.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен
    Град
    Златната Среда
    В зависимост от начина на мислене, и най-големите трудности може да се превърнат в малки.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    В зависимост от начина на мислене, и най-големите трудности може да се превърнат в малки.
    Май за първи път с теб мога да се съглася...донякъде.
    Ако имаш здрава психика и си доста спокоен, в определени напрегнати ситуации например, може да се справиш с лекота

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Admiral John
    Ако имаш здрава психика и си доста спокоен, в определени напрегнати ситуации например, може да се справиш с лекота
    Аз бих добавил и силен дух и вяра в каквото трябва

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Admiral John
    Аз бих добавил и силен дух и вяра в каквото трябва
    Съгласна.
    Но много хора са склонни и да правят от мухата слон. В същото време много малко са способни да превръщат трудностите си в малки и лесно разрешими.
    А всички трябва да се стремим точно към това, да се справяме, без да драматизираме излишно, да изпадаме в паника и чудене от къде ни е дошло вместо да помислим трезво и да разрешим проблема.
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

Цитирай Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
    Живота е труден, защото ние го усложняваме.
    Съгласна съм.
    Според мен именно трудностите придават цвят на живота.Ако всичко е леснопостижимо цялата тръпка от това да постигнеш целта си би се изгубила.Преградите,които възникват пред постигането на определена цел са онова нещо,което те амбицира и те мотивира да вложиш всички сили,за да успееш да се пребориш и да оцелееш.И освен това да разбереш,че не всичко в този живот ти се поднася на тепсия,а трябва сам да се потрудиш,за да постигнеш нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си