- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една раздяла ...
Ами историята е следната . Аз имам или по точно имах 1 приятел . На него можех да споделям всичко ама всичко . Излизахме си заедно и си имахме доверие . Помагахме си за всичко . Един ден го запознах с едно момиче (моя приятелка) и те станаха гаджета . Аз многоо се зарадвах направо полудях от кеф . Мойта до тогава добра приятелка и най ама най-добрия възможен приятел бяха гаджета . Супер радост за мен да ги гледам заедно . Няма да се овличам в различни истории , но се получи така , че се разделиха (това няма нищо общо с мен)... После той ме зае*а . Почна да се държи студено с мен , не искаше да излизаме . От тогава насам той не ми споделя нищо и не мога и аз да му споделям . Вече не ме вика да излизаме казва , че имал работа , а няколко пъти го хващам да излиза точно когато е казал , че има работа... Проблема е че моите приятели го мразиха и аз ги изоставих заради него , а той ме заеба така да се каже . Вече си нямам никойИ моля дайте ми някакъв съвет какво да правя искам да си го върна като приятел мноого ми липсва
Какво да направя ? Искам си го за приятел...дайте съвети моля ви
![]()
И не се чудете понякога и на момчетата може да им е мъчно и да им е гадно за нещо подобно![]()
Pogovori s nego i go popitai kakva e pri4inata za durjanieto mu...Uspeh.. \/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ами... мъжете са такива.
Остави го за малко сам.
2-3 седмици изобщо не го търси, никакво внимание..
Споко и аз заебах повечето си приятели заради един човек. И аз съм сама. Горе главата. Приятели винаги се намират.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от bungle
Ами и на мен ми дойде идеята да го оставя за определено време ама сме в 1 клас и точно там е проблема![]()
В клас се дръж все едно го няма. Ще ти е кофти, ама върши работа. Той ще се зачуди какво става. Може дори и гузно да му стане. Но определено върши работа.
Първоначално написано от bungle
Охх мерси ще се пробвам , дано стане ... ма то ша си проличи , ако отново не му пука и не забелязва значи наистина ще е по-добре да го оставя . Въпреки , че неговата подкрепа ми е от голяма нужда.... Все пак благодаря за съвете ще се пробвам въпреки , че ме е страх да не стане по-лошо ..... Така ще си проличи дали наистина ме смята за приятел и просто е било моментно това чуство или като цяло не му пука и ме е използвал само , заради връзката му с моята приятелка , ще си проличи ...![]()
Ako pitash men trqbva napravo da otidesh i da pogovorish s nego predi da pribqgvash do tozi variant.Zashtoto moje da stane i po-losho.Toi da si kaje:"A na nego ne mu puka znaeh si kvo da se razpravam i az..".Otidi pogovori s nego.Vse pak ste bili priqteli nqkoga i znaesh kak da podhvanesh razgovor s nego.Ne se otkazvai taka lesno.Uspeh! \/
Аз пък много ги мразя тези приятелски разговори... Щом така брутално я заебава, а знае, че тя държи на него...![]()
Az sym toiПървоначално написано от bungle
![]()
ае на кафе тогава![]()
еми +1 ебаси.. как мраза такива хора дето заебават така!Първоначално написано от bungle
Животът е адът описан в Библията!
Колкото и тъпо да ти прозвучи - остави го, като не иска - не иска.Ми, ти си му предложила да излезете, а той не се е съгласил.Няма да колене да му се влачиш и да молиш за приятелството му, я!
просто му кажи това дето си написала тукПървоначално написано от Triumpha
![]()
Понякога в тези историий с гаджетата забравяш приятелите си- и имаш нужда да ти се напомни, че и те имат нужда от теб![]()
Emi mersi za syvetite oba4e az sym MOM4E !!!! MYJKI ROD ! MYJKI POL ! MOM4E !!!![]()
Zdr sladurano ima6 kusmeta,4e dnes sum na work i 6te ti oburna vnimanie.Zna4i bungle ne mi xaresva mili4ka kakvi gi govori6 na momi4eto tuka v temata.
Mom4etata bili takiva toest mujete de.Aide sega ve4noto upravdanie mujete se opravdavat s jenite,jenite s mujete.Tiq ot sorta Mujete sa takiva sme gi slu6ali vsi4ki kakto i obratnoto.Taka de tova za priqtelite su6to deto bungle go e pisala ,4e 6te si nameri6 novi aide mersi.To na kakvi xora 6te kaje6 ti priqteli,ako te ne sa te razbrali.Mi priqtel e 4ovek koito kogato go potursi6 togava da ti pomogne.Nikoi ne e kazul,4e trqbva da podurjate vruzka kato gadjeta s priqtelite za da gi ima6.Moite xora moje da sa pulni lioluvci pulni tapaci 4esno !!! Ama si gi xaresvam takiva kakvito sa.Rasmivat me redovno.Az su6to gi bqx zarqzul i to za nova godina to4no napravix gre6ka togava ostavix gi sami4ki bez moeto prisustvie makar,4e az gi organizirax da se suberem na kup.Ostavix gi razbira6 li me posle kato 4uxa ,4e 6te sum s gadjeto si na kupon v tqx i te samo tova napraixaI o6te si spomnqm kakvo mi kazaxa "Dobur nomer kris trqbva da si egati skapanqka da ni ostavi6 zaradi gadjeto si"
Nqma da kazvam kato im kazax,4e govorq seriozno kakvo kazaxa i kak me gledaxa vsi4ki na partito i to 4asove predi nova godina otidox da gi vidq samo.Bqxa mi surditi nqkude mesec blizo dva.Ama posle edin po edin po4naxa da me tursqt i da mi pro6tavat sami.Tova sa istinski priqteli za men 4esno kazano.Otnosno mom4eto vse pak tva e glavnata tema za koqto govorim sega ami mila prosto 6te te posuvetvam da mu zvunne6 ili za o6te po dobre kato go vidi6 na vun napravo otiva6 pri nego i bez da gleda6 s koi kude e mu kazva6 "Slu6ai kakvo mili4uk pisna mi da me razigrava6 ti i az 6te izlezem i 6te pogovorim v edi si koga edi si kude pravq kompromis samo za 4asa bez denq QSNO?!?! " Prosto go ostavi bez dumi.Da mu stane takovo xem qko ,4e go tursi nqkoi i se interesuva ot nego i xem malko dase stresne ot teb kvo sq toi si misli ,4e kato utrepka 6te te ma4ka i 6te te luje,4e e zaet pro4ie i gluposti.
Първоначално написано от INF3RNO
Оххх божеее аз съм момчеее !!!!И все пак мерси на хората дето ми помогнаха ! И да кажа момче съм имам си гадже , проблема е , че той ми е многоо ЦЕНЕН приятел ! ОК ? ПРосто не искам да го изгубя !
\Първоначално написано от milo moe
/