- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За лакирването на ноктите
Има мн теми за лаковете,за интересните начини за лакирване със фигурки и други,ама на мен ми е интересно да разбера,защо вместо да се мъчим с лакове и клечки за зъби да оформяме някакви шарки,не може ли с маркер за дискове дето се надписват? Тънък е,пък и после с лакочистител се трие като е върху лак.Някой ако знае някакви методи други за по-лесно слагане на шарки върху нокъта![]()
И най-вече ми е чудно,то сигурно вреди за нокъта този маркер ама една приятелка така си е слагала и мн яко стои![]()
Spored men 6tom tolkova mnogo durji6 na 6arkite nai-dobre si kupi izkustveni nokti.Ima vsqkakvi po razmer s vsqkakvi 6arki,a i ne sa skupi..Jelaq ti uspeh.. \/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Лепенките са ужасни според мен.
И аз обожавам шарени нокти.Но си ги рисувам с лакове. Както и да е.
Има едни химикални в Офис Уан се продават. Те са.. Като с гел.
Взех си една от там специално за ноктите(попринцип не са предназначени за това). Драснах си на единия нокът, видях, че оставя следа ии си я взех. След като се лакирам, чакам да изсъхне 1вия слой, рисувам с химикалката, чакам малко и минавам с безцветен, защото иначе ще се изтрие.
Та това от личен опит.
Абе с маркери не бях чувала до сега,ама знам че една приятелка си рисуваше ноктите с очна линия,след това повтаряше с безцветен и супер яко се получаваше.Ама аз лично не съм пробвала ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не се пише лакирВане, а лакиране...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Това и аз съм го правила. Като ми се беше развалил черния лак използвах черна очна линия да си рисувамПървоначално написано от _miShlence_
Сега използвам четчицата на очната линия, вместо тънка четка за лак
![]()
Продават се специални лакове като във формата на химикал, като тубичка във всякакви цветове, които играят ролята на клечката за зъби, иглата, очната линия, маркера и химикалките ... има специални лакове поставени в тубички като вид тънкописец, с които си украсяваш и рисуваш по нокътя без всякакъв проблем) На най-евтината фирма са по 3лв. Потърси ги в някоя парфюмерия
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
На пазара има голямо разнообразие от продукти за направата на добре излгеждаща декорация. Има лакове с тънка четка, лакове с тънкописец, много красиви фигурки за залепване. Едно момиче декорираше ноктите си с флумастери. Не знам как постигаше да не и се размаже след като слага топ-лака, но факт е, че го постигаше. предполагам и с маркерите за надписване на дискове става. Някой по-горе спомена и за очната линия- ефектът е като лак с тънка четка. Но не знам защо по-красиви от изрисуваните с лак нокти не съм виждала- въпрос на вкус и предпочитание![]()
+1Първоначално написано от bungle
ima takava temaaaaaaaaaaa noktoplastika i dekoraciiki
3 лева?!? Че аз съм виждала и по 1.20 (е, колко ще са качествени е друг въпросПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
). Ама мене не ми се дават пари за лак, с който мога само да си рисувам, но не мога да се лакирам изцяло, ако нямам друга свободна четчица
Така че по-лесно е с четката от очната линия (лично мнение
)
![]()
маркери??нем не съм пробвала а и неискам защото засега имам достатъчно лакове които ми вършат същата даже по добра работа а не вредят на нокътя
абе аз съм си проста .. ама се казва лакиране .. май .. душичко !
i .. vse pak .. bih obichala za otmyshtenie .. !
Ами аз често си рисуевам ноктите с тънък маркер и после слагам безцветен лак и мога да кажа, че се получава ного добре. :P Аз с лакове не мога да си направя...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ох как ви се занимава с декориране не знам
Те вече маникюристките се изхитриха и започнаха да декорират с печатчета, а вие за маркери се чудите![]()
обожавам да си драскотя по ноктите...мм веднъж бях пробвала с перманентен...около месец ми седяа веднъж нямаше кво да правя и с химикалка и още ми седи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AmA Za TvA Pa NokoI Sa NE e SetIl - VodNi ili TemPernI Boi4kI i saS 4etKaTa Za TQh rIsUvaTe KVoto Vi Du6a Iska
![]()
![]()
i OtgoRe zaDuLjItElNo S BeZcVeteN Lak MnNn Qko i Mn EstEsTvEnO SeDi :P
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Че какво и е на клечката за зъби?Защо не я харесвате
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз оня ден си купих блажна боя ма не стана![]()
![]()
Темперните боички също стават![]()
И коректорът също![]()
И как така с маркер бе ужасТ![]()
Някакси ми е много антипатичнаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
of akto po4nat lepenki za nokti figurki prostoti abe capash eidn lak i gotovo kak vi se zanimava da pravite figurki izdarjat 1 sedmica 4e i po malko i nanova tapo e spordd men az capam edin pak tam i kat po4ne da se iztriva go maham i nanovo drug ama da raq figurki gluosti nqma nervi i vreme
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
за фигурки си купи шаблончета.най-лесно се прави и седи много хубаво