Здравейте!Първо искам да се извиня на всички,за това,че съм една от многобройните,които задават тъпи въпроси,на които вероятно има отговор,но просто никъде не мога да намеря моя проблем!Водя полов живот и смело мога да кажа,че и аз,и приятелят ми имаме добра лична хигиена,винаги го правим с презерватив и той няма венерически болести(мисля,че и аз така)!Но някъде преди 3-4 дена ми се появиха някакви пъпки по срамните устни и до входа на влагалището...някакъв обрив,който мисля,че се разраства...може и да си въобразявам...не ме сърби,не са гнойни пъпките,а като обикн.зачервени,но като уринирам ме парят...Имам също така бяло течение,но е нормално мисля(защото ходя с гол кръст)...И тъкмо мислех вчера да ходя на гинеколог и ми дойде...при това с 1 седмица по-рано...И в този вид не мога да отида(така пък може да се инфектират повече пъпките-от мензиса),а в същото време искам да разбера какво ми има!Не искам да говоря с никой лично по този въпрос(с роднини,приятели...)-казах на приятеля ми и той каза да отивам на гинеколог-ами като не мога в момента Какво да правя-не знам,а не ми се чака още 4 дена...И от какво са проклетите пъпки?!