Бих искала да ви споделя нещо и да си дадете мнението!Значи става въпрос за моя клас!Заедно сме вече 3-та година ( 10 клас сме вече)!Още от 8ми клас има кадри в класа, които пречат на учебния процес и не позволяват както на мен така и на останалите ми съученици да слушат учителите.Но това разбира се се случва в определени часове!Друго важно нещо е че класните ни ръководители се сменят всяка година,както и повечето учители.Значи нито съм отговорник на класа нито нещо подобно,но всеки път когато трябвя да се ходи до канцелария,дирекция или учителска стая все аз ходя!Подготовката и организацията за масата на класа ни за Коледния бал на училището отново е моя!С една дума правя всичко за класа си!И с надеждата да ми се отблагодарят с нещо аз очаквам поне да не ми пречат в часовете.А те правят точно обратното!Говорих с класния ми 2 пъти,майка ми също разговаря 1 път с него!И днес в часа на класа той постави темата за дисциплината!И аз излизнах кривата,защото в часовете в афект от техния шум аз крещейки им се моля да спрат да говорят - стоя на първия чин и не чувам г-жата!Може ли аз да съм виновна и да ми се подиграват за това че искам да слушам в часовете!!!
НАДяВАМ СЕ ПОНЕ НЯКОЙ ДА МИ ОБЪРНЕ ВНИВАНИЕ!!!БЛАГОДАРЯ ВИ