 10 godini po golqmo ot neq iska da pravqt sex... a tq milata si misli che e vlubena... i taka zapochva da vodi polov jivot...a na praktika si e dete... A moeto mnenie e che sled 16 e normalno da zapochne da pravi sex :P
![]()
Spored men kogato momi4eto e gotovo togava .Gadno e da q karash na sila da go pravite.
![]()
![]()
На 15-16 мисля 4е е добре!Някой беше написал на 22! Е това не мисля 4е е нормално!
(ако някой иска да коментира пове4е да види тема: девствена съм)
нямам какво да добавя.Първоначално написано от krem4et0
след 15-16 вече е приемливо, стига да го искаш и да си готов.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
mi poprincip nqma strogo opredelena vuzrast za tova kogato naistina go iska6 togava!osven ako ne si na 5 i prsoto ima6 o4aqnata nujda da razbere6 kakvo espored men 15-16-17 nai sugurno e na 30
![]()
PSD
за мен лично нормално е да се започне на 16-17 годишна възраст,обаче все пак всеки се чувства по различно време готов. обаче не приемам това че 12 годишни се чувстват готови,дори и образовани на тема секс..не,не, не мисля![]()
nad 16