Цитирай Първоначално написано от Der Sturmer
Цитирай Първоначално написано от loyal_88
А териториално погледнато, Валентин е напълно прав - истинската ни граница си е баш с Хърватско.
А за да кажеш, че сърбите са арийци и са ни братя... Хмм първото е доста забавно, защото са славяни как и да го гледаш. Второто обаче... Второто (че са ни братя) ако ми го каже някой в лицето, в зависимост от човека и ситуацията, бих го угарил така, че после 3 месеца да имам рани по ръката. 'що ли обаче да ти обяснявам за зверствата, извършили сръбите над българите. Има нет и книжки за тая цел. Очевидно обаче ти не знаеш как се работи и с двете...
Но понеже си яко ITK, я кажи след като загубихме ВСВ и България беше осакатена завинаги, кой ни взе Западните покрайнини? Може би хърватите?
Писна ми от разбирачи вече... Научи поне мъъъничко историята си, осмисли я (ако можеш) и пак ще говорим.
Валентине, ще се прави ли пак шествие от ВМРО? Защото принципно не ми се ходи особено много със скиновете (които ме навиват да съм с тях от бая време), а с бнс не ща... Или ще е съвместно? Че миналата година пропуснах и не знам как точно стоят нещата в момента...
1.На запад границата ни е със Сърбия и с никой друг.
2.Както ние,така и сърбите сме арийски народи.Славянска раса и славянски народи няма!Славянин е понятие за култура.Правилно е да се говори за славянска култура,а не за славянски народи!
3.Аз сърбите ги считам за братски народ,както германците,белгийците,финл андците,руснаците и всички други народи,част от великата Арийска раса.
3.Ти ако искаш приеми негрите и турците за твои братя,през "мъжкия полов орган" ми е за теб.
4.Никой не ни е взимал Западните покрайнини.Ние си ги върнахме,благодарение на великия Фюрер,а след това червената сган ги даде в ръцете на Югославия.Сърбите не са ни виновни,че ние сме позволили да бъдем управлявани от болшевики-българофоби.
5.Вземи ти да прочетеш някоя книга,ама да не е отново комунистическа или еврейска,тъй като явно по такива си падаш.
6.Много добре правиш,че си заедно с вмро,те 4 години бяха в коалиция в Пловдив с твоята партия-ДПС.
7.Не те и съветвам да се събираш със скинари,защото ще изтървеш пред тях някоя дума на майчиния ти език и след това ще се наложи да изядеш един хубав бой.
П.П.То и в Люлин ли имало турци?
Ако до сега ми беше забавен, вече си просто жалък. Едва ли имаш по-български род от моя, при положение че имам много роднини, участвали във всяка война водена от България от Априлското въстание насам.
Няма да ти отговарям на олигофрениите една по една, само мога да ти кажа че книжките на Граф примерно, на които им знаеш само заглавията съм ги изчитал за по 1 ден и въобще съм чел малко повечко от тебе
Да те питам защо братята ти сърби ни забиват нож в гърба през 1913? Карай, те сигурно за наше добро
Не познавам турци и негри, но със сигурност знам, че последните са ни навредили по-малко от колкото нашите братя на западната ни граница (и не говоря за Македония, сети се сам кои са другите).
И единственото, което ме свързва с ВМРО е, че съм бил с тях на шествие за Ньой, докато ти през това време си писал в разни форуми. Колкото до старото, истинското ВМРО, ръководено от Иван Михайлов (само да вметна, че баща му и брат му са убити от сърби) - само уважение и почит.
Ако имаш път към Люлин - драсни 1 лс
Хайде сега ходи да си играеш в пясъчника