.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    Там, където е сърцето...
    Ами ако неискаш няма нужда да й казваш. Когато те заведе на гинеколог просто и кажи да изчака навън защото ти е неудобно. Гинекологът е лекар, а това значи че ако му кажеш да не казва на майка ти че не си девствена той няма право да го прави.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

"Мамо, правих секс."
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

ami mislq 4e nqma ni6to pritesnitelno ot tova da i go kajesh obqsni i 4e si golqma vzela si merki i znaesh mnogo dobre ne6tata moqta maika znae pyk go prie syvsem normalno daje me syvetva kakvi prezervativi da si kupa

...

Ami prosto i kazva6 vsi4ko priklu4va ... poniakoga nai-lesnoto re6enie na nai-slojnata zada4a e nai-prostoto re6enie

Хммм аз тамън бях решила да кажа на майка ми че съм правила секс обаче тя не си беше в къщи ! И баща ми ми цъфна в стаята и ми вика "абе ще те питам нещо ама обаещай 4е 6е ми отговори6 чесно и повече няма а те разпитвам" и аз му викам еми питай и той ъъъ правиш ли секс и аз там му обесних 4е си4ко е точно правя секс зимам предпазни мерки и после той каза на майка ми ! И двамата ме разбраха щото и те са били на моите години и знаят за какво става въпрос пък и са доста навътре в нещата не са някакви старомопдни родители!!!А на всичкото от горе това дали ще правиш или не секс е твои избор така че няма защо да се притесняваш според мен!!! Леле роман изписах!!!

Град
    Plovdiv
    ми то си е до родител...всеки тук ще ти даде съвет, в зависимост от това, какви са неговите родители и как биха реагирали... на майка ми и казах още миналата година и нямаше нито драми, нито упреци...просто ме разбра и ми каза, че мога да й имам доверие да й споделям ако имам проблем...докато баща ми предпочита такива неща да не му се споделят
    колкото до гинеколозите...не се притеснявай не казват такива неща

Лекарска тайна - лекарката ти няма право да каже нищо на майка ти, освен ако не ти е застрашен живота. А това че си правила секс не влиза в тази графа

Град
    Асеновград, България
    Един ден просто излезте двете на кафе (е може и вкъщи) и поговори с нея. Обясни й как стоят нещата. Не вярвам да реагира остро, освен ако не е твърде консервативна.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bequick
    Лекарска тайна - лекарката ти няма право да каже нищо на майка ти, освен ако не ти е застрашен живота. А това че си правила секс не влиза в тази графа
    Да ! +1

Е скъпа зависи на колко години си ... Аз съм на 17 и преди няколко дни уведомих майка ми че смятам да го направя с приятеля ми.. тя неможе да направи нищо а и не се опитва..Това е нещо 4овешко.. .. Ако не те пита не й казвай,освен ако не мислиш 4е ще те разбере. Вси4ко зависи от това какви са ви отношенията..Ако са приятелски..можеш да и кажеш без да о4акваш да те упрекне,ако ли не по добре си трай.

Ако се чувстваш длъжна и кажи но това си е твоя живот и ти решаваш.Повечето майки разговарят за тези неща с дъщерите си , опитай се да изградиш такава връзка м/у вас ти преценяш твоя майка е
    Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!

Град
    Sofia town
    Първо на колко си години че се притесняваш толкова!
    Не Човек А Душевно Състояние....

badi spokoina-az navremeto adski mnogo se bqh napla6ila za tva kak 6te kaja na maika mi i nai ve4e kak 6te reagira ma vsa6tnost mina mnogo dobre-pogledna snimkata na ekrana na gsm-a mi i me popita koi e tova i az i kazah (1 fr) ,tq me popita samo fr ili ne6to pove4e a az (mi ne6to pove4e) i tq me popita dali sam po4nala da pravq seks i az i kazah da poneje re6ih 4e v tozi moment 6te e nai dobre i 6te i spestq 1 /2 laji i tq mnogo se zaradva i po4na da mi govori za samata neq kogato za parvi pat go e pravila i tintiri mintiri
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Град
    people`s wet dreams
    Няма да чета предишните мнения а направо ще кажа че можеш да започнеш разговор с нея на тема секс и отначало я питаш кога и е бил първият път , но я изнуди да ти каже истината , и след като ти разкрие и сподели каквото искаш , и така мисля че ще мине най-добре , само че накрая на разговора ще ти изнесе лекция около 2 часа и 24 минути че трябва да се използват предпазни средства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си