Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
Цитирай Първоначално написано от belerofone
Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
Цитирай Първоначално написано от OutSider
Еми...то аз мога да се раздрънкам за всирките, но не го права поради две причини:
1.Никой няма да ми повярва
2.Когато той ми спорели това бяхме наистина много добри приятели и ако разкажа на някой нещо,което той ми е доверил, ще ми стане мн гадно, защото наистина държа на думата си и мн мраза предателите.
Presley`n`Sum е прав/а, че тва нещо е наистина децко.И двамата сме на по 16години и той е най-големия лигльо, който някога съм срещал. Абослютно няма смисъл дори и да се опитвам да говора с него, защото той просто е от типа хора, които чуват само това, което искат. Когато бяхме фр мн често се е случвало да му кажа мнението си по даден въпрос и да го критикувам, но той отказва да схване това което казвам. Дори и да му обяснявам като на 3годишно дете,все едно си говоря сам.
А наистина МН ме нерви. Скоро време ще взема да го злепоставя пред всички, ама така хубаво ще го злепоставя, че ще го помни цял живот. Нищо, че после може пак да съм в гипс или в болница...свикнал съм.
Така ........ тормозите а ти е бил истински приятел така ли да го разбирам? Кво мога да те посъветвам ...... ще опитам все пак:
Не влизай в болница просто се опитай да поговориш с него по SKYPE.
Ако нестане така дай му SKYPE на мен или на някой друг! Ще оправим нещата! Казвам ти го това щото и аз имам почти същата история( без свирките )
Моята история е различна те са 5-ма Аз един ! Дразнят ме и се ебават с мен! Това което незнаят ,че аз не се дразя но винаги има време да ми кипне чайника ... Просто съм по-силен от тях и мога да ги пребия всички ..... просто негознаят!
Еми да ти кажа дай му SKYPE ! Понякога е по-хубаво да се довериш на непознати отколкото на познати (казвам ти го от личен опит)
Еми надявам се това което ти казвам да го направиш аз лично ще дам всичко от себе си да станете пак приятели!
Имам няколко въпроса към теб бих се зарадвал да ми отговориш дори на ЛС:
Отколко време сте приятели?
Защо се скарахте?
Какво мислиш да правиш от тук-нататък?
Далеч съм от мисълта да оспорвам опита ти.....но съм почти сигурен че плана който предлагаш няма да проработи.....На първо масто защото няма да му е приятно на другия че скайпа ме се тръби наляво и дясно в пространството....После че човек който нито той познава нито знае подробности от живота на двамата потърпевши ще прави опити да оправя такива неща....
Освен всичко друго ми се струва малко объркана мисълта ти все още....Вероятно ако изградиш по стройно мисъл ще му стане ясно на този дето му искаш скайпа каква ти е целта....

И без да обиждам обаче запомни едно.....СЪВЕТИ НЕ СЕ ДАВАТ ЗАЩОТО НЕ СЕ СПАЗВАТ ИЛИ АКО СЕ СПАЗВАТ ТИ СЕ СЪРДЯТ ПОСЛЕ ЗА ТОВА.....

ОТ мен всичко най....КАкто е тръгнало ние само спекулираме с историята на пича и до решение няма да се стигнве дакото и той не се активира лекичко....
Хмм Прав си за съжеление! Еми нищо немога да ти помогна ,просто се вземи в ръце говори с него! \/
Най-лошото в историята е че повтаряме същите грешки.....В историята почти всяка война е завършила със преговори....Това е и което трябва да направиш ако искаш да се държиш разумно.....Все още не знаем какви са темите на преговорите ,но се надявам да се вземеш в ръце както каза АНТИХУМАН и да говориш с него....Не повтаряй вече допуснати вероятно грешки....Най-малкото вземи си поука....