.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво бихте си помислили...

Представете си че сте момиче (ако не сте) и че от скоро (10 дни някаде) си имате гадже. Лягате си след купон, обаче той не може да го вдигне , вапреки , че не изглеждал тооолкова пиян. Ето това ми се случи на мен... аз съм момчето - какво ще си помосли момичето?
    a и друго-момичето дали няма да се почувства нвудобно и да си помосли че тя не е достатъчно добра и секси

Град
    Там, където има ракия.

Re: Какво бихте си помислили...

Цитирай Първоначално написано от ytrewqqwerty
    Представете си че сте момиче (ако не сте) и че от скоро (10 дни някаде) си имате гадже. Лягате си след купон, обаче той не може да го вдигне , вапреки , че не изглеждал тооолкова пиян. Ето това ми се случи на мен... аз съм момчето - какво ще си помосли момичето
    Не се притесняваи . Нормално е , били сте на купон. Според мен ,ако моми4ето е свясно ще те разбере и няма да има проблеми!
    Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Случва се. Нищо особено...
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Inside the temple
    Първият секс рядко е показателен. Трябва да има и втори, след него се дава последен шанс за трети и чак тогава се преценява.

Пък и е всеизвестно, че секса става все по-хубав с времето. Една издънка - не е кой-знае какво, преживява се
    When I love, I love.

ше направа така че да не се чуства неудобно. а и тва е нещо не странно. спок, няя се плашиш
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    За мен нямаше да е нищо особено!Щях да си помисля че ще имаме и др възможности! \/

:)

spokoino nqma ni6to lo6o i neestestveno,4e ne si se predstavil blestq6to!ako e svqstna 6te te razbere,a ti se postarai da q nakar da se 4uvstva sexy i krasiva,za da ne si misli,4e problema e v neq!!!!!tfa e nai vajnoto spored men..puk kakto kazaha po-nagore sled 3q put 6te se razbere dali si pasvate i sexa vi dali 6te e hubav...USPEH!!!

Ами честно казано на мен ми се е случвало и си мислех какво ли не и страшно много ме беше яд,че така е станало и въпреки всичките ми усилия не стана нищо.След няколко дни обаче правихме страхотен секс,но никой не беше употребявал алкохол.Ще те разбере.Вероятно си мисли ,че тя е причината и може да и е малко неудобно,но поговори с нея и и кажи какво мислиш за случката и повече недей като си пил да правиш секс

minali raboti gledai napred i tova posle shte se seshtash i shte se smeesh priemi go ot kum hubavata strana ako ima takva

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Възможно е момичето, ако няма опит да си помисли, че то е виновно и че не може да те възбуди. А ако си помисли лоши неща за теб, значи е много зле и нямаш работа с нея

Аз лично нищо не бих си помислила Е, ако си бил притеснен, ще реша, естествено, че е от това. Но това не е лошо, даже би ми харесало повече отколкото някой прекалено нахакан /за първите няколко пъти/

Град
    Село.София
    Гадна случка пич ... еми тряя те разбере... според мен ако е некое курве щи тегли 1 ... и ще каже на сички че не го дигаш...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Na sestra mi i se sly4i to4no su6tata sityacia predi niakolko sedmici s taia razlika 4e tia e ot po4ti godina s gadjeto si.Emi tia est si pomisli 4e tia e vinovna,4e ne e dostatu4no sexy,4e ne go vuzbyjda...vsiakakvi takiva glyposti.Otne mi dosta vreme da i gi izbia tia misli ot glavata ama momi4etata sa si takiva(pove4eto).E v4era go napraviha i vsi4ko si mina kato po voda i i stana iasno 4e e bilo prosto ot pritesnenie.Ne se bezpokoi ne mislia 4e 6te si pomisli ne6to lo6o za tebe.

Може да си помисли, че в нея е причината. Не вярвам да помисли нещо кофти за тебе. Следващият път всичко дано всичко е много по-добре. Показвай на момичето, че е привлекателна и секси, с времето и ти ще си спокоен и тя ще е сигурна в себе си, и нещата ще се изгладят.

Еее.... мн рано си почнала да се вайкаш. Ако се повтори и потрети, тогава има проблем....
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Ми споко пич другия път го направете без да си пил и я накарай да се почувства повече от sexy :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Би ме хванало яд. Ииииии щях да си помисля "На тоя нещо не му е наред".Е, може и себе си да обвиня. Зависи колко много ме е яд.
    Бтв, аз много лично приемам всякакви такива гафове.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

spoko pi4 ne e kraq na sveta

Еми случвало ми се. Той беше доста пийнал и в началото нещо не се получи, но след 5мин се оправиха нещата
    На всеки може да се случи споко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си