- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем
neska biv6iq mi priqtel iska6e da se vidim i se vidqhme po4na da me celuva i az togava po neznaina pri4ina po4nah da reva oba4e vse o6te nz za kvo 4uh syrceto mu kak bie i se razplakah nz ko mi stanai toi mi kaza 4e iskal da se saberem
apak az haresvam edno drygo mom4e no mislq 4e nqmam golemi 6ansove s nego
vsa6tnost nz ko d apraqdaite savet pls
Еми ние не можем да ти помогнем особено... Аз лично мога да те посъветвам да седнеш и да си отговориш на няколко въпроса - какво изпитваш към предишния си приятел;какви бяха причините да се разделите;би ли тръгнала отново с момче,с което вече си била;какво изпитваш към другото момче ... Като си отговориш,ще знаеш какво да правиш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Какво значение има, ако не стане нищо с момчето, което харесваш?Или искаш да си с някой, само и само да не сама...тъпо.
Какъв е проблема не мога да разбера, глава нямаш ли да мислиш?Като не изпитваш нищо към бившия - не си с него, разплакала си се, защото си си спомнила как е било преди.
ami spored men ne se vru6tai pri biv6iq na nikakva cena tova e moqt suvet
ne xva6tai biv6iq tova e moqt suvet.Vij s noviq kakvo 6te stane.Prosto biv6iq 6te ti vtrusne taka ili ina4e pak
Pone opitai s noviq
Замисли се какво искаш.Дали искаш отново да си с бифшия си или да продължиш напред с новото момче,но както чета мислиш ,че с него нямаш шанс ..ама да не се получи накрая че тръгваш с бившия само щото другия не те иска.... щото така лъжеш и себе си и бившия си!![]()
Е как да ти кажем кво да правиш ? Баси ужаса..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Помисли си дали още харесваш бившия си, изясни си защо си се разплакала, какво чувстваш към другото момче...
Между другото какво значение има дали с новия ще стане нещо? Изборът е прост - или отиваш при бившия си и сте си заедно, или отиваш при другото момче и не знаеш ще се получи ли нещо или не.
Ти май искаш просто да си с някой от двамата, без голямо значение кой...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
nikoi osven teb samata ne moje da ti pomogne...
ако все още харесваш бившия защо пък да не се съберете отново...но това че си се разплакала не е знак че го обичаш, може би е било момент на слабост...спомнила си си некви раути и хоп си си поплакала. Но ако искаш да се върнеш при бившия само за да не си сама....тъпоо! Може пък с момчето, което харесваш да се получи нещо, кви са тия прибързани изводи...
Всичко зависи от тебе.. не си заслужава да даваш напразни надежди на бившия, защото той ще остане наранен и разочарован.. понеже ти може би нямаш или си мислиш, че нямаш чувства към него. Може да опиташ с другото момче, все пак има възможност да излезе нещо. В противен случай - оставяш ги и двамата, което май ще излезе най-удачното решение на проблема.. Все пак, изясни си чувствата, за да установиш кого искаш до себе си..
You are broken, I can fix you...
ОмГ...Тва е но0о0о0 идиотско да трагнеш със стария пак да обичаш новия?!?!?!![]()