.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Кво да правя we хораааа???

Taka... nqam si priqtel..imah ne odvana...vlubena sam v edno mom4e ot vekove...a sega si padnah po edin 22 godi6en barman..Da ama az sam na 15- zanimavame se toi kaza 4e ima interes kym men...no mi govori i za sex..ne sam devstvena no ne mi se 6te da spq s nego...Uj mi kaza 4e ne si pada po platoni4eski vryzki...a sega se dyrji edno milo ...ne6tata vyrvqt mn bavno ta 4ak se nervq...iska mi se da go sgrab4a i da go naceluvam ama ne mi stiga smelost.ta vyprosa mi e- da prodylja li s nego ili ne????

Не си падам нито по бармани,нито пък по момчета,с които имаме голяяямааа разлика в годините.Аз не бих,и те съветвам и ти да не продължаваш.

тази тема е ееебааавкааааа
    моля ви се , ся - 22 годишен барман и 15 год момиче, което не е девствено - браво, но си измисли нещо по-добро
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

abe hora are davaite po seriozno we...ne e ebavka ...mrazq gi tiq typi temi kare si4ki lyjat..are sa kajete kvo da pravq dali da prodylja ili ne..Rabotata e tam 4e s nego zabravqm biv6iq no mai hlytvam po nego a ne iskam tova da stava....I da naistina sam na 15 i ne sam devstvena a toi e po4ti na 22.ne se o4udvaite v moq klas sqkvi gi ima momi4ete s gadjeta po 20 21 23 daje 29 ima..

Град
    Плевен бе!
    za tezi koito ne wqrwat shte kaja 4e e napulno wqrno wazmojno da ne e devstvena i da si pada po 22 godishen...
    i vypreki si4ko te savetvam da si namerish nqkoi po malak zashtoto tezi golemite iskat samo ... nali se seshtash spored men e malak shansa da se polu4i neshto seriozno ..
    Do you see how mutch I need you right now ?

Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    моля ви се , ся - 22 годишен барман и 15 год момиче, което не е девствено - браво, но си измисли нещо по-добро
    Хах явно не познаваш днешната младеж ...
    По темата - кажи му всичко,което мислиш ! Устата ти е дадена не само,за да правиш свирки !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    temata spored men ne e ebavka, zashtoto verno ima tolkova naivni momi4eta koito si padat po batkovci, a te iskat samo sex. Kogato bqh na tvoite godini i az si padah po edin batko s koito se celuvahme samo, no posle se svetnah 4e sum prekaleno glupava i naivna 4e da se hvashtam s nqkakvi golemi mom4eta koito ochakvat samo edno neshto ot men i tova e sex! Ne se wivdai s nego nameri si nqkoi na tvoite godini i s tvoite interesi

ami..... ako i na mene mi se iska...ako me privli4a sexualno ama me e strah da ne se oparq...kvo da praq togava???? Haresvam go...naivna sam - da taka e...ama iam mn fr kareto mislqt 4e i toi ne e bezrazli4en...az znam 4e o6te ot predi sam mu pravela vpe4atlenie 6toto prekarvam 1/4 ot denq si v kafeto...nz i az... I rabotata e tam 4e me e haresal kato ne me e poznaval...mislel ma e za mn zadrystena predi ama sega vijda 4e ne e taka i 4e ne sam glupava i zadrystena..Moje bi za tova se promeni ama nz kvo da mislq i kvo da praq...

Re: Кво да правя we хораааа???

Цитирай Първоначално написано от so_sexy_92
    Taka... nqam si priqtel..imah ne odvana...vlubena sam v edno mom4e ot vekove...a sega si padnah po edin 22 godi6en barman..Da ama az sam na 15- zanimavame se toi kaza 4e ima interes kym men...no mi govori i za sex..ne sam devstvena no ne mi se 6te da spq s nego...Uj mi kaza 4e ne si pada po platoni4eski vryzki...a sega se dyrji edno milo ...ne6tata vyrvqt mn bavno ta 4ak se nervq...iska mi se da go sgrab4a i da go naceluvam ama ne mi stiga smelost.ta vyprosa mi e- da prodylja li s nego ili ne????
    ем аз немога да ти кажа какво да направиш...или пак всеки един от форома...това си е лично твое решение..прецени си чуствата кам него...кажи му че неискаш да правиш секс с него и по начина по които го приеме сама прецени защо е с теб..за секс или иска нещо по сериозно...
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Ami s 2 dumi saglasna sam s ostanalite barman v kafeto koeto pose6tava6,q stiga osven momentno izjivqvane drugo nqma de e.Taka misq az
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    духай му зад бара
    знам, че го желаеш

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ami sled kato mislish i vijdash 4e toi nqma samo sexualen interes kum teb probvai... moje i da se okaje 4e si spoluchila na muj, no nedei da spish s nego izvestno vreme i vij toi dali e gotov da te izk4aka kolkoto e nujno. Daje i da znae 4e si pravila sex ako te haresva ne samo kato viziq, no i kato `ovek shte razbere i shte izchaka...
    davam ti primer az minalata godina bqh na 19 godini i izlizah sus segashniq mi priqtel (na 24g e) i toi me izchaka 2 meseca dokato prespim.Zapochnahme da izlizame na 8 dekemvki i na 14 fevryari prespahme za 1-vi put. I sega vruzkata mi e prekrasna. Tova e koeto moga da ti kaja napravi pravilniq izbor i ako ne si sigurna 4e iskash da izlizash s nego po dobre nedei zamisli se 4e e na 22 godini Uspeh

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    намери си някой на годините бе момиче...мислиш ли че ще има сериозна връзка с "дете" за него...все едно аз да ходя с първокласничка...освен секс друго не иска...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на koalka
    Държи се мило, защото иска да те вкара в леглото...Пък и кой на 22 харесва платоничните връзки, дори и на твоята възраст и на моята примерно...Ако не искаш после да бъдеш наранена, не го прави, защото нещо ми подсказва, че няма да е с теб.

Град
    LuNaTa
    вярно 4е е по голяма вероятността да иска само да те вкара в леглото но има и вероятност да не е така..има сякви мо4ета,не си4ки искат само секс..е по голяма 4аст тва искат,но си има и изклу4ения.според мен трябвя да изка4аш малко ,опознай го още няколко дни примерно, и ако си сигурна му пусни,пък ако се окаже грешка ще знаеш за вбъдеще какво да правиш.Успех!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Кой мъж на 22 харесва ДЕЦА на 15? Моя мъж е на 22 и изобщо не мога да си представя, че би харесал някое 15 годишно девойче. Той трябва да е ненормалник направо........... Знаеш ли кои момчета на 22 се хващат с 15 годишни? които не могат да си хванат зряла жена и тичат при младото да задоволи нагона им!

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    ПЕДОФИЛИЯЯЯЯЯЯЯ

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    15 годишна с 22 годишен WHAT THE FU CK , Тоя се ЕБАВА! =D> Зарежи го

Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    За нещастие...това е реалността

Град
    Elit Way School
    реалност да , даже познавам един 22год. който ходи с една 13год. първи момент кат ми го каза не му повярвах ама ся всички знаят за тях в махалата ама той е един залюхан баба му го дундурка денонощно и преди да тръгне с нея ми педлагаше на мене ама му викам бее я се махай никога не бих тръгнала с него или с някой, с който да имаме толкова голяма разлика в годините па камоли за секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си