.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: В час

Hybrid View

Фен
    Град
    PInKLanDIq

В час

Какво според вас трябва да прави ученикът в час? [-o<

Ученикът трябва да се държи сякаш не е в час естествено!

Да се прави, че слуша и в същото време да шрави така, че да му мине по бързо часа
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

^Което аз не правя

Според теб какво трябва да прави ученик по време на час ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    А какво трябва да прави един човек в тоалетната?

По принцип в час трябва да се мълчи, да се слуша госпожата/господина и да отговаря на въпросите й/му. НО (идва и великото НО ) аз не правя това. Аз говоря с съученичката ми и си рисувам и ако ме вдигнат незнам отговора (освен, ако не съм в час по Английски. Тогава мълча и слушам и отговарям на въпросите на госпожата, понеже ни разместиха и по Английски седя с едно момче ).

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    А какво трябва да прави един човек в тоалетната?
    В тоалетната можеш да пиеш вода (от чешмите, не от самите кенефи ), можеш да отидеш до тоалетната по малка или по голяма нужда Може и други неща да се правят в тоалетната, ама те не са за там (аз не ги правя, де То аз и извън тоалетната не ги правя ).

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Да мълчи...
    трябва ама....

не знам за какво трябва,но ето няколко неща,които не трябва да прави каквото правим ние,а именно да пуска миризливи ампулки,да пуска неприлични предложения на дасклите,да им отговаря,да им се качва на главите...и други неща....

am ko....da sedish, da spish, da si draskash, da govorish s 1,2,3,4 ili pove4e 4oveka, da si y4ish za nai gadniq predmet za denq i tka NO v nikaf sly4ei ne i da slyshash i da sa praish na zybar

Да слушаш кво ти говори учителя, докато обсъждаш нещо с някой фр и от време на време да пускаш базици

Да учи, кво друго.

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Да си лафи,ако е некъф тъп час иначе може понякога да се заслуша се пак кфо говори даскалката

Град
    ne vi interesuva
    mi spored men (poneje tam kadeto u4a e malko u4ili6teto i tazi po bel e mnogo stroga)v neiniq 4as slu6am,a v ostanalite 4asove samo si govorime ili si podhvarlqme list4eta s gluposti!

да спи,да си приказва с някой,да прави така че да не му е скучно

Re: В час

Цитирай Първоначално написано от mimi_pink
    Какво според вас трябва да прави ученикът в час? [-o<
    wsi3ko dr ama ne i da u4i
    ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!

да подремне малко (най-вече в час по Литература )
    Nobody Can't Stop me! I am from MУЗИ4КА.com!

[img]http://i19.tinypic.com/6sklv6g.gif[img]

ami az v 4as qm ne6to,slu6am si mp3-kata,dyv4a si dyvkata ili si draskam tam ne6to i si govorq s mopite fr

Охааа :P Ми аз например имам много занимания: приказвам си с 5-6 човека, пиша си белешки с още 3-4 (въпросните бележки прелитат през цялата стая) рисувам си нещо, замерям с белешки няколко момчета, спя...обикновенно на 3-4 пъти през деня получавам пристъпи на страхотен смях и така...а и понякога преписвам домашни

трябва да се ослушваш кога ще бие звънецааа а аз докато го чакам слушам музика
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    мими, приеми го - живееш сред идиоти и не е изключено присъдата да е доживотна

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз само БЕЛ и Математика слушам....иначе си говоря с някой или пък просто си слагам слушалките в ушите и си рисувам разни неща по чина...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Да се слуша ... ако се слуша всичко се запомня още в час ... Изпитано е ..
    но Днес на пример в 1 хубав час по география ... запалихме 1 ракетка ... и тя взе че се заби прави в .. картата и щеше да стане пожар ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от DeSerT``R0Se
    Да се прави, че слуша и в същото време да шрави така, че да му мине по бързо часа
    I az taka mislq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си