.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    България

ужасно съм наранена

Пиша за трети път във форума,но този път поводът е много неприятен за мен.Които са чели предишните ми теми знаят че се запознах с едно момче в нета.Два месеца и 10 дни си пишехме всеки ден в скайпа,говорехме си,звъняхме си по телефона.Той казваше че ме обича,че с никоя не се е чувствал така както с мен и аз глупачката повярвах.Бяхме се рабрали на 25 да ми дойде на гости,бях много притеснена какво ще се получи.Видяхме се,той ми подари пръстен,всичко беше прекрасно,но до снощи.Аз усетих някаква промяна в него когато се прибра в тях,когато го попитахтой каза че искал да си събере мислите.Какви мисли ще събираш,след като до преди няколко часа си ми казвал че ме обичаш!?Тогава ми стана ясно ,че не ме е обичал,казах му че няма да го търся ,че му желая всичко хубаво и дано открие любовта.Той отговори ,че се съмнавал ,че това ще стане някога.Най-комично ли,незнам как да го нарека бяха думите му,че за нищо на света не би ме блокирал в скайпа !!! Помолих го няколко пъти да ми каже причината за тази негова постъпка,но той мълчеше,нищо не казваше,дори и сбогом не ми каза,просто излезе от скайпа.Аз наистина държах много на него,дори го обичах,бях го приела такъв какъвто е ,защото той има проблем,за който не искам да споменавам.Само мога да кажа ,че много малко са тези които биха го приели,но мен това не ме притесняваше,напротив,стра дах заедно с него,а той ме отряза.Ужасно ме боли Но съм решила повече да не го търся,колкото и да ми е тежко.Моля ви да ми помогнете,защото сама няма да мога да се справя
    здравейте

Mila q se zamisli malko vseki ima nujda da se orpusne i osamoti malko. Pribarzala si toi moje prosto da e imal problem ili samnenie koeto ne iska da spodelq. Mojelo e da iz4aka6 den dva bez da kazva6 ni6ty. Spored men izvini mu se za tova pribarzano re6enie ot tvoq strana i se opitai da go razbere6
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Mislila li si 4e toi iska da te predpazi,4e iska da se bori sam s problema si i da te osvobodi da jivee6 normalno i nezavisimo ot nego moje da e tova.Spored men toi te obi4a

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Mislila li si 4e toi iska da te predpazi,4e iska da se bori sam s problema si i da te osvobodi da jivee6 normalno i nezavisimo ot nego moje da e tova.Spored men toi te obi4a
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Плевен бе!
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    podrepqm mneniet0
    Do you see how mutch I need you right now ?

Град
    България
    Благодаря на всички които ми писаха,но много ме боли.Не заслужавам това което ми причини,бях до него винаги когато му беше тежко,когато нещо го болеше, често не спях когато знаех че не е добре, а той ме заряза Друга би го напуснала,но аз бях с него винаги, бях готова на всичко, исках той да е добре.Вярна е приказката : НЯМА ДОБРО ОСТАНАЛО НЕНАКАЗАНО
    здравейте

Град
    Пловдив-София
    момчето е наплашено иска малко време.. ти пак си мн барза, хоп и хоп виждате ли понеже ми каза, че е обаркан и неме обича. всеки когато усети истинската любов малко се посплашва
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Такива... "връзки" са голяма простотия. Най-тъпото е, че се взимате насериозно. Това не е любов.
    Освен това на колко години сте, Бога ми?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    "Ти ще дойдеш ,но ще бъде късно !
    Аз ще лежа във гроб студен !
    Ще целуваш букви вместо устни ,
    ще прегращат кръстът вместо мен !
    Как искам ти да ме прегърнеш,
    сред тези мраморни цветя !
    Не се мъчи да ме върнеш ,
    заровил пръсти във пръста !
    Ела при мен !
    Аз ще те чакам там ,
    във вечноста !
    И скоро двама ще се срещнем
    там и заедно ще бъдем знай !"

ПС:Прати му го!
    +1.. Иначе щом проблема му е толкова голям може да те е отрязал, за да предпази и себе си и теб. Теб, защото може да те е срам от неговия проблем, може да не може да се покажеш пред хора с него. Себе си, защото може да не ти вярва напълно и го е страх да не го нараниш. А може и просто да си връща на целия свят заради проблема който има..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от Mr.bEps
    момчето е наплашено иска малко време.. ти пак си мн барза, хоп и хоп виждате ли понеже ми каза, че е обаркан и неме обича. всеки когато усети истинската любов малко се посплашва
    porkrepqm...

Голям фен
    Ахам,bungle,напълно съм съгласна с теб.По skype всеки може да ти каже,че те обича и че неможа да живее без теб,ала-бала. Не го вземай чак пък толкова навътре.Тва си е чат,и тези неща като "обичания" и разните му там сладки думички дето си ги разменяте("мило","котенце","л юбов моя") едва ли се чувстват сериозно.
    Айде със здраве!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, правилно си решила да не го търсиш.Опитай се да го забравиш, след като той не изпитва нищо, най-добре.

Град
    Sofia
    Mislila li si 4e toi iska da te predpazi?

Град
    България
    HIRO,da me predpazi ot kakvo? 6tom sam re6ila da sam s nego zna4i sam poela riska
    здравейте

Ще ти кажа едно:ЗАЕБИ ГО, ако те обичаше нямаше да те зареже толкоз безсцеремонно....

Ама човека просто е казал,че иска да си събере мислите.Какво толкова е казало момчето?Реагирала си супер грешно и прибързано без дори да се замислиш малкО!Може изобщо да не е имал в предвид връзката му с теб!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Правилно-не го търси.Сам е пожелал така-той губи.

xx

risk li kakuv risk da nqma spin,4e poema6 risk s nego (ne go pojelavam na nikoi)
    Ta taka de kvi riskove kvi 4udesii q se uspokoi sega.
    I budi korava glava!Tva,4e si tolkova gorda pred sebe si,4e si jena a toi muj ne ti dava pravoto da se durji6 taka s nego.Samo jenata moje da lazi v krakata na muja ne obratnoto.Ako edin muj stigne do tam da se moli na jena mi toi kuv muj e 6tom pada tam.Prosto nqma da ti govorq.
    Taka,4e poslu6ai tumnata strana v sebe si toq put obadi mu se po to4no izdiri go i napravo na ulicata ako trqbva go prinudi da ti kaje kakvo ima za6to taka e napravil.Bori se za tova koeto e tvoe.Toi ti e kazul takiva dumi ,a 6te ti bie 6uta za ni6to.Qvno ima usnovatelna pri4ina.Moje da ne se suberete ama ti pone ima6 pulnoto pravo da znae6 za6to

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Правилно-не го търси.Сам е пожелал така-той губи.
    10x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си