Пиша за трети път във форума,но този път поводът е много неприятен за мен.Които са чели предишните ми теми знаят че се запознах с едно момче в нета.Два месеца и 10 дни си пишехме всеки ден в скайпа,говорехме си,звъняхме си по телефона.Той казваше че ме обича,че с никоя не се е чувствал така както с мен и аз глупачката повярвах.Бяхме се рабрали на 25 да ми дойде на гости,бях много притеснена какво ще се получи.Видяхме се,той ми подари пръстен,всичко беше прекрасно,но до снощи.Аз усетих някаква промяна в него когато се прибра в тях,когато го попитахтой каза че искал да си събере мислите.Какви мисли ще събираш,след като до преди няколко часа си ми казвал че ме обичаш!?Тогава ми стана ясно ,че не ме е обичал,казах му че няма да го търся ,че му желая всичко хубаво и дано открие любовта.Той отговори ,че се съмнавал ,че това ще стане някога.Най-комично ли,незнам как да го нарека бяха думите му,че за нищо на света не би ме блокирал в скайпа !!! Помолих го няколко пъти да ми каже причината за тази негова постъпка,но той мълчеше,нищо не казваше,дори и сбогом не ми каза,просто излезе от скайпа.Аз наистина държах много на него,дори го обичах,бях го приела такъв какъвто е ,защото той има проблем,за който не искам да споменавам.Само мога да кажа ,че много малко са тези които биха го приели,но мен това не ме притесняваше,напротив,стра дах заедно с него,а той ме отряза.Ужасно ме боли Но съм решила повече да не го търся,колкото и да ми е тежко.Моля ви да ми помогнете,защото сама няма да мога да се справя