.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Проблем с пениса

От известно време главичка ми е някаква суха,и кожичката направо залепва за нея и много трудно се забелва,от какво може да е това ?

От кога не си се къпал ?

хахахаха къпя се всеки ден,ама абсолютно всеки.

никои ли не е имал този проблем ?

От много играене на CS се получава и ранна регистрация в аренабг и замунда.нет

Напълно сериозен съм.Незнам дали ще има ефект ако го мажа с някакъв крем ? Какъв ?

Град
    Палма де Майорка
    Нормално е кожичката на главичката да залепва за нея. Това е все пак кожичка. Уточни въпроса си. Имаш ли някакви други оплаквания, например-сърбеж... нещо друго..кажи нещо повече да знаем накъде да се ориентираме

Ами не,нямам никакви сърбежи.

Пробвай да се миеш с интимни гелове и сапуни...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Аз редовно си се мия с интимен гел,но пак така,а също и кожата на главичката самата кожа не тази която я покрива се бели.Просто немога д аси обясня от какво е това

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    възраст?

като начало изхвърли цялата си козметика за баня: сапуни, шампоани, гелове, интимни или не.

вероятно си вманиачен не тема хигиена и системно ползваш т.н "антибактериални" сапуни, гелоове и т.н...

забрави за всико това за двайсетина дни! особено за "антибактериалните"!

до тогава от първата аптека си купи неутрален бебешки сапун или шампоан или гел и мий само с него пишока. вземи си и някакъв бебешки овлажняващ гел. ползвай го след баня.

ако след този период проблема не изчезне - пак пиши и тогава ще мислим за сериозните неща

14.
    Ще послушам съвета ти

Днес се поразходих и намерих тези неща,има овлажняващ крем.А трябва ли да са някаква хубава марка,защото тези бяха някаква непозната за мен,бяха по около 1лв и двете.Ако трябва да са някаква по-елитна марка кажете ми точно какви :

братле тои ти казва че трябва да забравиш сички козметични работи и така нататак
    просто да земеш овлажняващ крем няма значение каф =)
    явно доктора наистина е прав тварде си вманиячен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си