- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко помощ :))
Трябва ми спешно да измисля подарък за иненния ден на гаджето....на Никулден е, а аз не мога да измисля нищо...моля ви помощ !!!!Благодаря предварително
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ami dai ni pove4e info-na kolko e ,ot kvo se uvli4a i t.n.
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Подари му риба![]()
Животът е адът описан в Библията!
Дя да энам.Аэ попринцип не съм по материалните неща,не ме радват особено.Тъпо,ама факт![]()
Подари му себе сиЕдна дива нощ с теб по-скоро.Посети секс-шопа и се эапаси с някой `интересни` атрибути и така..
![]()
П.С: И аэ на Никулден имам именден![]()
[size=7][b][u]fosse cos
zavedi go da ska4ate zaedno na bynji
Еее ами ти не знаеш уневсалния съвет? Купи му парфюм за отбий номер...подари му нещо което иска (дива нощ е едно от тях вярвай ми...) или нещо което му е хоби абе трудно е да ти кажем какво да купиш за човек който не познаваме...
Първоначално написано от vvs_go
![]()
Това е много добра идеяПървоначално написано от vvs_go
.. много искам да го направя това нещо особенно ако ще е с човека които обичам ( обаче каде се крие той по дяволите
)
Губя контрол когато теб те няма .. не виждам смисъл за да остана..Сгушена в мен рисуваш свят за двама..Ако се пуснеш, аз ще те хвана (h) (h) (h)
Щом ти не знаеш какво да му подариш ние от къде да знаем? Подари му нещо свързано с хобитата му или нещо, за което знаеш че отдавна желае. Използвай въображението си![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
xaxs.....tova s ribata e ideq..Bez maitap,mn mersi za ideite, 1 ot tqh be6e dosta polezna... :P
a ot kakvo se interesuva - ami tam e problema, po princip ot mnogo ne6ta....poneje tova 6te e p1rviqt ni praznik zaedno iskah da e nae6to po-specialno... pak mersii za ideikite,ako na nqkoi mu hrumne o6te ne6to da pi6e![]()
![]()
Коя идея ти допадна![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Твойта....... :PПървоначално написано от Presley`n`Sum
Направи го найстина.Първоначално написано от sweet_sorcerer
Предполагам ще е доста иэненадан,при това хубаво иэненадан![]()
Приятно прекарване ви желая.
[size=7][b][u]fosse cos
Emi zavisi kakvo haresva toi a ako se obi4ate podarak ne e ot zna4enie a jesta![]()
![]()
![]()
-Icko-
Ти го познаваш най-добре и сама прецени с какво да го зарадваш.Важен е жеста и предполагам каквото и да му подариш той ще бъде доволен.
знам, ама аз искам да е нещо по-специално, се пак е за него....Първоначално написано от sasha_90
![]()