- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първия път...
Когато правихте секс за първи път...
Не се ли притеснявахте ПРЕКАЛЕНО много Аз мисля,че ще умра от срам...нужно ли е да съм обезкосмена...и как да се съблека пред него...моля ви кажете ми вие кво правихте първия път
I've Been A Bad Girl!
est 4e trqbva da si obekosmena !!! navsqkude !!! kofti e seti6 ..2riq vupros ..ako obi4a6 mom4ety nqma da te e sram a ako si obekosmena i ako go obi4a6 o6te po malko
..aa em za subli4anety toi moje da ti pomogne s dre6kite ;] stiga se zatotmozqva tolkoz vs 6e si doide ot samo sebe si ako go iskate 6i stani nedei se pritesnqva mn ;] don`t worry be happY
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
леле и за кво се пишеш 'секс на екс' а задаваш такива въпроси ....
не че нещо.. просто питам![]()
а иначе и аз да задам един въпрос начи тряа се обръснеш напълно така ли ?
Аз изобщо не се притеснявах. Направих го с човека, когото обичам и който ме обича. За обезкосмяването - ами както ти е по-удобно. По принцип не пречи (освен на някои идиоти, които съдят по това дали момичето е обезкосмено).
Ами не се притеснявах, преди това съм се притеснявала какво ще стане и др...ама когато дойде момента изобщо не съм се притеснявала - просто се отпуснах![]()
Аз страшно много се притеснявах ,но просто той беше повече от мил и успя да ме предразположи ..и ми харесаМислех си че ще е ужасно,но всъщност беше невероятно изживяване и не съжалявам че точно с него го направих за първи път
Спокойно просто се отпусни както ми каза той
![]()
hm...shtom si tolkova pritesnena mislish li 4e si gotova ? ako otg ti e ne za kude burzash ???
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Въобще не се притеснявах, може би защото бях пила. Винаги съм си казвала, че при първия ми път няма да съм пила, но не се случи така... както и да е.
Аз преди това си бях решила, че искам да е с този човек и просто си пийнах за да се отпусна. Пък и въобще не съм си мислила за неща от сорта как изглеждам, защото е пределно ясно, че щом другия човек е с теб, те харесва много такъв какъвто си и всякакви притеснения са излишни![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...A%E2+%EF%FA%F2
Има такава тема!