.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Трябва ли да съм слаба,за да съм готина?

Това 4е не си 40 кг с мокри дрехи незна4и,4е си за изхвърляне!!!ЕЕ хора не говоря за себе си просто съм от тази групи4ка спада6та към "скелетите" и много ме дразни когато някоя слаба "колежка" каже на някое добро и "у4енолюбиво" моми4енце "ти поглеждала ли си се в огледалото"!!!!
    *|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*

Супер фен
    Град
    Мбабане
    но, пък, ако си 70 няма вдигане, камо ли изхвърляне

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами какво да ти кажа ако се харесваш такава каквато си няма нужда да отслабваш че за да се харесаш.Който те харесва харесва който не негов си е проблема

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    И чи хуу ко .. за всеки влак си има пътници ...
    Написа темата за да се успокоиш публично ли?

Град
    Dreamland Varna
    Важното е да си нахакан и общителен, теглото няма чак такова значение!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    ПрИ Теб
    koito te haresva i slaba i palni4ka 6te si te obi4a.Ne se pritesnqvai za tva!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей,миличка.От край време е ясно че,тийновете обръщат доста голямо внимание на това как изглеждат.Винаги се стремят към това да бъдат префектни и дори и най-малкия и незначим недостатък в тях ги депресира,а не бива така.

Приеми себе си,такава каквато си и се научи да се цениш,а не да руптаеш срещу това,че няма идеалното телосложение и пропорции.В случая не става въпрос за нещо необратимо.Винаги можеш да отслабнеш-Но НЕ с гладуване и с физическа натовареност и балансиран хранителлен режим.

Важното е да имаш самочувствие в рамките на номалното и да подчернтаваш най0красивет и добри качества,които притежаваш-не само физически,но и душевно.Бъди себе си и не съжалявай за нищо.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Не...
    И пълнички готини момичета има...
    Пък и всеки мъж харесва различни типове жени.

Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си! Оттам нататък- вкусове всякакви.

Град
    OUT OF SPACE
    Винаги има значение как изглеждаш,не може да си на 15 и да си 100 кила.Трябва да обръщаш внимание как изглеждаш,баси,то тва си е до човека де,ама не може още от сега да си плондер.Ако си по-дебела ми отслабни не е чак толкова трудно,просто ходи на фитнес и яж по-малко.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Девойче.. Последното нещо което целя в момента е да те обидя.
    Така, че.. Вместо да стоиш тук, да се жалваш и самоуспокояваш, вземи поработи малко по въпроса.
    Храни се здравословно, не прекалявай с боклуците(знам, че не може да не се изяде някой дюнер или подобро, но не трябва да е често), спортувай, движи се, спри цигарите(ако пушиш), алкохола също(ако пиеш) или поне се ограничи максимално.
    То не става само с фризьори и маникюри... Е, и те са много важни, но.. не са основни.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Точно...........аз се чувствам добре в кожата си определено не съм от най-слабите. Имам тесни рамене и уникално тънка талия, но дупето ми е по-обемничк.............ама мъжа ме харесва, а и аз се чувствам добре. кача ли някое килце-спирам тестото и пърженото и без да се ограничавам, влизам в нормалните си рзмери. Все пак съм на 22 и искам да съм женствена, защото не съм момиче, а да приличам на жена. И все пак 1 жена, тежаща 80 кила не е особено секси............

Да ти кажа честно знам какво ти е , все пак моята най-добра приятелка е пълничка и много я обиждат и всеки път се залива със сълзи . Няма смисъл да отслабваш , освен ако наистина не си затлъстяла
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    Винаги има значение как изглеждаш,не може да си на 15 и да си 100 кила.Трябва да обръщаш внимание как изглеждаш,баси,то тва си е до човека де,ама не може още от сега да си плондер.Ако си по-дебела ми отслабни не е чак толкова трудно,просто ходи на фитнес и яж по-малко.

Да,каквото и да казваме,ако си 100 кг едва ли на твоя влак ще се редят много пътници.Малко гадно,но е така,ако си по-пълна отслабни има толкова начини,че свят да ти се завие...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Важното е ти какво мислиш за себе си.

Ако имаш готин характер и си пълничка, повечето момчета ще те харесват само като приятелка, а пък ако и фигурата ти е хубава, ще те харесват и като нещо повече от приятелка.

Все пак сме създадени момичета за да се поддържаме и да изглеждаме добре.Ако нещо не е както трябва има много начини да се поправи

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Т'ва беше най-точното мнение.
    Пък и ако наистина искаш да отслабнеш, никой не може да ти помогне, ако ти сама не се мотивираш да го направиш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Всичките ми приятелки са пухкавки и аз много им се кефя.
    Не мисля, че има място за подиграфки в това зависи от структура и от много други неща, на който не му допада по пъно момиче просто нека си премълчи... защо трябва да го истъква? Иска се малко акъл

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Важното е да си нахакан и общителен, теглото няма чак такова значение!
    оооо,да,бе...
    нещо не те разбрах изобщоо.... то от толко кавички...да си беше написала истината с истинските значения

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    естествено 4е не е важно ти си бъди със страхотен характер пак ако ще и с 10 кг да си отгоре пак ще си готина за любимия 4овек
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Да ти кажа честно знам какво ти е , все пак моята най-добра приятелка е пълничка и много я обиждат и всеки път се залива със сълзи . Няма смисъл да отслабваш , освен ако наистина не си затлъстяла
    Е, да чака да затлъстее ли?
    Според мен е по-добре да се хваща в ръце докато не е станало невъзможно да отслабне и да изглежда нормално.

abe hora, avtorkata e napisala 4e "spada kym grupata na skeletite" ili ne6to takova, taka 4e tq si e ok, no se 4udi za6to ostanalite klio6tavi momi4eta pitali normalnite(ili po-pylni)dali nqkoga sa se oglejdali.
    tova razbrah az
    po temata - ne e dobre da sa prekaleno klio6tavi, nito debeli, no zavisi ot 4oveka, za men po-vajen e 4ara i izly4vaneto i haraktera!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED

Да,каквото и да казваме,ако си 100 кг едва ли на твоя влак ще се редят много пътници.Малко гадно,но е така,ако си по-пълна отслабни има толкова начини,че свят да ти се завие...
    и аз така мисля, не искам да убидя никого по-пълен но винаги има начин да отслабне човек, аз имам 3,4 по-пълни приятелки и те все пак успяха да отслабнат малко по малко и продължават със същата воля и стимул!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Абе много ми е интересно защо всички са едва ли не задължени да се вписват в някакъв измислен и хиперболизиран идеал? Няма еднакви хора, всички са различни, било то на външен вид, или по характер... (Това ви го казвам от личен опит... Все пак метълче съм :P ) Начи аз свалих близо 13 кила, за да съм "като другите" , докато приятелят ми не ми отвори очите... Просто няма смисъл да се гърчиш заради някакъв калпав "идеал". Бъди си ти!

naistina ne vinagi e ot zna4enie kak izglejda6 no ne moje da ne polaga6 pak nikakvi griji za van6niq si vid!vse pak v takava vazrast parvo gledat kak si oble4en posle kolko si dobar ili gotin du6evno![/b]

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    40 кила? Никой нормален уважаващ себе си мъж не би харесал тапициран скелет. Сега не говорим нито за 40, нито за 80 кг... Истината е, че пикльовците си вземат кльощави гаджета, за да се хвалят пред приятелчетата си, а истинските мъже си вземат жена, с която да им е приятно в леглото. Малко са тиякоито искат да пипат кокали или стърчащи ребра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си