- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в киното ...
Аз бях против, нооо такива бяха обстоятелствата, че партниорката ми бешееее ... напращяла .... искам да ви попитам одобрявате ли го .... ? После стана доста тежко, защото се ооказа, че е имало познати там и то се раздуха ..... 15 зала на София Мол ... това беше мястото ....
алелелелмръсници хах леле звучи доста възбуждащо .. но се пак .. не се ли сетихте че ще ви види някой .. или чак такава страст че сте забравили и ума и дума
![]()
мали ... ем сяко чУдо за 3 дни
ще забрават \
/
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
cool :P
маса се прави на маса с месо
fuck..... emmm bqhme dosta bili aaa strastite - :X prostoooo gotovi sme za seks i na spirkata ..
kak se vika ....
е ако държите на себе си и не ви интересува чуждото мнение напрайте го ако искате и в супермаркета ..Първоначално написано от omny
![]()
![]()
ама верну нема кво да се здухвате кфото било било .. нали казах секо чудо за 3 дни .. ше гооворат и после ше забравят
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
daeee ...![]()
![]()
![]()
не сам пробвала ноо.... ако ме хвани тая вълна щях първо да се поогледам и тогава да действам
таа във вашия случай не се косете много се пак София не е малко градче
![]()
Чууудеееесен си човече... наеш как ме успокои
...
![]()
И кво,както сте си в залата заобиколени от хора,сте си свалили гащите и сте се награбили?Абе я не ни занасяй=)
Емммм всъщост не - бяхме в на най-горния ред ... залата беше празна имаше 10тина човека, като 2ма бяха на нашия (последен) ред .......аз ти казвам пък ти ако щеш вервай
всъщост не ме интересува мн дали вярваш или не
....нали аз си бех там
![]()
То винаги има по 10тина човека в МолаПървоначално написано от omny
Иначе...не ми се вярва да си много притеснен че се е разчуло по скоро обратното
![]()