Minaliq mesec se zapoznah suvsem slu4aino s edno mom4e i vednaga go haresah. Zapo4nahme da se vijdame 4esto(no ne na sre6ti a prosto az uj slu4aino minavah tam kudeto toi se sabirashe s drugi fr). Govorihme si mnogo za nai-razli4ni ne6ta. S vseki izminal den osuznavah 4e zapo4vam da hlutvam po nego vse pove4e i pove4e. Vednuj izleznahme na ugovorena sre6ta. Beshe super. Govorihme si , smqhme se i t.n. Ve4e strashno mnogo go haresvah. Toi mi prizna 4e su6to mnogo me haresva....problema e 4e e ZAET! ima si priqtelka s koqto hodqt ve4e po4ti godina ;( Zapoznah se s neq vednuj....ne mi napravi dobro vpe4atlenie, daje izob6to ne mi dopada(ne go kazvam ot zloba.ako beshe svqstna i hubava shtqh da si priznaq!) i taka vseki put kogato se vijdam s tova mom4e toi ne prestava da mi kazva kolko mn me haresva, kak iska da me celune....no si ima gadje... ;( mnogo mi e gadno i ne znam kakvo da pravq...strashno mnogo go haresvam, no qvno toi ne e gotov da skusa s neq. Kaza mi 4e `6te e nqkvo tupo da i kaje 4e kusat zaradi drugo momi4e`... na men mi prozvu4a sqkash prosto mu e gadno za tva kak tq shte reagira, ne tolkova 4e shte q zagubi...tova pokazva 4e ne q obi4a.
Ako nqkoi vuobshte se zaeme da 4ete tolkova dulga tema, neka kaje kakvo misli blagodarq vi