- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва ли да съм слаба,за да съм готина?
Това 4е не си 40 кг с мокри дрехи незна4и,4е си за изхвърляне!!!ЕЕ хора не говоря за себе си просто съм от тази групи4ка спада6та към "скелетите" и много ме дразни когато някоя слаба "колежка" каже на някое добро и "у4енолюбиво" моми4енце "ти поглеждала ли си се в огледалото"!!!!![]()
*|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*
но, пък, ако си 70 няма вдигане, камо ли изхвърляне
![]()
И чи хуу ко .. за всеки влак си има пътници ...
Написа темата за да се успокоиш публично ли?
Важното е да си нахакан и общителен, теглото няма чак такова значение!
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
koito te haresva i slaba i palni4ka 6te si te obi4a.Ne se pritesnqvai za tva!!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Здравей,миличка.От край време е ясно че,тийновете обръщат доста голямо внимание на това как изглеждат.Винаги се стремят към това да бъдат префектни и дори и най-малкия и незначим недостатък в тях ги депресира,а не бива така.![]()
Приеми себе си,такава каквато си и се научи да се цениш,а не да руптаеш срещу това,че няма идеалното телосложение и пропорции.В случая не става въпрос за нещо необратимо.Винаги можеш да отслабнеш-Но НЕ с гладуване и с физическа натовареност и балансиран хранителлен режим.![]()
Важното е да имаш самочувствие в рамките на номалното и да подчернтаваш най0красивет и добри качества,които притежаваш-не само физически,но и душевно.Бъди себе си и не съжалявай за нищо.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не...![]()
И пълнички готини момичета има...
Пък и всеки мъж харесва различни типове жени.
Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си! Оттам нататък- вкусове всякакви.
Винаги има значение как изглеждаш,не може да си на 15 и да си 100 кила.Трябва да обръщаш внимание как изглеждаш,баси,то тва си е до човека де,ама не може още от сега да си плондер.Ако си по-дебела ми отслабни не е чак толкова трудно,просто ходи на фитнес и яж по-малко.
Девойче.. Последното нещо което целя в момента е да те обидя.
Така, че.. Вместо да стоиш тук, да се жалваш и самоуспокояваш, вземи поработи малко по въпроса.
Храни се здравословно, не прекалявай с боклуците(знам, че не може да не се изяде някой дюнер или подобро, но не трябва да е често), спортувай, движи се, спри цигарите(ако пушиш), алкохола също(ако пиеш) или поне се ограничи максимално.
То не става само с фризьори и маникюри... Е, и те са много важни, но.. не са основни.![]()
Точно...........аз се чувствам добре в кожата си определено не съм от най-слабите. Имам тесни рамене и уникално тънка талия, но дупето ми е по-обемничк.............ама мъжа ме харесва, а и аз се чувствам добре. кача ли някое килце-спирам тестото и пърженото и без да се ограничавам, влизам в нормалните си рзмери. Все пак съм на 22 и искам да съм женствена, защото не съм момиче, а да приличам на жена. И все пак 1 жена, тежаща 80 кила не е особено секси............Първоначално написано от fiama
Да ти кажа честно знам какво ти е , все пак моята най-добра приятелка е пълничка и много я обиждат и всеки път се залива със сълзи . Няма смисъл да отслабваш , освен ако наистина не си затлъстяла
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Първоначално написано от the EXPLOITED
Да,каквото и да казваме,ако си 100 кг едва ли на твоя влак ще се редят много пътници.Малко гадно,но е така,ако си по-пълна отслабни има толкова начини,че свят да ти се завие...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Важното е ти какво мислиш за себе си.
Ако имаш готин характер и си пълничка, повечето момчета ще те харесват само като приятелка, а пък ако и фигурата ти е хубава, ще те харесват и като нещо повече от приятелка.
Все пак сме създадени момичета за да се поддържаме и да изглеждаме добре.Ако нещо не е както трябва има много начини да се поправи![]()
Т'ва беше най-точното мнение.Първоначално написано от fiama
Пък и ако наистина искаш да отслабнеш, никой не може да ти помогне, ако ти сама не се мотивираш да го направиш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всичките ми приятелки са пухкавки и аз много им се кефя.
Не мисля, че има място за подиграфки в това зависи от структура и от много други неща, на който не му допада по пъно момиче просто нека си премълчи... защо трябва да го истъква? Иска се малко акъл![]()
оооо,да,бе...Първоначално написано от punkrock
нещо не те разбрах изобщоо.... то от толко кавички...да си беше написала истината с истинските значения![]()
естествено 4е не е важно ти си бъди със страхотен характер пак ако ще и с 10 кг да си отгоре пак ще си готина за любимия 4овек
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Е, да чака да затлъстее ли?Първоначално написано от No_Limit
Според мен е по-добре да се хваща в ръце докато не е станало невъзможно да отслабне и да изглежда нормално.
abe hora, avtorkata e napisala 4e "spada kym grupata na skeletite" ili ne6to takova, taka 4e tq si e ok, no se 4udi za6to ostanalite klio6tavi momi4eta pitali normalnite(ili po-pylni)dali nqkoga sa se oglejdali.
tova razbrah az
po temata - ne e dobre da sa prekaleno klio6tavi, nito debeli, no zavisi ot 4oveka, za men po-vajen e 4ara i izly4vanetoi haraktera!
и аз така мисля, не искам да убидя никого по-пълен но винаги има начин да отслабне човек, аз имам 3,4 по-пълни приятелки и те все пак успяха да отслабнат малко по малко и продължават със същата воля и стимул!Първоначално написано от lonely in my live
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе много ми е интересно защо всички са едва ли не задължени да се вписват в някакъв измислен и хиперболизиран идеал? Няма еднакви хора, всички са различни, било то на външен вид, или по характер... (Това ви го казвам от личен опит... Все пак метълче съм :P) Начи аз свалих близо 13 кила, за да съм "като другите" , докато приятелят ми не ми отвори очите... Просто няма смисъл да се гърчиш заради някакъв калпав "идеал". Бъди си ти!
![]()
naistina ne vinagi e ot zna4enie kak izglejda6 no ne moje da ne polaga6 pak nikakvi griji za van6niq si vid!vse pak v takava vazrast parvo gledat kak si oble4en posle kolko si dobar ili gotin du6evno![/b]
40 кила? Никой нормален уважаващ себе си мъж не би харесал тапициран скелет. Сега не говорим нито за 40, нито за 80 кг... Истината е, че пикльовците си вземат кльощави гаджета, за да се хвалят пред приятелчетата си, а истинските мъже си вземат жена, с която да им е приятно в леглото. Малко са тиякоито искат да пипат кокали или стърчащи ребра.