.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

На колко години трябва да правим секс???

На колко години според вас е нормално едно себеуважава6то моми4е да прави секс????
    *|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*

Град
    зад ъгъла
    Да изчака поне до 16. Тогава поне акъла и ще е малко по напред от на 12
    Play hard,go PRO!

"Себеуважаващо" се над 14-15 поне.. Когато се почувства готова иначе

П.П.На 12-13 каквото и да мислиш не си..

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    "Себеуважаващо" се над 14-15 поне..

Подкрепям...
    London Tipton

Град
    софия

Re: На колко години трябва да правим секс???

Цитирай Първоначално написано от Kremito
    На колко години според вас е нормално едно себеуважава6то моми4е да прави секс????
    По-добре по-късно, от колкото да и се повреди детската психика. Абе на колкото се чувства готова.
    Обичам ви!!!

Град
    Русе
    еми по принцип на 21-22 защото до тогава тялото се развива...най големия ръш от хормони по тялото е на тинейджърска възраст ние го знаем като пубертет..при всеки започва различно при мене започна на 12..но това е друг въпрос един лекар ми каза че е добре да се прави секс на 21-22 защото все нещо се увреждало...иначе не виждам проблем да го направиш по рано
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здрвей.Въпроса,който повдигаш,не еднократно е дискутиран тук.Според мен,няма реален отговор,защото всичко опира до личния избор,принципи,възгледи.

За мен има 3 основни условия,на които трябва да отговаря едно момиче/момче,преди да започне да води полов живот
    Да се чувства психически и физически готово да предприеме тази важна крачка.
    Да има пълно доверие на партньора си,да се чувства сигурна и защитена,когато е с него
    Да може да поеме отговорноста,в случай че се случи нещо непредвидено.

И така за мен над 16 години е може би приемливо,но както казах вече,всеки сам избира кога да го направи.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    TaM KuDeTo Po4tI vSi4kO BoLi
    spored men 16-18 .. nqkoi 12 godi6ni si mislqt priqtelkite mi go pravqt i sa gotovi kakvo mi pre4i i na men da go napravq i si vnu6ava 4e e gotova ..
    ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..

Град
    Русе
    готови са ама не...нали се сещаш че ако се усмелят да направят тъпата грешка да си пошлякат задниците това им остава като петно в живота не една част емоционално друга част върху човешката физика...най полезно е да се прави око 18-годишната сега ако са любопитни да се пробват на 15-16 години да речем...
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако говоим за морал, по-морално е да правиш секс от 15 годишна с 1-2-ма партньори докато направиш 25 да речем, отколкото да започнеш на 20 и на 25 да не си знаеш с кой си спала.......Иначе преди 16 е вредно за организма ти, а и след 21 да започваш полов живот не е особено добре пак от чисто физиологична гледна точка.
    Около 17-20 за мен е идеалната и оптимална възраст за започване на полов живот при момичетата. за момчета 1-2 години поне по-късно, защото и на 20 са супер бебета!

ima samo edin otgovor kogato si dostatu4no p[orasnala za da razbira6 kakvo e sex i da bude6 gotova za nego

Град
    СОфия
    абе проеби са на 11...кфо ти е зор
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Над 15, според мен.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Асеновград, България
    Себеуважаващо се момиче? Хммм... Всъщност периода - 17-20 години, от мнението на krem4et0и на мен ми се струва най-подходящ!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здрвей.Въпроса,който повдигаш,не еднократно е дискутиран тук.Според мен,няма реален отговор,защото всичко опира до личния избор,принципи,възгледи.

За мен има 3 основни условия,на които трябва да отговаря едно момиче/момче,преди да започне да води полов живот
    Да се чувства психически и физически готово да предприеме тази важна крачка.
    Да има пълно доверие на партньора си,да се чувства сигурна и защитена,когато е с него
    Да може да поеме отговорноста,в случай че се случи нещо непредвидено.

И така за мен над 16 години е може би приемливо,но както казах вече,всеки сам избира кога да го направи.
    Ъхъ Именно

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Povecheto kazvat che kogato se pochuvstva gotova... Ama istinata e che edno momiche na 12 si misli che e gotovo zashtoto gadjeto i koeto e s 10 godini po golqmo ot neq iska da pravqt sex... a tq milata si misli che e vlubena... i taka zapochva da vodi polov jivot...a na praktika si e dete... A moeto mnenie e che sled 16 e normalno da zapochne da pravi sex :P

Spored men kogato momi4eto e gotovo togava .Gadno e da q karash na sila da go pravite.

На 15-16 мисля 4е е добре!Някой беше написал на 22! Е това не мисля 4е е нормално!
    (ако някой иска да коментира пове4е да види тема: девствена съм)

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    "Себеуважаващо" се над 14-15 поне..

Подкрепям...
    И аз подкрепям.

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    определено над 15 години ... може би периода 16 - 20

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако говоим за морал, по-морално е да правиш секс от 15 годишна с 1-2-ма партньори докато направиш 25 да речем, отколкото да започнеш на 20 и на 25 да не си знаеш с кой си спала.......Иначе преди 16 е вредно за организма ти, а и след 21 да започваш полов живот не е особено добре пак от чисто физиологична гледна точка.
    Около 17-20 за мен е идеалната и оптимална възраст за започване на полов живот при момичетата. за момчета 1-2 години поне по-късно, защото и на 20 са супер бебета!
    нямам какво да добавя.

след 15-16 вече е приемливо, стига да го искаш и да си готов.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

hah

mi poprincip nqma strogo opredelena vuzrast za tova kogato naistina go iska6 togava!osven ako ne si na 5 i prsoto ima6 o4aqnata nujda da razbere6 kakvo e spored men 15-16-17 nai sugurno e na 30
    PSD

за мен лично нормално е да се започне на 16-17 годишна възраст,обаче все пак всеки се чувства по различно време готов. обаче не приемам това че 12 годишни се чувстват готови,дори и образовани на тема секс..не,не, не мисля

Супер фен Аватара на rakiQ
    когато си сигурен в това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си