Цитирай Първоначално написано от OutSider
Цитирай Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
Ми не знам к'во да направиш, ама в никакъв случай не разкривай негови тайни, т'ва е адски тъпа постъпка, няма да обяснявам защо. Аа.. и кой клас си ?
Ами 10ти клас сме и нямам намерение да разказвам за свирките, защото когато той ми довери тва бяхме фр и са няма само защото сме се скарали да си отварям устата и да разкавам, това което ми е споделял.
Интересното е , че в 10ти клас може да се скарате толкова тежко , че да се стигне до мръсни номера или дори до идеи за отмъщение......Никак не ми се нрави това но пък ето какво мога да ти кажа.....Ако ти държиш това приятелство да просъществува , а с "врага" ти все още може да говориш ....направи една среша очи в очи и си кажете каквото имате да си казвате.....Все още не разбрахме защо сте се скарали но вярвам че е абсолютно възможно да се оправи положението....

Пич казвам ти....Задръж приятелите си от гимназията защото в университета няма да ти е лесно да създадеш такива.....Казвам едва сега защото едва сега оценям приимуществата на гимназията.....

Всичко най от мен.....