- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Всичко е с краката нагоре
dobyr vecher na vsichki!Pi6a s tozi forum,za6toto sum na praga na ot4aqnieto,poslednite dni pri men ni6to ne vurvi....vsi4ko e nqkak s "krakata nagore".V daskalo "edva svurzvam 2-ra kraq",vku6ti se karam s na6ite prez 20 min.Mom4eto,s koeto hodq nqkak"strani" ot men,priqtelite mi sa takiva,samo dokato imat nujda ot men.Opitvam se da pomagam vinagi na kogoto moga i s kakvoto moga,a nakraq kakvo se polu4ava,4e az nqma na kogo da raz4itam osven samo i edinstveno na sebe si.Vse pove4e se obejdavam 4e vsi4ki hora mislqt samo za sebe si,ne gi interesyva kakvo se slu4va okolo tqh...
Omruzna mi ...ot jivota...ot vsi4ko...
kakvo da pravq
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
спри да хленчиш (като за начало)
![]()
Shte posledvam primera mu i az she ti dam skype si: kokosche-f (Xqxq;]) Vse pak sme momicheta..nali ;] Spoko i az predi bqh taka,no..ne mi beshi problem noimer 1 deПървоначално написано от hiro
Moga da byda mn dobra slushatelka
![]()
дай си скайпа, кво, не виждаш лиПървоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
мне...счупих си цайситеПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
пък гъза ме боли за някво депресирано лапе,
на което най-големия му проблем е пъпка на брадичката.
Имаше една песен, дет' се пееше "Щом всичко е лайна, ти защо само риеш?"
Всеки си има такива моменти, с течение на времето всичко си идва на мястото.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Кой Hip Hop слуша аа?!Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Ами като за начало пооправи отношенията си с родителите си.Започни да си учиш уроците.Поговори с приятеля си.Не дружи с тези "приятели".Всичко ще се оправи рано или късно.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Ам не ги слушай като ти викат че си депресирана пикла.И аз съм така...нямам приятели, карам се с наште, в училище нещо не върви.....тъй че идеално те разбирам....не се притеснявай рано или късно всичко ще се оправи!!!