- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Трудностите в живота
В зависимост от начина на мислене, и най-големите трудности може да се превърнат в малки.
Май за първи път с теб мога да се съглася...донякъде.Първоначално написано от Nam3less3
Ако имаш здрава психика и си доста спокоен, в определени напрегнати ситуации например, може да се справиш с лекота![]()
Аз бих добавил и силен дух и вяра в каквото трябваПървоначално написано от Admiral John
![]()
Съгласна.Първоначално написано от Nam3less3
Но много хора са склонни и да правят от мухата слон. В същото време много малко са способни да превръщат трудностите си в малки и лесно разрешими.
А всички трябва да се стремим точно към това, да се справяме, без да драматизираме излишно, да изпадаме в паника и чудене от къде ни е дошло вместо да помислим трезво и да разрешим проблема.
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
Съгласна съм.Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
Според мен именно трудностите придават цвят на живота.Ако всичко е леснопостижимо цялата тръпка от това да постигнеш целта си би се изгубила.Преградите,които възникват пред постигането на определена цел са онова нещо,което те амбицира и те мотивира да вложиш всички сили,за да успееш да се пребориш и да оцелееш.И освен това да разбереш,че не всичко в този живот ти се поднася на тепсия,а трябва сам да се потрудиш,за да постигнеш нещо.