.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ;( без обем

Hybrid View

;( без обем

Ходих на фризиор , питаха ме как искаш да те подстрийжа и аз поисках да ме подстрижат така ,че да нямам големия обем ,който косата ми притежаваше.. е сега си искам обема
    Косата ми е много зле ако не съм я изправила преди макс час или не е на висока опашка..
    някви начини да я оправя? нова подстрижка нещо? 10х предварително

PS : Това с топирването не ми го предлагайте като вариант плс

еми като се изкъпеш си я връзвай- аз така правя и чакам да изсъхне иначе става освен с топирането, което ти не искаш с вафлички горе в корените мммм... май за тва се сещам за сега

Като си сушиш косата, навеждаш се надолу и така си сушиш косата. При мене се получава, обаче само за около ден.

Град
    shumen
    za kakva to4no pri4eska si govorim? pic ne6ty?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Moita e prava kato se zaviva otdolo na razli4ni strani.Gastotata i obema sa sredna rabota opravqm q (nezavisimo dali e izpravena ili nakadrena) kato q topiram.Moga da ti predloja da si zeme6 nqkakva kozmetika za obem ima seromi naprimer deto se praskat v korenite. \/
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

И на Сънсилк синия, там дето е за обем, също действа

Има серуми за обем=)

;(Без обем

аз искам обен и незня как да го направя косата ми спда от топирането.а относно твоята тема наистина се вържи като се изкъпе6

Град
    somewhere over the rainbow...
    a na mene siniq na sunsilk vuob6te ne deistva!!

em na4i : presa, rolki, ma6a, plitki, su6ene, topirane, pqna, balsam, lak, vrazvane gore visoko.... si4ko moje da pridade obem daje moje da gi smenq6 taka hem 6te nameri6 nai podhodq6tiq na4in za teb hem 6t esi razli4na pPpPpP~ kusmet
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Az polzvam na Sunsilk sinqta upakovka i to ot dosta vreme i da ti kaja 4estno ima efekt -nanasq se na vlajna kosa i posle napravo q su6i6 s se6oara ! Osven tva mojesh da si q hvashtash s lasti4ka ,visoko gore na kok!
    SkrOmNoSTaA e Ka4eSTvO,KoeTo PriTeJaVaT TeZi,KoiTo NqMaT DrUgi Ka4eSTvAaA ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си