Първоначално написано от
loyal_88
А териториално погледнато,
Валентин е напълно прав - истинската ни граница си е баш с Хърватско.
А за да кажеш, че сърбите са арийци и са ни братя... Хмм първото е доста забавно, защото са славяни как и да го гледаш. Второто обаче... Второто (че са ни братя) ако ми го каже някой в лицето, в зависимост от човека и ситуацията, бих го угарил така, че после 3 месеца да имам рани по ръката. 'що ли обаче да ти обяснявам за зверствата, извършили сръбите над българите. Има нет и книжки за тая цел. Очевидно обаче ти не знаеш как се работи и с двете...
Но понеже си яко ITK, я кажи след като загубихме ВСВ и България беше осакатена завинаги, кой ни взе Западните покрайнини? Може би хърватите?
Писна ми от разбирачи вече... Научи поне мъъъничко историята си, осмисли я (ако можеш) и пак ще говорим.
Валентине, ще се прави ли пак шествие от ВМРО? Защото принципно не ми се ходи особено много със скиновете (които ме навиват да съм с тях от бая време), а с бнс не ща... Или ще е съвместно? Че миналата година пропуснах и не знам как точно стоят нещата в момента...
1.На запад границата ни е със Сърбия и с никой друг.
2.Както ние,така и сърбите сме арийски народи.Славянска раса и славянски народи няма!Славянин е понятие за култура.Правилно е да се говори за славянска култура,а не за славянски народи!
3.Аз сърбите ги считам за братски народ,както германците,белгийците,финл андците,руснаците и всички други народи,част от великата Арийска раса.
3.Ти ако искаш приеми негрите и турците за твои братя,през "мъжкия полов орган" ми е за теб.
4.Никой не ни е взимал Западните покрайнини.Ние си ги върнахме,благодарение на великия Фюрер,а след това червената сган ги даде в ръцете на Югославия.Сърбите не са ни виновни,че ние сме позволили да бъдем управлявани от болшевики-българофоби.
5.Вземи ти да прочетеш някоя книга,ама да не е отново комунистическа или еврейска,тъй като явно по такива си падаш.
6.Много добре правиш,че си заедно с вмро,те 4 години бяха в коалиция в Пловдив с твоята партия-ДПС.
7.Не те и съветвам да се събираш със скинари,защото ще изтървеш пред тях някоя дума на майчиния ти език и след това ще се наложи да изядеш един хубав бой.
П.П.То и в Люлин ли имало турци?