- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблеми у дома!
Kakvo da vi kaja...bqsna sam i mi se plache
nedelq si hodihme na selo zvunna domashniq telefon i prostata mi baba mnogo barzala padnala i si skasala venite na krakata obache otachalo vika che nishto i nqmalo
prebirame se v grada i onaq sled 3 chasa zvani e;ate me vzemete da hodim na lekar i reve
maika i tatko q vzeha i sega 12-15 dena trqbva da stoi v nas
.Apartamenta ni e kato kashon nie sas sestra mi imame dve legla v spalnqta maika mi i ba6ta mi spat v hola v kuhnqta nqma kak da se spi(vse pak e kuhnq) i banqta...Prostata mi baba 15 dena 6te spi na moeto leglo a az na zemqta sestra mi sa6to na neinoto si leglo 6te spi a onaq dartata shtoto i gipsirali kraka i ne trqbvalo da go dviji
dnes se pribiram ot daskalo pak taz kato mi vika az shte se gledam samo na selo do kogato moga ama kato se razboleq tuka mi e mqstoto .Vikam si na akala 4akai ma kurvo kade ti e tuka mqstoto
ti zabravi li 4e i da6terq ima6?I da6terq ti moje da te gleda!!!!Ta na baba da6terq i mi se pada lelq a te lelq mi se pravi na hitra putkata mrasna i ne iska tq da q gleda
da i eba mamata 15 dena 6te spa na zemqta a baba v tova polojenie moje da si otide na selo i sama da se gleda ama klukarkata tuka trqbva da stoi...da ne iztarve ne6to
vijda 4e nqma mqsto i pak se natiska
![]()
4esno vi kazvam stoq na kompa i salzite mi se nasalzqvatne se izdarja
![]()
kajete si mnenieto