.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Тема: Девствени

Град
    Sofia

Девствени

Абе хора искам да попитам има ли все още хора като мене още девствени, защото като чета вашите теми разбирам че лапета на по 13 години вече не са девствени.

Град
    Inside the temple
    А като чете темите, да забеляза, че хората упрекват воденето на полов живот в толкова ранна възраст?

Тръгнал си да се комплексираш за пълни глупости. Естествено, че има хора, които са още девствени. И какво от това?
    When I love, I love.

Ами да аз съм девствена и хич не ме е*е кво ще си помислят другите аз винаги си признавам

Град
    Sofia
    То излезе че вече е старомодно да си девственик.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не всички 13 годишни посещават този форум и не всички 13 годишни са загубили девствеността си.
    Ти на колко години си? И какво те притеснява това че си девствен?

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    То излезе че вече е старомодно да си девственик.
    Не не е така просто тука в сайта има хора които ги е срам да си признаят че досега не са правили секс и почват да лъжат и от там тръгна
    вече е срам ако си го правил по късно от 12-13

Град
    LuNaTa
    всеки сам си решава кога по4не полов живот..и на мен не ми харесва на по 12 13 готина да по4ват да се ебат..ама техен си избор..а ти на колко си между другото?
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    ПрИ Теб
    Da i az spadam kam klasaciqta"devstveni",no izob6to ne se sramuvam.6tom ne si go pravil zna4i ne si popadnal na to4niq i specialen za teb 4ovek!Ne se pritesnqvai za gluposti!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

vsi4ki hora sa razli4ni,ne se pritesnqvai vaob6te 4e si devstven pohvalno e 4e ne si se vpusnal v sexa o6te na 13.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Не всички 13 годишни посещават този форум и не всички 13 годишни са загубили девствеността си.
    Ти на колко години си? И какво те притеснява това че си девствен?
    Ами аз съм на 15.Ще го кажа още ведъж, донякаде се гордея с това.

Голям фен
    i az sam devstvena ama nqwma da e za dalgo

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ем аз съм на 13 скоро ставам на 14 и не ме интересува какво си мислят хората за мен кат знаят 4е съм девствена
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от gavro64eto
    vsi4ki hora sa razli4ni,ne se pritesnqvai vaob6te 4e si devstven pohvalno e 4e ne si se vpusnal v sexa o6te na 13.
    Ами да така е
    Аз не виждам срамно да си девствен то така или иначе ще се намери някой батко който да ме мине
    еее базикам се когато разбера наистина че го обичам и че и той ме обича тогава ще...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    glymo14 браво . аз познавам хора дет са по малки от мен и ве4е не са ... а ти си на 15 и си браво похвално е
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    на 15,че кво като си на толкова тва не значи,че непременно тряя прайш секс не е старомодно просто повечето лапенца сега го правят,за да се фукат не мислят за последици и така нататъка.Естествено,че всеки избира кога да започне полов жовот,но за мен не е правилно тва на 12,13 да почваш секс и споко не си единствен....

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    и аз се гордея с теб

Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    и аз се гордея с теб

И аз съм девствен и.... пука ти рано или късно ще ни дойде на всички времето, така че наслаждавай се тъй като има много по лоши работи от това хората да ти се подиграват че си девствен

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Споко, деца. Аз го направих почти на 21 и изобщо не съжалявам. Беше супер и сега си е супер. ще ви дойде времето и за ваше добро дано не правите секс преди 17-18 годишна възраст.

Град
    варна
    И аз спадам в графа "Девствени" Но наистина много станаха лапетата, които правят секс на по 12-13 ....

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    xaxa e i az sam destfena [na po4ti 14 sam] i okolo men postoqnno se vartqt nqkfi dety mi predlagat da legna s tqh opitfat se da me barat i pro4ie az na si4ki kazvam katy mi se doebe ti 6e si parvia na koity 6e zvanna vapreki 4e znam 4e nqma da go napravq s nikoi ottqh

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Точно лапенца на 13. И не знаят какви са последиците.И До какво води това.Да я изчука някой и тя да влезне в форума да пита бременна ли съм. Тя грам поняти е си няма от бременност или пак от презарватив ама е яко да си чу*ана
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    v k16ti
    nqma ni6to lo6o v tova da si na 15 i da si detstven-az p1k pravih sex za pr1v p1t na 13 i sa s1jelqvam
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Повече от фен
    \/ хехе нема нищо лошо бе И аз съм така за сега... Ама да то е вапрос на личен избор.Както каза Anf3tamin4o те още не знаят нищо за секса ама трагнали се е*ат и после да пишат теми "дали е вазможно да съм бременна"

Е то не е казано че като си на 15 задължително трябва да си правила секс к'во от тва.тия дето се е*бат на по 13 години нали се сещащ кви са.тва за мен е некво ненормално.представяш ли си да забременееш на 14 леле,ужас. когато срещнеш подходящия човек ии когато се почустваш готова тогава мисля е най-подходящата възраст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си